• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Projekt - The'Three'Demon's

Status
Zamknięty.

Dark Magican

Senior User
Liczba reakcji
41
Witam, od jakiego? czasu pracuje Ku projektowi serwera o nazwie The'Three'Demons, poka?e wam par? zdj?? z tego projektu.

Mapa, aktualnie posiada a? Cztery miasta, w raz z czasem b?dzie ona co raz wi?ksza startu serwera spodziewamy si? ju? pod koniec wakacji - jako i? w wakacje jest wi?cej czasu postanowili?my w?a?nie go po?wi?ci? na zrobienie tego serwera.

Jako ?e nie jest to Prezentacja Ots, tylko mapy podam wam jedynie odst?pne informacje na jego temat.

1. Nie Spotykane ju? wcze?niej nowe profesje, naprzyk?ad Necromancer w?asne unikatowe skrypty, ka?da profesja kryje co? w sobie!
  2. Profesje s? idealnie zbalansowane, nadal pracujemy nad tym.
  3. System kowalstwa, a jednak mo?liwe. Bardzo prosty skrypt polegaj?cy na tworzeniu Eqwipunku!

Mog? wam jeszcze zdradzi? jedynie Exp Rate x3. Wi?cej informacji otrzymacie dopiero gdy serwer b?dzie startowa?!

Tutaj troch? fotek z mapy:

To ju? wszystkie zdj?cia, mam nadziej? ?e si? podoba!

Odp: Projekt - The'Three'Demon's

Ciekawie si? ten tw?j ots zapowiada:D Ch?tnie wbij?. Napisz jak ruszy;] A i jeszcze jedno. Mapki te? nawet fajne;]

Fajnie cos w stylu grim ots? Ale mniej skomplikowanego ?

Witam.
Bardzo si? ciesz?, ?e pan 2x up wzi?? pod Uwag? map?, nie jest ona najlepsza ale naprawd? przypomina klimat RPG.
Pan &up No c??, nie wiem co to za Grim OTS, rozwi? prosz? swoj? wypowied? bo zbytnio nie kojarz?.
Je?eli chodzi ci o skrypty no c??, b?dzie ich rozleg?o wiele wi?c atrakcji nie zabraknie, Pozdrawiam.

Witam!!

Mapa bardzo mi si? spodoba?a co oznacza, ?e bardzo ch?tnie zagram na tym OTS. Lecz mam zastrze?enia do expa. Wola?bym ?eby by? z x5. Ale to ju? od Ciebie zale?y. Wracaj?c do mapy to wida?, ?e przypomina ona styl RPG.

Og?lna ocena: 8/10

POZDRAWIAM

&up
No no, bardzo si? ciesz? z tego powodu!
Ju? niebawem nowe zdj?cia z mapy, pozdrawiam.

&Edit
Okej, nadszed? czas na dodanie zdj??!

Zach?cam do pisania komentarzy!
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

&Od?wie?am!
Co jest!! ponad 100+ wy?wietle? a zaledwie par? post?w, w tym kilka moich!

Status
Zamknięty.
Do góry