Propozycja dodania prywatnego czatu na forum !!!

Status
Zamknięty.

Hubert xD

User
Październik 11, 2009
Liczba reakcji
0
Witam. Chcia?bym zaproponowa? aby doda? na forum (jak dla mnie bardzo wa?ny czynnik ^^) prywatny czat . Bardzo by si? przyda?a taka zmiana ,kto jest ze mn? ? A kto przeciw ? odpisujcie :)
Mam taki skrypcik wi?c czekam na odpowied? !!
Pozdrawiam :hah:

Odp: Propozycja dodania prywatnego czatu na forum !!!

Mo?e tak, mo?e nie, widzia?em taki na jednym forum i nawet mi si? podoba?, lecz je?eli chodzi o skrypt to my?l? ?e Administracja sama znajdzie ten skrypt bo i tak ty nic za to nie dostaniesz.

Tutaj nie chodzi o ?adne nagrody tylko o sam? pomoc . :)
I u?atwienie wykonania mojej pro?by :)

Wg mnie to dobry pomys?, ale fioletowi lubi? szpanowa? wi?c i tak pisali by na g??wnym ;p Cz?sto jest te? tak, ?e w dyskusji bior? udzia? np. 3/4 osoby. Lepiej gdyby ka?da "grupa" mia?a sw?j osobny chat. Lider zaprasza?by do niej wybrane osoby i mogliby sobie pisa?.

Je?eli dobrze wywnioskowa?em z tego co napisa?e? to na shoutboxie istnieje opcja prywatnej wiadomo?ci

/pm uname user_username your_message

Lub te? klikaj?c magiczn? strza?k?
menu_open.gif
Wy?lij prywatn? wiadomo?? do *

*- nazwa usera

Ja na przyk?ad korzystam z takiego oto czaciku :
czatw.png
i proponuje taki tutaj doda? :)
Tak tylko ?e to nie to samo co czat ONLINE !!! Czat online to jest zupe?nie inna sprawa..
Wg mnie to dobry pomys?, ale fioletowi lubi? szpanowa? wi?c i tak pisali by na g??wnym ;p Cz?sto jest te? tak, ?e w dyskusji bior? udzia? np. 3/4 osoby. Lepiej gdyby ka?da "grupa" mia?a sw?j osobny chat. Lider zaprasza?by do niej wybrane osoby i mogliby sobie pisa?.
Co? takiego mo?na zrobi?... To wszystko zale?y ju? od administracji .. :/

Trzeba zrobi? taki czat, ?e gdy kto? najedzie na nick jakiego? u?ytkownika i naci?nie prawy przycisk myszy, to wy?wietlaj? mu si? opcje do wyboru:
-Prywatna rozmowa.
-Zapro? do rozmowy
-Zignoruj u?ytkownika
-Raportuj
-Itd.

Ostatnia edycja:

To jest skrypt sb i raczej do niego nic nie dodadz?. Jego aktualizacji nie ma a prywatne wiadomo?ci przecie? s?, wi?c o co Ci chodzi?

Moim zdaniem temat jest nie potrzebny bo shoutbox jest do rozm?w grupowych a nie prywatnych a je?eli kto? chce sobie pogada? to s? od tego komunikatory jak skype lub gg, b?d? prywatne wiadomo?ci.

O, nawet kto? ju? wyja?ni? czemu ten temat jest bez sensu. Dzi?ki Martiren ;)
Zamykam, propozycja odrzucona.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry