• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

propozycja

Status
Zamknięty.

Kuzyn

Dziad.
Członek Załogi
Administrator
Liczba reakcji
167
proponuje usunac dzial propozycji zmian bo to forum przeciez zmian nie potrzebuje (a nawet jesli to i tak sie nie bierze ich pod uwage) dziekuje dobranoc

Odp: propozycja

Jako przedstawiciel zas?u?onych jestem zmuszony odrzuci? Twoj? propozycj? (po prostu nie bierzemy jej pod uwag? hehe)

proponuje proponowac wiecej propozycji, a tak serio przeciez te forum rozkwita, nie widac? kadrowicze nawet nie uciekaja..

Jestem za, doda?bym dzia? "mamy w d*pie Wasze propozycje, wiemy lepiej". Cenzura, bo warna dostan? XD

Poroponuj? usun?? forum albo odda? biednym.

ja proponuj? nie, jest na poziomie ka?dy wie jakim... , ale wci?? czerpi? st?d sporo wiedzy wi?c .. nie ;d przy okazji proponuj? zainteresowa? si? moim postem na motmie, bo w regulaminie nikt nie zabrania? mi g?osowania na siebie, jedynie zabrania? tworzenia multikont wi?c "Stanowczo Protestuj?" <i tak bieda, ze k??c? si? o prac? zrobion? w 20 minut> ale nie mam co robi? wi?c si? k??c? xD

Ja proponuje aby?my teraz na znak przyja?ni wymienili si? reputami ;)

A ja proponuje ogarnonc pupy
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
A tak na serio to propozycj? s? s?abe i liczne, wi?c nie wiem dlaczego masz problem. Niech zostanie ten dzia? moze kiedys jakas propozycja wejdzie w zycie forum :smile:

Ostatnia edycja:

Ja proponuje aby?my teraz na znak przyja?ni wymienili si? reputami ;)

w sumie to mo?emy zorganizowa? taki konkurs, kto rozda najwiecej reput?w, pewnie b?dzie mia? wi?cej uczestnik?w ni? jakikolwiek konkurs kiedykolwiek na tnecie

Konkursy nic wam nie dadz? xd

Ostatnia edycja:

Czas najwy?szy zamkn?? to forum. Nie ma sensu dalej ci?gn?? czego? co nawet w ma?ym stopniu si? nie rozwija.

Czas najwy?szy zamkn?? to forum. Nie ma sensu dalej ci?gn?? czego? co nawet w ma?ym stopniu si? nie rozwija.
Bo rozw?j forum blokuje te ca?e jebane IN[-]DATA[/-]G?WNO. Nie lepiej ?eby kto? to forum przej?? i sam trzepa? hajs na op?aty z reklam?
I nie piszcie, ?e si? nie op?aca. Skoro to forum dalej istnieje to widocznie co? z niego i z tych reklam musz? mie? skoro dalej je utrzymuj?, a jakby nic nie przynosi?o to by je przecie? wywalili na ?mietnik.

Nie lepiej ?eby kto? to forum przej?? i sam trzepa? hajs na op?aty z reklam?
Mo?esz sobie pier*doli? ile chcesz, nie od ciebie to zale?y. Jak nie b?dzie pieni??k?w to ju? pr?dzej wtedy je sprzedadz?.

Maul ma racj?, INDATA nie odda ?atwo tego forum bo ono ma wi?cej ludzi niezarejestrowanych, kt?rzy odwiedzaj? tematy, a tylko z tego s? pieni?dze (reklamy dost?pne tylko dla niezarejestrowanych). Jakich Wy chcecie zmian jak Pico si? nie odzywa od p?? roku a Eturl nie ma nawet dost?pu do ftp? Pro?ba do globala niech zamknie temat.

A tak z innej beczki... Taka teoria - dostajemy (my, w sensie "wsp?lnota forumowa") forum w nasze r?ce i... co dalej? Pieprzniemy konkursik z nagrod? g??wn? w postaci smyczy? To mo?na zrobi? ju? teraz, a i tak g?wno to da. Jedyne logiczne rozwi?zanie to zostawienie tego forum takim jakie jest, bo tak czy inaczej nie ma tu osoby, kt?ra zmieni?aby cokolwiek na tyle ?eby by?o jak za najlepszych czas?w.

Proponuje 500z? na ka?dego u?ytkownika!

500 Zeta na ka?dego u?ytkownika?
500 zeta na drugiego xD Ooo... I to jest dobre.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry