Propozycja odno?nie dzia?u Silniki.

Status
Zamknięty.

Ravegon

Weteran
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
99
Cze??.

Proponuj? usuwa? stary link downloadu (wygas?y), poniewa? gdy w po?cie znajduje si? link wygas?y i reupload, to zauwa?am coraz wi?cej post?w typu "link do downloadu nie dzia?a", "nie mog? pobra?" itp. gdy? ludzie nie rozumiej?, ?e reupload to nowy link do pobrania pliku. Najlepiej zostawia? sam reupload i zmieni? jego nazw? na po prostu zwyk?y download, tylko usuwa? stary link (ten wygas?y), a zostawi? tylko nowy.

`Ravegon.

Odp: Propozycja odno?nie dzia?u Silniki.

Ot?? jak kto? zaraportuje ?e pojawi? si? rehost lub napisze pw do jednego z moderator?w, na pewno wstawi on ten link do tematu. Poza tym, jak kto? "nie zauwa?y" rehosta, dostanie upomnienie za post nie na temat, bo w ko?cu link jest.

Zanim co? napiszesz, przeczytaj to kilka razy.
Najlepiej zrobi? tak, ?e kto? wstawia link, moderator skanuje plik i po przeskanowaniu zamiast linku do downloadu wstawia do reuploadu, czyli robi tak zwan? zamian?.
Czyli zamiast linku downloadu wstawionego przez u?ytkownika, b?dzie link do downloadu moderatora.
Wed?ug mnie, tak powinno by? najlepiej.

Dok?adnie, osobi?cie jak kto? wrzuca co? na rapidshare to mam ochote przyj?? do niego i go zachlasta?.
Aby ?ci?gn?? co? z rapidshare musz? czeka? 7 * 24 = 168godzin.

Reuploady s? jak na mnie konieczne, najlepiej aby serwer na kt?rym stoj? pliki by? darmowy, i niesko?czony czas dla plik?w.

@up
Zgadzam si? mam tak samo ;/

@@
Ja polecam dawa? linki na speedyshare.com jest on darmowy i do?? szybki ^^

@@@
A nie lepiej odrazu wys?a? na 5 ro?nych serwer?w? Wtedy kiedy 1 wyga?nie b?dzie go mo?na szybko reuploadowa?!:hah:

Pomys? dobry,lecz mnie denerwujecie z tymi rehostami,czemu? Nie wiem kto to robi ale 90% rehsot?w jest na uploading.com (najwiekszym g?wnie) jest to gorsze od rapida poniewa? pr?dko?? ?ci?gania nie przekracza 20kb/s,czy kto? nie mo?e Reho?ci? na speedy ? ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry