Propozycja KONKURSU rzeczowego

Status
Zamknięty.
Odp: Propozycja KONKURSU rzeczowego

Czyli przyczyn? mamy, czemu ma?o os?b bra?o udzia?, ale moim zdaniem Myszka, czy klawiatura to nie jest jaka? wybitna nagroda, wi?c to tak?e mo?e by? przyczyn?.
Ja tutaj my?l? o warto?ci nagr?d wysokie w tym PACC .

nom, a w tibie graj? 2 osoby na krzy?, faktycznie b?dziesz mia? frekwencj?

90% tego forum gra w tibie, jakby? nie zauwa?y? to forum jest dla graczy

ciekawe sk?d takie dane wzi??e? xD

troszku offtop sie robi XDD

klawiatura czy myszka kosztuje 10zl w sklepie za rogiem :D a co do koszulek to nie bo kto by chcial chodzic w tibijskiej koszuli po miescie ?:D kubek - TAK ! XDD z logo tneta, popijajac herbatke bedziemy mysleli o forum aby na niego wpasc ^^

Je?li ju? to proponowa?bym kubek czy koszulk? z napisem wybranym przez u?ytkownika wzbogaconym o jakie? elementy/efekty od jakiego? grafika.

@Dantez,
Te? wpad?em na to.
Mo?na by wykorzysta? serwis CupSell.pl
Sam tam zamawia?em, jako?? nadruku na koszulce jest bardzo dobra.

ale koszulki s? jak szmaty do pod?ogi

Je?li nagrod? b?dzie 8-pak (ewentualnie 16-pak) piw to zrobi? wszystko co w mojej mocy, chocia? w sumie taki kubek te? fajny. A mo?e kufle z nadrukiem Tibia ?

A mo?e rpki do LoLa? Bo by mi si? przyda?y ;x

To nie jest forum lol.net.pl, tylko tibia.net.pl, wi?c nie mieszaj bezsensownie, gad?ety do tibii by?yby najbardziej na miejscu, chocia? sam nie gram na real tibii i jakbym wygra? PACC-a to raczej bym si? nie ucieszy?. Chocia?, mo?e zmotywowa?oby mnie to do powrotu? :P
Po drugie chyba post?w nie czytasz, bo by?o napisane, ?e Experci byliby wykluczeni z konkursu.

Po przemy?leniu dodaj? tak?e opcj? ?e da?o by rad? zrobi? Gad?ety TNT, czyli Kubki, koszulki itd. Oczywi?cie tylko na cel konkurs?w nie do sprzeda?y.

Omg znow temat nagrody i znow bez sensu propozycja. Juz widze ludzi rzucajacych sie na koszulke tneta ktorej nigdy nie wloza bo przypal chodzic w koszulce z tibii xD Takie czasy sa, moze 5 lat temu albo wiecej jakis sens to by mialo jak wszyscy grali. Teraz polakow gra 20x mniej niz wtedy.
Skoro ludzie graja w tibie/robia serwery i siedza na forum to znaczy, ze siedza przy kompie, wiec wszelkie nagrody tego typu beda tu pasowac, ale od razu hejterzy musza sie rzucic z propozycjami nagrod do innych gier albo jakimis gownami a potem wszyscy placza ze nie ma dobrych nagrod bo proponujecie jakies chujowe smieci...
Nagrody byly wybierane w temacie specjalnym i wiadomo kto co chce...
Glownie to rzeczy typu myszki, klawiatury, sluchawki itp. Potem jakies inne gry, ksiazki i takie pierdoly. Kolejne to rzeczy do rl tibii, pacc, postac, itemy/cc.
I to sa w sumie nagrody. Z czego 2/3 mozna zrealizowac dajac jakies kupony do empiku i niech sobie kazdy wezmie co chce(lub ustalic kwote i zwyciezca moze wybrac z konkretnego sklepu internetowego do danej kwoty dowolna nagrode), a 1/3 czyli rzeczy do tibii to nie problem zorganizowac u jakiegos reselera oficjalnego wiekszego ktory moze by jeszcze jakas promocje zarzucil za wspolprace z tnetem i reklama w tematach konkursowych... Takze skonczyc pierdolci co dac na nagrody bo to jest jasne i co ludzie chca juz bylo pisane wiele razy. Skonczyc tez pierdolic o kosztach bo na konkursy mozna znalezc sponsorow nawet z poza forum. Przykladowo jesli bym sprzedawal masowo pacc jako oficjalny reseler potwierdzony przez cipsoft spokojnie bym zainwestowal takiego pacca czy dwa na jakis konkurs w zamian za reklame tutaj. Tak samo sklepy internetowe, piszecie, ze chcecie jakies 2 rzeczy do 50 zl jako nagrody w zamian za reklame w tematach z konkursami i moze jakims linkiem w ogloszeniach/banerem po prawej przy sponsorach... Kto by sie nie zgodzil? Przeciez na tym forum siedzi w chuj osob ktore moga byc zainteresowane kupnem nowej myszki czy czegos... Administracja nic nie wydaje, nie trzeba meczyc tro(chuj wie jak to sie tam teraz nazywa) o kase albo o nagrody i wszystko jest ladnie pieknie. Tylko kurwa pare osob musi pomyslec i ktos poszukac sposobow na to wszystko. A nie tylko plakac i narzekac a potem dawac albo przyjmowac chujowe propozycje.
A konkursy jak juz pisalem w ostatniej propozycji konkursu "znajdz 10 roznic" musza byc ogarniete od poczatku do konca, nie trzeba wspanialego nowego pomyslu tylko dobrej organizacji, zeby nei czekalo sie pol roku na nagrody i ogloszenie wygranych, zeby bylo jasne wszystko na poczatku, a nie tydzien po starcie sa zmieniane zasady co chwile bo ktos czegos nie wie, zeby ludzie zajmujacy sie konkursem zajmowali sie nim na powaznie a nie "za tydzien update listy bo teraz mi sie nie chce i ide kupe"...
Regularne konkursy, ogarniete i z sensownymi nagrodami na dluzsza mete beda duzym plusem na forum. A nie trzeba na to wydac nawet grosza. Trzeba pomyslec troche i poswiecic troche czasu na znalezienie kogos kto zasponsoruje nagrody. A dopisacw temacie kto jest sponsorem albo dodac ogloszenie na forum to nie problem, chyba, ze wszyscy dalej sie beda opierdalac i mowic, ze robia cos sie da i to nie ich wina.
W kazdym razie to pozostaje w rekach kadry, czy zorganizuja konkursy z pomyslem, z ogarnietymi zasadami, oraz czy zorganizuja dobre nagrody. Ale jesli im sie nie bedzie chcialo to nie mamy nawet o czym tu pisac.

Jednym slowem to wszyscy macie na to wyjebane i tylko spamujecie. Jak ktos cos chce zorganizowac to tez placze, ze nie ma kasy na nagrody zamiast pomyslec troszeczke co trudne nie jest... A potem wychodzi taki kit, ze nie dosc, ze konkursy sa chujowe to jeszcze bez nagrod. A jak nawet juz sie trafia nagrody to konkursy nie wypalaja bo nagrody sa dobrane albo bez sensu, albo sam konkurs ma wymagania z dupy, bo ktos by chcial od razu poziom forum x5 podniesc w zamian za rozdanie myszek za 20zl... Troche logiki ludzie.

Ostatnia edycja:

Kikimora, mo?na zrobi? ciekawy konkurs, i nie koniecznie gad?ety z Tibia.com, mo?e i masz racje, teraz nikt nie b?dzie chodzi? w takiej koszulce, ale ja ju? wspomina?em ?e jestem otwarty na wszelakie propozycje, a moj? nie zupe?n? bez interesowno?? opisz? jakiemukolwiek cz?onkowi teamu, je?li tylko spyta na PRIV, 20 z? za myszk?, to jest konkurs?
to jest lipa nie konkurs, kto? ma stara? si? dla g?upiej myszki? sorry w Saturnie myszki s? po 6 z?, lepiej si? przej?? :) je?li waszym zdaniem odpadaj? takie rzeczy typu myszki gad?ety, mo?na zrobi? co innego, nie wiem czy czytacie z zrozumieniem ale mi chodzi tylko o podkre?lenie dzia?ania forum, poprzez powi?kszenie aktywno?ci u?ytkownik?w, bony do empiku? o wysoko?ci 50? 150? czy 250 z?? ju? lepsz? nagrod? i chyba bardziej chcian? b?dzie konkurs w kt?rym do rozdania b?d? 4x do?adowanie po 30 z?, taniej ale skuteczniej. niekt?rzy m?wi? ?e to bez sensu ?e ma?o os gra w tibie, ale nawet jak damy wam IPhone 5 i nie b?dzie waszego zaanga?owania to konkurs b?dzie strat? pieni?dzy, stworzy?a si? zupe?nie nie potrzebna dyskusja, ja prosi?em tylko o komentarze, na kt?re oczywi?cie odpowiadam, i w razie czego kontakt Teamu je?li s? jakie? pytania lub zainteresowanie.

Troch? dziwny ten temat i w?a?ciwie nie wiem co on ma na celu. 'Zr?bcie co? na forum, sam nie wiem co, ale to zr?bcie!' Prawie jak moja by?a dziewczyna gdy mia?a okres : /

Skontaktowa? si? z mn? jeden cz?onek teamu, my?l? ?e mo?emy by? dobrej my?li ?e dojdzie do realizacji Konkursu :)

skoro to forum o otsach to mo?e jaki? p?atny skrypt na kt?ry jest do?? du?y popyt(do otsa)?
Albo po prostu pieni?dze i ka?dy sobie kupi co chce

@down, 2x down
no dobra, zapas szmat do pod??g w sumie te? nie by?by taki z?y

Ostatnia edycja:

Propsuje pomys? sekula eu odno?nie piwa, reszta ssie :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry