Prosz? o ocen?

Status
Zamknięty.

patro6

New User
Lipiec 11, 2011
Liczba reakcji
0
To moja pierwsza praca. Nie wiem czy wida? obrazek wi?c podam te? link.

mapaed.png

//Zdj?cia wrzucamy w znacznikach IMG! Do tego potrzebny jest bezpo?redni link do screenu, tak wi?c w imageshacku klikamy prawym na obrazek w "poka? obraz"
~Oem

Odp: Prosz? o ocen?

Oj Oj Oj, kiepsko. No co to przedstawia to nie wiem (Temple, Jaki? fort?). Poniewa? to twoja pierwsza praca nie b?d? ci? zniech?ca?. Powiem tak.
Budynek to jeden wielki kwadrat, brak detali, Nic co przykuwa wzrok, Jednym s?owem: Fatalnie. ?wicz dalej a mo?e zajdziesz daleko. Radze poczyta? par? poradnik?w na tym forum. Moja ocena to:
2/10 na zach?te. :)

Powiem Ci wprost, nie bierz si? z mapping.
Nie bierz tego do siebie.

b?de bardziej wyrozumia?y i dam ci te 3/10

Powiem Ci wprost, nie bierz si? z mapping.
Nie bierz tego do siebie.
Sam lepiej nie mappuj :). Te? tak zaczyna?em , ka?dy tak zaczyna? i co ? Wyrastaj? na zawodowych mapper?w. We? lepiej nic nie pisz w dziale mapping bo tylko robisz z siebie idiot?.

1 Mapa ah pami?tam te czaasy :P Dam ci kilka rad jak robisz map? i robisz screena do painta to wycinaj tylko obrazek nie zostawiaj tego bia?ego bo to nie?adnei wygl?da. Nie jest ?le jak na 1 map?. Wko?cu b?dzie ci sz?o coraz lepiej. Poczytaj poradniki itp. kszta?t budynku ?adny, ale na przysz?o?? postaraj si? robi? mniejsze lokacje wtedy ?adniej wygl?da bo detale si? nie b?d? powtarza?y. 6/10 za pierwsz? prace :) Nie poddawaj si? pod wzgl?dem krytyki. Niekt?rzy nie rozumieja mappingu a komentuj?.

@up My?l sobie o mnie to co chcesz mam gdzie? co o mnie s?dzisz, ju? mi zaspamowa?e? na PW oraz innych postach wi?c powiem Ci tylko ?e jeste? po prostu wielkim g?upkiem, Ja m?wi?/pisze prawd? i oceniam to co pokazuj? jak nale?y.

A co do tematu to jak ju? pisa?em wy?ej a je?eli to lubisz to przesta? robi? te kwadraty i dodawaj jakie? dodatki.

A ja nie b?d? wyrozumia?y bo nied?ugo trolle zalej? mapping

-2/10

S?abo , nawet nie ma detali popracuj .. i po co tak du?o tych drzwi ... ojj 1/10

Bardzo, ale to bardzo s?abo sp?rbuj si? troche wysili? dodaj k?pki trawy itp.Dodaj te? bordery na trawie, aby powsta?y wzniesienia tak jak jest na poradniku by Coore...
1/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry