• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Prosz? oceni? !

Status
Zamknięty.

Geza1927

Senior User
Z angielsk? flag? by? oryginalniem, a ja spr?bowa?em zmieni? flag? na polsk?.
oce?cie jak mi to wysz?o.

trooper.png

trooperpolskah.png

Our partners and their custom servers:

Odp: Prosz? oceni? !

Flaga nie pasuje kolorystycznie do reszty.
Poza tym trzeba bylo uzyc opcji 'Clipping Mask' bo ta polska flaga ma inne ksztalty niz flaga nr 1.

Ale z Tego co wiem, to flaga Polski jest bia?o - czerwona, a nie czerwono bia?a? Og?lnie to mi si? ta flaga nie podoba.

Nie wysz?o ci :( Flaga ma nie?adne kolory (nie chodzi mi, ?e jest czerwono-bia?a a nie bia?o-czerwona), zabrudzenia na fladze ss?, jest nie?adnie postrz?piona oraz flaga nie pasuje do tych pask?w przymocowuj?cych j? do kija.

Nom. Troch? za ma?o poszarpana.
Mog?e? zrobi? tak wyci?? tamt? flag? i na?o?y? na ni? te kolory i zrobi? jaki? efekt, ?eby pasowa?y kolory wi?c GM albo Photo Filter.

Przykro mi ale troch? nie wysz?o, za brzydka ta flaga znaczy za ?adna, musi by? bardziej pod pasowana pod kolorystyk?, najlepiej aby by?a zniszczona i mia?a podobne plamy. Gdybym mia? wybiera? to nr. 1 dalej wygl?da lepiej, ale staraj si? w sumie ciekawy pomys? :)

aha i to nie jest polska flaga nasza jest bia?o czerwona :/

To ?e czerwono bia?a to naprawd? troch? NIE POLSKIE Ale , wida? ?e si? starasz , poczytaj jeszcze troszk? poradnik?w , ale gdyby? usun?? bia?? otoczk? z flagi to by by?o duuu?o lepiej.
Og?lnie praca 5/10 , bez otoczki 7/10 :) Popracuj bo widz? ?e b?dziesz naprawd? w tym dobry...:up:
Powodzenia!

W sumie kszta?ty flagi s? z?e. Kolory zamienione (bez komentarza).
Je?eli chodzi o zmiany to kolory powinni by? nieco stonowane i bardziej wyblak?e. Wtedy pasowa?o by do ca?o?ci.

W sumie na miejscu tego kostka wstydzi?bym si? tego co trzymam w ?apie Xd.

Pozdro, Viz~

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom