• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Projekt NASZEGO FORUM! - Szukamy ludzi do zespo?u.

Status
Zamknięty.
Zg?oszenie

Zg?oszenie

* 22 lata, angielski ponad przeci?tny
* 10 lat nauki programowania, 6 lat 'robienia' ots, 5 lat hostowania ots, 3 lata pisania w C++ przerobek [duzych] do ots (ostatnio glownie TFS 0.3/0.4), 3 lata hostowania na dedykach [bez ani jednego hacka]
* Jerzy
* programista C++, skrypter LUA, webmaster
* WebMaster: PHP - dobrze [prace nizej], HTML + CSS - dobrze (ciagle sie ucze jak otrzymac zgodnosc z wszystkimi przegladarkami), Java - srednio, potrafie sprawdzic pola formularza, zrobic menu i takie podstawy
* Prace ~ 90% moich prac pisze na zam?wienie dla OTS kt?rych IP zazwyczaj nie znam, a kod?w nie mog? udost?pnia?, te kt?re znam to: mtibia.cl, enforia.pl
W LUA:
TalkAction Add items to SMS shop - kreatywny? ;)
TalkAction New /mc command, nice list of players with same IP
Action Health and mana runes (few runes in one script)
W PHP:
[Gesior acc] Simple characters search page
Ostatnio zrobilem (kodu nie udostepniam na forum):
Swevolutions - Sell Char
W C++:
- Dodalem do TFS 0.3.6 'emblem' potrzebne do war systemu.
- Przenioslem War System z TFS 0.4 na 0.3.6 (samo CTRL+C, CTRL+V do tego nie starcza)
- Oprocz tego wlasne poprawki do silnika, wywalanie zbednych rzeczy, dodawanie potrzebnych. Wlasciwie wszystko co potrzebne, zeby z OTS zrobic zupelnie inna gre o innych zasadach.
* GG: 31166049 , MSN: phoowned@wp.pl
Jestem dostepny 24/7 na GG i MSN co nie znaczy, ze jestem przy kompie/w domu, wiec jak nie odpisuje kilka godzin to nie znaczy, ze olewam. Wszystko co bedzie potrzebne do projektu moge pisac wieczorem/w nocy.

Ostatnia edycja:
Odp: Projekt NASZEGO FORUM! - Szukamy ludzi do zespo?u.

wiek - 17lat
sta? - 3lata
imie- Konrad
pozycja - Webmaster j?zyk php

prace przyk?adowe- je?li chodzi o accmakery jeszcze nic nie robi?em lecz inne prace mog? pokaza?
jest to plik bank.php z elementami ajaxu pisa?em pod gierke typu ogame
Kod:
http://wklej.to/fuluH

numeru gadu-gadu- 3808604

Ostatnia edycja:

Witam, mam na imi? Miko?aj, jestem grafikiem i chcia?bym do??czy? do projektu :)
Jestem m?ody, kreatywny i mam wyobra?ni? ;) By?em w projektach takich jak :
Riflevala OTS, Magic OTS, Eternal Kingdoms, Demetri World, Moneria OTS i pomagam przy paru innych projektach. Mam kup? wolnego czasu, co prawda dzisiaj wyje?d?am na tydzie? ale po powrocie zostanie mi jeszcze jaki? tydzie? ferii wi?c w ten tydzie? sporo zrobi? :) Dziennie na ten projekt mog? po?wi?ci? nawet ok. 3-7 h je?li b?dzie to potrzebne to w weekendy mog? troszk? d?u?ej posiedzie? tak?e czasu mam mn?stwo :) Umiem si? obs?ugiwa? photoshopem, og?lnie podstawy znam teraz pozostaje mi nauka,nauka i jeszcze raz nauka :)
Przyk?adowe prace :
portfolionajlepsze.png

evonislay.png
( jeszcze nie doko?czone, aktualnie nad tym pracuje )
portaltibiaa.png

siecserwow.png
( nie mam laya pod forum o tematyce tibijskiej wi?c wrzucam to )
fantasyc.png
( to mi lipnie wyszlo ale nie mam wiecej prac o tematyce tibijskiej/sredniowiecza etc. wiec wrzucilem wszystko co mam )

Kontakt gg : 17801125 ( piszcie nawet gdy niedost?pny, cz?sto siedze na niewidoku )

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Ot ma?e zapytanie z mojej strony - potrzebujecie mo?e kogo? na pozycj? pisarza? W razie czego jestem ch?tny, z przyjemno?ci? przyjm? co? takiego na swoje barki :)

sami maperzy ...

moje podanie:
Skrypter lua:
9 miesi?cy sta?u - mam na koncie 12 miesiecy z przerwami.
umiej?tno?? pracy w grupie - inni mnie spowalniaj?, pracuje solo !
umiej?tno?? pos?ugiwania si? j?zykiem na bardzo dobrym poziomie - sprecyzuj? jakim j?zykiem ? jak co? na p??rocze mia?em a? trzy z angola .. styka ? :)
kreatywno?? - Lubie ciep?e k?piele i czasami od ?wi?ta maczam nogim w budyniu.. jak jest kasa na chacie bo mamie zabieram to w kisielu!

Sta?: Lekko ponad 6 miesi?cy
Imi?: Przemys?aw (wol? Przemek)
Pozycja: Mapper, bo na skryptach to sie nie znam.
Prace przyk?adowe:
ssssns.jpg

gorynb.jpg

Kontakt: GG: 4400625 (cz?sto jestem na niewidoku)

Robi?em w kilku projektach,np. megaevo.net.

Co? o sobie:
Jesem strasznie wygadany i pewny siebie, lubie konkurowa? z przyjaci??mi. Wszyscy moi znajomi m?wi? mi, ?e ze mn? nie mo?na sie nudzi?.

Ostatnia edycja:

* Imi?: Marcel ( Tiano)
* Numer GG: 1903293
* Przyk?adowe Prace:
WYBRZE?E
wybrzeze.png

BRAMA NA RYNKU
bramanarynku.png

* W Jakim Projekcie Mia?e?/a? udzia?: RTOts, RevolutionRPG, Pare by si? jeszcze znalaz?o
* Dlaczego Ty: hmm dlaczego ja, Przede wszystkim dlatego ?e jestem osob? komunikatywn?, zaanga?owan?, Siedz? na Pc od 5-8h dziennie wi?c my?l? ?e znacznie Szybciej by?my sko?czyli, Sprawdzam si? tak?e jako pomys?odawca, mog? ewentualnie zrobic jeszcze zwiastun w SonyVegas
Prosz? o pozytywne rozpatrzenie Podania(nie sugerujcie sie pustymi miejscami.Prosze patrzec na brame i na port :D)
Pozdrawiam Tiano

Bawie sie w otsy od 5 lat.Je?eli moge sie do czego? przyda? napisz na gg 12411759.Podzrawiam

* Imi?: Miko?aj
* Taki opis: Pierwszy silnik na kt?rym zacz??em przygod? to DevLanD 8.1 ,albowiem pracowa?em na nim jak tibia odznacza?a si? numerkiem 8.2 Od tamtego czasu bawi? si? z przerwami w mappowanie, skryptowanie. Jak mia?em czas niegrania w tibie, zacz??em robi? prace graficzne (sta? 3 lata), nast?pnie podj??em si? tworzenia stron internetowych, od samodzielnych, a? po wszelakie systemy takie jak webspell, nuked-klan, phpbb, phpbb by przemo, mybb i wiele wi?cej. Oczywi?cie pomi?dzy zmian? zaj?? by?y powroty do dawnych "projekt?w ots". R?wnie? rok temu uczy?em robi?em pixel art'y. Zapomnia?bym doda?, ?e jestem kreatywny. Podsumowuj?c to mia?em styczno?? z:
-grafik?
-mapperstwem
-skryptowaniem(ale tak jakby p?? etatu, gdy? nie jestem zbyt dobry)
-webmasteringiem
-pixel art'ami
* Pozycja: z?ota r?czka (g?ownie grafik i mapper)
* Prace przyk?adowe:
1. N!KE - KLAN | MULTIGAMMING Since 2009
2. ugu.pl - Darmowy hosting
3. Strona zosta?a zawieszona
4.
screen1bf.png

5.
screen2uy.png

6.
screen5yc.png

7.
screen3v.png

8.
screen4dh.png

@edit
Zapomnia?em o gg: 16280316, z g?ry m?wie, ?e jestem cz?to przy kompie, ale gg mam wy??czone. Je?eli chcesz mog? ci poda? m?j nr telefonu, ale to na PW.

Ostatnia edycja:

Ka?dy nast?pny post typu "nie wypali" etc. b?dzie karany ostrze?eniem dziesi?ciopunktowym - destruktywne zachowanie, kt?ry nie ulega przedawnieniu. Sprawa ta dotyczy? mo?e wy??cznie team'u i kadry forum.

Ostatnia edycja:

* Sta? (j?zyk C++): ucz? si? od jakich? 2-3 lat, powoli.
* Imi?: Szymon, jednak preferuj? nick Samik
* Pozycja: jak napisa?em wcze?niej, coder c++
* Prace przyk?adowe: brak. Ni?ej wszystko wyja?ni?
* Gg: 9566656
Zaciekawi? mnie pomys? projektu, wi?c postanowi?em si? zg?osi?. Nie jestem nikim specjalnie wyj?tkowym, chodz? do 1LO, ucz? si? programowa?. W C++ pisz? troch? czasu, nie bez przerwy, nie idzie mi najgorzej. Pisz? przewa?nie programy dla siebie u?yteczne, ew. jakie? zadania czysto algorytmiczne - st?d brak prac przyk?adowych. Z API mia?em styczno?? bardzo niewielk?. Reszty, typu OpenGL si? nie tyka?em. Co do TFS'a... Nie pracowa?em d?u?ej przy ?r?d?ach, nie jestem wi?c w tym dobrze obeznany. Chcia?bym spr?bowa? swoich si? w tym projekcie, zobaczy? jak mi p?jdzie. Je?li b?dzie to ponad moje zdolno?ci, po prostu zrezygnuj?. Angielski znam na poziomie (jak dla mnie) zadowalaj?cym. Je?li to mo?liwe, ch?tnie zosta?bym przyj?ty na jaki? okres pr?bny, ze wzgl?du na moje umiej?tno?ci. Ewentualnie, postaram si? zrobi? jakie? zadanie je?li chcecie mi takie wyznaczy?, by mnie przetestowa?. W razie czego, mog? pobawi? si? w lua, je?li skrypter?w b?dzie za ma?o do roboty, lub roboty po prostu b?dzie za du?o.
Pozdrawiam,
Samik

Dorzucam jeszcze troch? ss'?w:
ss18h.png

ss14.png

ss13l.png

ss02.png

ss04.png

screen6af.png

screen7gw.png

screen8v.png

Witam mam na imi? Przemek mappuje ju? od dw?ch lat umiem te? kombinowa? ze
skryptami.
Moje GG: 22079111

1.
77724772.png

2.
xd2e.png

3.
xd3.png

4.
xd6x.png

5.
xd5a.png

witam.
ja chcia?bym p?j?? na Programista C++
1 rok znajomo?ci angielskiego i tfs
gg: 2705507

* Sta?: 3 lata mapper, oraz 6 lat granie w tibie
* Imie: Adrian
* Mapper
* Prace podam ci na gg jak napiszesz, poniewa? nie lubie sie chwalic rpzed wszystkimi;/
* 9389000
Notka moderatorska:
Regulamin to regulamin

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wiek - 17
D?ugo?? pracy - 4/5 lat
Imi? - Micha?
Pozycja - Mapper
Moja praca z tworzeniem map dla r??nych ots'?w zacz??a si? od tibi 7.92 i trwa do dzi?. Wsp??pracowa?em z projektem Erpegia Ots, kt?rego w chwili obecnej ulepszam. Prac? mog? podes?a? po 18.02.2010 z powodu wyjazdu i braku dost?pu do g??wnego pc.
Nr GG - 33802751

Sta? : 2 lata
Imi? : Sebastian
Pozycji, kt?r? chce si? obj?? : Mappering
Numeru gadu-gadu : 18511169
Od Siebie Mappering to dla mnie takie ma?e hobby poniewa? mam wielk? wyobra?ni? i kr?ci mnie to ;) Robi?em mapki na wielu serwerach np Terraots ... Lubi? zrobi? sobi? nock? przy dobrej kawie .
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdj?? i obrazk?w bez rejestracji! Zapodaj swoje zdj?cia znajomym!
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdj?? i obrazk?w bez rejestracji! Zapodaj swoje zdj?cia znajomym!
Bardzo Prosz? ^^

Wiek 15 lat
Sta? Rok
Imi? Damian
Pozycja Grafik
Przyk?adowe prace roy4l-royal's deviantART gallery tutaj znajduje si? pare prac, z ch?cia m?g?bym zrobi? styl na nasz? stron? do OTS, nast?pnie musia?by koder j? zakodowa?.
GG 5648454, prosi?bym o kontakt ze mn? w celu aby? m?g? uzyska? wi?ksze info

Imie: Mateusz
Sta?: 8 Miesi?cy
Pozycja: Skrypter Lua
Przykladowe Prace: Dam na GG
GG: 7136679

Proponuje Ci Sassin, ?eby? zrobi? list? tych kt?rych przyj??e?(kt?ra ju? jest) i list? tych kt?rych odrzuci?e?, bo np. ja nie wiem czy rozpatrzy?e? moje "podanie".

Pozdrawiam,
raphy246

@edit
Jakby? m?g? to nie dawaj ostrze?enia, jak ju? to na pewien okres(chodzi o kr?tki okres :)).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry