• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PROs Expowiska !! Wbijaj !!

Status
Zamknięty.

LaVejt

Advanced User
Liczba reakcji
7
lollollolsiemanko all
jak na teraz mam wam do pokazania ss
z expowiskami !!
w expowiskach sa bramki lv z coraz silniejszymi potworami od danego lv
expowiska ustawione sa od lov lv bez bramek bramki zaczynaja sie na 100 lv potem 300 i 600 lv .
?YCZ? MI?EGO ZWIEDZANIA SS ;]
PROSZE O OCENKI I UWAGI CO MOGE DODAC A CO USUN?C ;]
lollollol

tproom.jpg

tproom1.jpg

tproom2.jpg

tproom4.jpg

Notka moderatorska:
wprowadzono i? rozmiar zdj?? maksymalnie mo?e wynosi? 800x600 pikseli.

Odp: PROs Expowiska !! Wbijaj !!

Zwyk?a mapa do fun 999x.Nie wida? tam nic szczeg?lnego, kt?re by mog?o przyci?gn?? podgl?dacza.Wiele element?w do siebie nie pasuj?.?adne s? te pokoje z potworkami, a tak nie mam nic dalej do powiedzenia.

Jako?? zdj?? fatalna. Mog?e? wy??czy? pokazywanie Protection Zone.
Mapa bardzo s?aba, nie ma ?d?be? trawy, drzewa bardzo zr??nicowane, wygl?da jak rodem z Alicji w Krainie Czar?w...
Ten wysoki border trawy wygl?da okropnie na g?rach.
Podsumowuj?c 2.5/10.

hehehe braciszek sie narobil (to zrobil od zera) odgapial od takiego ots

za checi i za mape ;D 8,5/10
funot.4za.pl

Wzorowal sie na funots.pl xd Identyczny pomysl.Nie Ladnie zgapiac.Wszystko s?abe.

3.5/10

Nie wiem co ty nazywasz pros expowiska ale twoja mapa na pewno nie jest pro :S Zao natura nie pasuje do zwyk?ej natury, wy??cz respy itp bo na 1 ss ma?o co mo?na zobaczy? przez te no pvp zone. Ten ?wir rozsypany po drodze za cz?sto si? pojawia wed?ug mnie :S a na tym wodospadzie ma?ym m?g?by? co? doda?, i jak jest most to nie wiem co tak robi kawa?ek wodospadu :p og?lnie nie jest ?le pod Fun ots ujdzie moja ocena 6/10.
PoZdro i Po?wicz Maksiu.

yyy...
Jest to praca ochydna !
Napa?kane wszystkiego na mapce, stwierdzone tp roomem.
W ?adnym wypadku mi si? nie podoba.
Nie wiem jak wam !

3/10

TP room mi sie nie podoba, wszystko si? ?re, mapa conajwy?ej pod fun ots na wyjebany w kosmos exp ; d Widac auto border. No nic, popracuj jeszcze. Pozdrawiam i ?ycz? wielu sukces?w!

Nawet fajne, najlepsze s? pokoje z potworkami ;D ale takie troch? monotonne daje 6/10

Co do mapki to 8/10.
Czemu tak s?abo??
1. Co ma wsp?lnego hero, cyclop itp z sieci??
2. Ro?liny przy rzece wcale do siebie nie pasuj?!
Wida? ?e musia?e? przy tym si? napracowa? lecz tp room nie wychodzi ci zauwa?y?em, ?e dobrze by? mapowa? rl mapki.
Pozdro you !!

Mapka s?aba, jedynie do czego mog?a by si? przyda? to do ots z expem 1k+. Ro?linki kt?re rosn? na brzegach nie pasuj?, skupi?e? si? na za?mieceniu drogi ni? na naturze obok tp room?w, widz? drzewko kt?re jest ca?kowicie puste a drugie to tylko pie? :confused:.
Moja ocenka to: 3/10.

Co do mapki to 8/10.
Czemu tak s?abo??
Aff...Pff... je?eli 8/10 to s?abo to gz.

Z punktu widzenia Fun Mapy do ots Fun czyli 'Expienie na byle czym wa?ne ?eby by?y monstery' ten tp room wychodzi do pro mapy.
Z punktu widzenia Rpg Mapy do ots Rpg czyli 'Expienie na potworach i zwiedzanie pi?knej mapy' ten rp room zawala spraw?, nie ma nic szczeg?lnego, prawie nic do siebie nie pasuje
3/10

Status
Zamknięty.
Do góry