Przesada

Status
Zamknięty.
Odp: Przesada

Czy ten temat do czego? prowadzi? Jak na razie to tylko miejsce spor?w i k??tni
Tu si? zgodz?. Sko?czmy si? si? k??ci?, zacznijmy rozmawia?.

McraeLaskowski pyta?em si? dwa razy, zapytam si? trzeci. Co ja ci zrobi?em i czym zas?u?y?em sobie na miano dziecka/chama (odpowied? na PW je?li ?aska)? Tym, ?e da?em ci ostrze?enie? Przykro mi...

Tym, ?e da?em ci ostrze?enie? Przykro mi...
Mcrae~ To ?e Krecioo da? Ci ostrze?enie, to nie znaczy ?e jest Dzieckiem.. To jest praca Moderatora, a je?eli nie odpowiada?o Ci ostrze?enie to mog?e? si? od niego odwo?a? w odpowiednim dziale, a nie jecha? po nim w durnym po?cie.
Raz piszesz co? m?drego, a raz kogo? opierdalasz od dzieci, przemy?l to.

Radzi?bym zamkn?? Temat, poniewa? powoli zaczynaj? si? niepotrzebne k??tnie i wyzwiska.
'x3lio.

Kolejny wielki intelektualista o nicku McraeLaskowski(gratz nicku). My?l?, ?e za?o?y?e? ten temat ca?kiem z innego celu - chcesz si? wda? w lifeless'a(czyt. Uncross'a) kt?ry po zrobieniu wielkiej afery zosta? tak ?atwo modem(mimo, ?e i tak mia? to w dupie bo chcia? tylko zrobi? zwa?e na forum, a mod to jak sam powiedzia? by? efekt uboczny). No niestety musz? Ci? zmartwi? bo intelektualist? nie jeste? :\

My?lisz, ?e jak nazwiesz "dzieciakami" kadr? to wskoczy Ci co? do IQ? Ty by?by? lepszy. No to teraz Ci powiem w ten spos?b, ?e gdyby? by? w kadrze broni?by? jej - a, ?e jeste? marnym userem buntujesz si? jaki to ?wiat jest zuy.

Dla mnie na forum jest zajebista atmosfera bo zawsze mo?na si? po?mia? z takich temat?w lub z pionk?w o dziwnych nickach. Skoro ju? tak narzekacie to zaproponujcie co? bo argument typu "a wypierdoli? cz??? kadry i wsadzi? mnie ju? ja band? z piaskownicy wezm? na mod?w".

Tu was na prawd? nikt nie trzyma - macie tak zajebist? drog? ucieczki: torg, tpl, hunted i wiele wiele innych gdzie komentarz typu "XDD" to najbardziej warto?ciowy post.

Zanim znowu zaczniesz si? wybija? pomy?l nad odpowiednimi argumentami i z?otym ?rodkiem na Twoje ?ale - wtedy mo?na zacz?? powa?ny temat bo teraz bijecie ?opatkami w tej waszej piaskownicy xdd Peace

@Titania.
Nie masz bladego poj?cia o tym, to po co si? wypowiadasz.

Cz?owieku, twoje IQ nie przekracza normy Joli Rutowicz, lizodupem to wiesz kogo sobie mo?esz nazywa?... ale mniejsza o to.
A jak nie znajdzie Ci strony to mo?e ?wiadczy? tylko o tym, ?e internet Ci pad? :

Z ?apami precz gnoju od ludzi takich jak quepasa, kt?rzy w to forum w?o?yli wi?cej ni? Ci si? to mo?e wydawa?...

...And more...

Zaraz ne0-fani TNETu jeszcze bardziej mnie skrytykuj? za to co powiem.Wi?c by?em na TNEcie od wprowadzenia vB, pami?tam jak by?o dawniej, co si? dzia?o, TNET zy?.Obecnie mo?na to co tu si? dzieje okre?li? jednym s?owem - fail.Dzieci p?acz?ce w kadrze, kt?rzy my?l?, ?e kolorek s?u?y do ?wiecenia, debilne tematy/poty user?w.A teraz powiem Wam co? na temat Waszego guru Quepassy.Jest/by? to zwyk?y lizodup, kt?ry za czas?w panowania antka i norba nie powiedzia? nic.To przez niego z kadry wylecia?y tak warto?ciowe osoby dla tego forum jak Seylit, czy Kavarito.Kiedy zamiast postawi? si?, on cichutko siedzia?, robi? swoje i liza?.Forum na tym ucierpia?o i takich os?b nie mo?na szanowa?!

#Je?eli nie przeczyta?e? tego, bo nie mam kolorku, to jeste? zwyk?ym kretynem.

Aktywny to nie karda.

Ty jeste? bystry jak woda w kiblu. On ma to w dupie, tak samo kadra ma w dupie moje lub kogo? wypociny kt?re mog? zmieni? to forum na lepsze.

Ja panuje nad emocjami, spokojnie. Chc? tylko u?wiadomi? cz??? forumowych krzykaczy, ?e s? w b??dzie.

Zacznij od siebie, bo Ja pr?buj? co? od kilku godzin wsk?ra? ale za?o?? si? ?e ma?o kto przeczyta moje warto?ciowe posty do ko?ca, a jest bardzo du?o ciekawego do czytania niekt?rym mo?e to nawet pom?c ?ci?gn?? klapki z oczu i zobaczy? co tak naprawd? na forum si? dzieje.

McraeLaskowski pyta?em si? dwa razy, zapytam si? trzeci. Co ja ci zrobi?em i czym zas?u?y?em sobie na miano dziecka/chama (odpowied? na PW je?li ?aska)? Tym, ?e da?em ci ostrze?enie? Przykro mi...

Przykro mi, ale te trzy cyferki wi?cej mnie nie ruszaj?, tak naprawd? to mia?em to zg?asza? ale ola?em i nie b?d? prowadzi? walki kt?r? znowu olej? bo waln? poci?t? odpowied? i nie zwa?aj? uwagi na racje u?ytkownika.

To ?e Krecioo da? Ci ostrze?enie, to nie znaczy ?e jest Dzieckiem.. To jest praca Moderatora, a je?eli nie odpowiada?o Ci ostrze?enie to mog?e? si? od niego odwo?a? w odpowiednim dziale, a nie jecha? po nim w durnym po?cie.
Raz piszesz co? m?drego, a raz kogo? opierdalasz od dzieci, przemy?l to.

Przeczytaj wy?ej, wiem ?e to jego zaj?cie ale nie praca, bo w pracy si? zarabia. C??, bo to s? dzieciaki, prawdopodobnie b?d? jeszcze d?ugo, bo nawet po sko?czeniu osiemnastu lat dalej mog? by? dzie?mi, ale w podaniu jest wyra?nie napisane "Poszukujemy ludzi dojrza?ych, opanowanych, inteligentnych i elokwentnych.", wychodzi na to ?e nawet kadra ?amie w?asnor?cznie wypisane zasady przyj?cia do wy?szej odpowiedzialno?ci.

My?lisz, ?e jak nazwiesz "dzieciakami" kadr? to wskoczy Ci co? do IQ? Ty by?by? lepszy. No to teraz Ci powiem w ten spos?b, ?e gdyby? by? w kadrze broni?by? jej - a, ?e jeste? marnym userem buntujesz si? jaki to ?wiat jest zuy.

Tylko ?e jak ju? wcze?niej napisa?em, ?e nie wielu przeczyta moje warto?ciowe i wnosz?ce bardzo du?o do tematu posty i b?d? cytowa? mnie nie wiedz?c ?e dalej jest odpowied? na to co teraz chc? skrytykowa?. Co do tego co wypisa?e?, smarkami nazywam tych kt?rzy nimi s?. Michu i Krecioo ju? si? wykazali jeszcze pozosta?o Tobie o?mieszenie siebie, je?eli chcesz mog? z Tob? sko?czy? jak z tamtymi, nie mieli nic wi?cej do powiedzenia.

Je?eli nie przeczyta?e? tego, bo nie mam kolorku, to jeste? zwyk?ym kretynem.

Tak w?a?nie b?dzie, stworzy?e? o sobie zdanie ju? przy pierwszym po?cie wi?c si? nie po? nad pisaniem.

...And more...
A teraz powiem Wam co? na temat Waszego guru Quepassy.Jest/by? to zwyk?y lizodup, kt?ry za czas?w panowania antka i norba nie powiedzia? nic.To przez niego z kadry wylecia?y tak warto?ciowe osoby dla tego forum jak Seylit, czy Kavarito.Kiedy zamiast postawi? si?, on cichutko siedzia?, robi? swoje i liza?.Forum na tym ucierpia?o i takich os?b nie mo?na szanowa?!
#Je?eli nie przeczyta?e? tego, bo nie mam kolorku, to jeste? zwyk?ym kretynem.
Ch?opaku ty chyba nie wiesz jak Que walczy? zawsze o swoje, nigdy nie liza? nikomu, a na swoj? rang? zas?ugiwa? jak ma?o kto na forum. Nikt mi nie wkr?ci, ?e on im liza?. Seylita, Kava~ oraz Que trzeba darzy? ogromnym szacunkiem, to oni wprowadzili bardzo du?o w to forum
Przeczytaj wy?ej, wiem ?e to jego zaj?cie ale nie praca, bo w pracy si? zarabia. C??, bo to s? dzieciaki, prawdopodobnie b?d? jeszcze d?ugo, bo nawet po sko?czeniu osiemnastu lat dalej mog? by? dzie?mi, ale w podaniu jest wyra?nie napisane "Poszukujemy ludzi dojrza?ych, opanowanych, inteligentnych i elokwentnych.", wychodzi na to ?e nawet kadra ?amie w?asnor?cznie wypisane zasady przyj?cia do wy?szej odpowiedzialno?ci.
Czyli uwa?asz, ?e te "dzieci" jak ty ich to nazywasz (nie wiem ile lat kto ma bo nie znam obecnej kadry za bardzo) s? gorsze od Ciebie i my?lisz, ?e pisz?c par? m?drych s??w, stajesz si? lepszy od innych ? W takim b?d? razie jakby to Ciebie przyj?li na pozycje Moda b?d? wy?ej twoje rz?dy by?yby lepsze od rz?d?w obecnej kadry. W swoim mniemaniu chcesz przedstawi? siebie jako kogo? zajebistego, kt?ry chce na si?? wtr?ci? swoje trzy grosze, ?eby zosta? zapami?tany, ?e si? udziela?e? robi?c beznadziejny temat, kt?ry i tak do niczego nie prowadzi.

Ch?opaku ty chyba nie wiesz jak Que walczy? zawsze o swoje, nigdy nie liza? nikomu, a na swoj? rang? zas?ugiwa? jak ma?o kto na forum. Nikt mi nie wkr?ci, ?e on im liza?. Seylita, Kava~ oraz Que trzeba darzy? ogromnym szacunkiem, to oni wprowadzili bardzo du?o w to forum

Wida?, ?e na forum jeste? mo?e od paru miesi?cy, walczy? o swoje, we? mnie nie roz?mieszaj.To przez niego jest tutaj syf, napisa?em co mia?em do napisania, a wy r?bcie z tym co chcecie.

Przejrza?em ca?y temat i musz? dorzuci? swoje 3 grosze.

Lecz mam wra?enie ?e mi?dzy innymi Speeder, i paru innych wprowadzi?o do tego forum niesamowicie z?? i nieprzyjemn? atmosfer?.
Nie wiem czy wiecie, ale to Wy (czytaj u?ytkownicy) wprowadzacie atmosfer? na forum.

Ci?gle tylko krytykujecie kadr? jacy my jeste?my ?li, ?e w kadrze po?owa to zwyk?e dzieci i pajace, ?e powinno si? ich wywali?. Czy chod? raz zwr?cili?cie uwag? na to, ?e oni to wszystko robi? dla Was? Gdyby nie oni na tym forum panowa?by jeden wielki spam i chaos czego chyba by?cie nie chcieli.

Chcecie zmian na forum? Klik. Dzia? Propozycje zmian powsta? po to aby?cie mogli podsuwa? nam swoje pomys?y co chcieliby?cie zmieni?. Uwagi na temat tego co zosta?o zrobione ?le mo?ecie kierowa? tutaj.

@McraeLaskowski
Wybacz, ale nie widz? tu niczego konkretnego z Twojej strony. Widz? tylko jak pr?bujesz cisn?? inne osoby, ale nie robisz niczego ?eby to forum sta?o si? w jakikolwiek spos?b lepsze. Je?li na prawd? chcesz polepszy? forum to zarzu? kilka ciekawych pomys??w w dziale kt?ry przybli?y?em wy?ej a zapewniam Ci?, ?e Tw?j pomys? nie zostanie olany tylko dog??bnie przemy?lany przez kadr?.

Ogarnij interpunkcj?.
On akurat interpunkcj? ma na poziomie :p

Thema~
Tak jak pisa?e? nie by?o Ci? spokojnie 3 tygodnie, a przez ten czas sta?o si? tak wiele, ?e potrzebowaliby?my godziny lub nawet wi?cej, na to aby Ci wypisa? ile zmian dosz?o, gdy Ciebie nie by?o. To prawda, bardzo du?o os?b pozwala sobie na tak du?o, ?e potrafi? wjecha? nawet na Twoj? rodzin?, ale to ?wiadczy tylko o poziomie inteligencji i o dziecinno?ci. To, ?e kto? Ci? jako? przezwa?, a nie inaczej to powiniene? mie? g??boko tam gdzie s?o?ce nie dochodzi, czyli wiesz gdzie ;).
Z ca?? pewno?ci? ma tutaj najwi?ksz? racj? Avrellius oraz Frags. Forum za spraw? Speedera rozwija si? w niesamowitym tempie. Co z tego, ?e od czasu do czasu jaki? dzieciak wjedzie na Ciebie i Twoje ambicje, wa?ne, ?e jest (dla os?b nowych i nieznaj?cych wi?kszych szczeg???w) to, ?e niekt?rzy ludzie czuj? si? dobrze, a typowe b?azny na tym forum umilaj? nam ?ycie :)
@Tam wysoko
Nie musicie pokazywa? jacy wysocy jeste?cie, i ?e wszystko Wam wolno, wywy?szacie si? waszymi odzywkami, niby "m?drymi" wypowiedziami, ale liczy si? to jacy jeste?cie na prawd?, a nie kogo udajecie. B?d?cie sob?, a nie dzie?mi, kt?re udaj? zajebistych geniuszy, nie chodzi mi o to, ?e na forum s? tylko dzieci, bo to nie jest prawda, na tym forum przesiaduj? tak?e ludzie pe?noletni, poznali znajomych, chod? nie chc? ju? mie? wk?adu w tym forum, ale czasem jest mi?o wej?? na sb i pokonwersowa? :D

btw. Z tym tematem b?dzie tak samo, jak z wo?aniem o pomoc Lifeless'a, debile zaczn? si? k??ci?, wejdzie ojciec dyrektor zamknie temat, a Wy p?jdziecie si? obra?a? i m?drzy? si?, jacy to Wy nie jeste?cie, c??... "Life is brutal, full of zasadzkas and somethimes kopes w dupes.

~Ra.

Wida?, ?e na forum jeste? mo?e od paru miesi?cy, walczy? o swoje, we? mnie nie roz?mieszaj.To przez niego jest tutaj syf, napisa?em co mia?em do napisania, a wy r?bcie z tym co chcecie.
Nie roz?mieszaj mnie bo ja na tym forum jest od pocz?tku istnienia vB oraz PunBB. Nie powiesz mi, ?e Que robi? co? nie tak. By?em w kadrze i wiem jak ci??ko pracowa?.

Ci?gle tylko krytykujecie kadr? jacy my jeste?my ?li, ?e w kadrze po?owa to zwyk?e dzieci i pajace, ?e powinno si? ich wywali?. Czy chod? raz zwr?cili?cie uwag? na to, ?e oni to wszystko robi? dla Was? Gdyby nie oni na tym forum panowa?by jeden wielki spam i chaos czego chyba nie chcieliby?cie.

W?a?nie tak wygl?da podsumowanie ka?dej rozmowy o racje u?ytkownika, wpadnie kto? wysoki i napisze ?e smarki s? odpowiedzialne za nas, ?e stawiaj? nam talerz pod nos i chodz? po zakupy, ale co z tego je?eli po drodze nawyzywaj? kilku starszych i uciekn? do domu, tak samo jest na forum, wpadnie taki Michu na shoutboxa i nazwie Ci? kretynem, a kiedy Ty nazwiesz go pajacem dostaniesz ostrze?enie, dlatego wciskam Wam fakt ?e to s? dzieci kt?re nie potrafi? rozs?dnie podejmowa? decyzji, nie zauwa?y?e? ju? na starcie ?e Michu nie potrafi si? opanowa?? To ?amie zasad? kt?r? wypisali?cie w podaniu "Poszukujemy ludzi dojrza?ych, opanowanych, inteligentnych i elokwentnych.", on nawet przem?wi? do mnie nie potrafi ?ebym zmieni? zdanie, jego IQ si?ga dziewi??dziesi?ciu, opanowanie pokaza? znakomicie, a o dojrza?o?ci nie chc? m?wi?.

Nie musicie pokazywa? jacy wysocy jeste?cie, i ?e wszystko Wam wolno, wywy?szacie si? waszymi odzywkami, niby "m?drymi" wypowiedziami, ale liczy si? to jacy jeste?cie na prawd?, a nie kogo udajecie. B?d?cie sob?, a nie dzie?mi, kt?re udaj? zajebistych geniuszy, nie chodzi mi o to, ?e na forum s? tylko dzieci, bo to nie jest prawda, na tym forum przesiaduj? tak?e ludzie pe?noletni, poznali znajomych, chod? nie chc? ju? mie? wk?adu w tym forum, ale czasem jest mi?o wej?? na sb i pokonwersowa?

W?a?nie, przekazujesz to co Ja tylko w prostszym j?zyku i jednym postem. C??, na shoutboxie nie porozmawiasz normalnie, definicja 'wpadnie kto? udaj?cego dojrza?ego i opanowanego moderatora, zacznie Ci? wyzywa? my?l?c ?e gada m?drze, ale ludzie tylko mu przytakuj? bo jest moderatorem i chc? mu przyliza? rowek', wi?c na tym forum nie ma r?wno?ci i szacunku dla wi?kszo?ci u?ytkownik?w.

Ognisty@
A czy ja napisa?em ?e w kadrze s? dzieci, pajace? NIE!
Robi?c ten temat nie chodzi?o Mi o to aby? Cie si? mogli powyzywa?, pokrzycze?...
Je?li kto? ma co? m?drego do powiedzenia to zach?cam.
Kto? tam up napisa?, ?e zobaczymy jak tu kto? z administracji wparuje...
Wybaczcie ale nie rozumiem tej wypowiedzi, mamy si? ba??
A i jeszcze jedno, Ja wcale nie chce zab?ysn?? chce aby to forum by?o w jak najlepszym stanie, paru z Was m?wi "za czas?w Napstera, Alstora wcale nie by?o lepiej" mam dla Was propozycje napiszcie im to na pw...

Tylko ?e jak ju? wcze?niej napisa?em, ?e nie wielu przeczyta moje warto?ciowe i wnosz?ce bardzo du?o do tematu posty i b?d? cytowa? mnie nie wiedz?c ?e dalej jest odpowied? na to co teraz chc? skrytykowa?. Co do tego co wypisa?e?, smarkami nazywam tych kt?rzy nimi s?. Michu i Krecioo ju? si? wykazali jeszcze pozosta?o Tobie o?mieszenie siebie, je?eli chcesz mog? z Tob? sko?czy? jak z tamtymi, nie mieli nic wi?cej do powiedzenia.
Zanim zaczniesz to czyta? co Ci napisz? przeczytaj raz jeszcze to co mi napisa?e?
...
...
...
Ju?? Ok. By? mo?e zda?e? sobie spraw? jakim jeste? kretynem, je?li nie raz jeszcze przeczytaj. Komu Ty chcesz co? udowadnia?, my?lisz, ?e uda Ci si? mnie zjecha? i sko?czy? ze mn? swoimi pr0 el0 ci?tymi ripostami? Ty nie ko?czysz z nimi tylko ko?czysz rozmow? bo powoli brakuje Ci tych marnych argument?w wi?c wytaczasz dzia?o kt?re nie jest uzbrojone w kule, jedynie wpychasz tam wat? i podpalasz - tak w?a?nie dzia?aj? Twoje argumenty, to nie my dostajemy tylko Ty sam w siebie celujesz podpalaj?c wacian? armat?, nast?pnie pal?c si? razem z ni? gdy Twoje argumenty okazuj? si? dobre do wydrukowania na papierze toaletowym i wytarcia dupy.

Samym tematem nic nie wnios?e? bo Ty po prostu nie masz "warto?ciowych post?w", a nawet je?li co? podejdzie pod ta kategori? to szybko odwracasz uwag? tymi swoimi ripostami buntowniku. Szkoda, ?e przytoczy?e? tylko fragment mojej wypowiedzi bo tylko do tego fragmentu mo?esz si? jako? obroni?.

Zrobi?e? temat z zamiarem k??tni i pokazania jaki to jeste? m?dry, a nie poprawi? atmosfer? bo jak m?wisz, ?e Quepass'a jest taki pr0 el0 i w og?le to na prawd? nie wiesz co na forum si? dzieje xd Na sb pewnie odechcia?o Ci si? gada? gdy? tam trzeba szybko odpisywa?, a z ka?da minut? pojawia si? wi?cej argument?w z naszej strony,a nie z Twojej :\ Peace

Ralaa napisał:
On akurat interpunkcj? ma na poziomie :p
No chyba Ci? jeb?o dziewczyno.

Hahs, ale si? u?mia?am! xd
Jest ?le? No, kurwa, jest! Jest z?a atmosfera? No jest... Ale powiedzcie mi (^.-), co wy robicie w tym kierunku, ?eby by?o lepiej? No co? Ano... nic.
Narzeka? potrafi ka?dy, j?cze?, krzycze?, p?aka?, biadoli?, sm?ci?, kr?ci? nosem. Tak naprawd? sami nie wiecie, czego chcecie. S? zmiany- ?le, nie ma zmian- jeszcze gorzej!
Koledzy, je?li ju? zak?adacie temat, w kt?rym narzekacie na atmosfer? (kt?r? w du?ej mierze r?wnie? i wy tworzycie), to postarajcie si? o konkretne argumenty na obron? w?asnego stanowiska w takiej sprawie, bo jak widz?:
Lecz mam wra?enie ?e mi?dzy innymi Speeder, i paru innych wprowadzi?o do tego forum niesamowicie z?? i nieprzyjemn? atmosfer?. Dok?adnie tego nie potrafi? wyt?umaczy?, staram si? to "zwin??" w par? s??w.
to cz?owieka kurwica chwyta i naprawd? dziwi? si? kadrze, ?e chce si? jej utrzymywa? ca?y ten burdel.
Je?li co? komu? zarzucacie to z g?ow? i sensem.
Odno?nie tej atmosfery; jest chujowa- fakt, ale mo?e warto wysili? te jajecznice, jak? macie zamiast m?zgu i pomy?le?: ahh, skoro jest tak ?le, to mo?e chocia? ja si? ogarn? i wnios? od siebie co? warto?ciowego?

Bless.

W?a?nie tak wygl?da podsumowanie ka?dej rozmowy o racje u?ytkownika, wpadnie kto? wysoki i napisze ?e smarki s? odpowiedzialne za nas, ?e stawiaj? nam talerz pod nos i chodz? po zakupy, ale co z tego je?eli po drodze nawyzywaj? kilku starszych i uciekn? do domu, tak samo jest na forum, wpadnie taki Michu na shoutboxa i nazwie Ci? kretynem, a kiedy Ty nazwiesz go pajacem dostaniesz ostrze?enie, dlatego wciskam Wam fakt ?e to s? dzieci kt?re nie potrafi? rozs?dnie podejmowa? decyzji, nie zauwa?y?e? ju? na starcie ?e Michu nie potrafi si? opanowa?? To ?amie zasad? kt?r? wypisali?cie w podaniu "Poszukujemy ludzi dojrza?ych, opanowanych, inteligentnych i elokwentnych.", on nawet przem?wi? do mnie nie potrafi ?ebym zmieni? zdanie, jego IQ si?ga dziewi??dziesi?ciu, opanowanie pokaza? znakomicie, a o dojrza?o?ci nie chc? m?wi?.

Michu przejdzie ze mn? rozmow? na temat swojego zachowania, je?li w jakikolwiek spos?b Ci? obrazi napisz na pw mi, Beosce lub kt?remu? z Administrator?w.

Niestety z tematu robi si? niepotrzebny spam i k??tnie kt?re do niczego nie prowadz?. Zmuszony wi?c jestem zamkn?? ten temat, a je?li jeszcze czego? nie rozumiecie zapraszam na pw, ch?tnie Wam wszystko wyt?umacz?.

Dodam co? od siebie - nie podejmuj? tutaj decyzji sam, mam tak?e swoich prze?o?onych, kt?rzy albo si? zgadzaj?, albo nie. W kadrze, owszem, s? osoby chamskie, ale swoj? robot? wykonuj? dobrze - a je?eli Wam przeszkadzaj?, kt?? Wam broni napisa? do manager?w lub nawet administrator?w, ?e dana osoba, np. Michu, zachowuje si? nagannie i trzeba co? z tym zrobi?? Od tego jeste?my, by wys?ucha? Wasze pro?by, ale.. je?eli popieracie to argumentami, piszecie spokojnie, bez ?adnych wojen, wyzwisk - przede wszystkim czekamy na kultur?, a wtedy i my b?dziemy kulturalni.

Co do mojej pracy - administratora mia?em ju? 2 lata temu, owszem, straci?em go, aczkolwiek zn?w nim jestem - zastanawiam si?, skoro jestem taki z?y, to dlaczego nadal piastuj? t? pozycj?? Nie le?y w moim gu?cie wciskanie do kadry kretyn?w - ka?dy w jaki? spos?b si? wyr??nia, jedna osoba jest spokojna, inna wybuchowa - czasami mo?e za bardzo, ale wyluzujcie, ka?dego da si? ogarn??, z ka?dym da si? na spokojnie porozmawia? - je?eli jednak to nie skutkuje, no to niestety, trzeba si? po?egna?.

Nie b?d? si? wypowiada? na temat administrowania forum przez Alastora i Napstera - z pierwszym Panem mia?em okazj? 'zarz?dza?' forum, by?o w porz?dku - obaj robili to co do nich nale?a?o.

Tak?e, je?eli kto? ma mi co? do zarzucenia, chce si? wy?ali?, przekaza? mi co?, wytkn?? b??dy lub nawet mnie zjecha? - zapraszam na pw - od razu pisz? w tym temacie, ?adnych konsekwencji nie b?dzie, chcecie mi co? powiedzie?, prosz? bardzo, tylko czekam na stosowne argumenty, jak macie zamiar rzuca? pustymi s?owami, to id?cie na shoutboxa lub piszcie kolejne, nikomu niepotrzebne tematy.

Pozdrawiam i ?ycz? mi?ego wieczoru.

Btw. je?li mo?na, to napisz mi na pw, c?? to za gwa?towne zmiany wprowadzi?em na forum.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry