• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Program zmieniaj?cy IP na Polskie

Grimekk

memsoria.pl
Siema, ostatnio opu?ci?em 71 odcinek Julii i desperacko musz? go obejrze?, a z tvn playera mo?na ogl?da? tylko je?li masz Polskie IP.

Ja mieszkam zagranic? i mam Brytyjski numerek, wi?c chcia?bym si? zapyta?, czy jest mo?e jaki? program czy cokolwiek, co pozwoli mi zmieni? IP na Polskie.
Z g?ry dzi?ki, cze??.

Our partners and their custom servers:

Odp: Program zmieniaj?cy IP na Polskie

Wejd? przez polskie proxy (poszukaj, troch? tego jest, tylko we? jakie? w miar? szybkie). Opcjonalnie, znajd? na YT lub innym serwisie tego typu.

W internecie jest tylko na tvn playerze /= A na bramkach proxy nie dzia?a strona, film nie chce si? otworzy? : (

Ostatnia edycja:

Spr?buj poprzez program Hide IP easy. Podobno mozesz ustawic w nim okreslone ip danego panstwa w tym Polski.
Jedynym minusem jest fakt iz ma on gwarancje na jeden dzien za free , jezeli chcesz dalej z niego korzystac musisz go wykupic.Wiec polecam ci zmienic ip od razu obejrzec ten odcinek i przywrocic poprzednie ip.

W komentarzach pod tym masz linki do downloadu, nie dam g?owy, czy dzia?aj?, ale warto sprawdzi?.

Dobra, za du?o bawienia si?, nie mam nerw?w do takich spraw... Jako? prze?yj?, jutro ju? jest 72 odc. wi?c mo?e si? domy?l? o co chodzi?o w poprzednim ;p.

Back
Do góry Bottom