Odp: Przesada
On akurat interpunkcj? ma na poziomie
Thema~
Tak jak pisa?e? nie by?o Ci? spokojnie 3 tygodnie, a przez ten czas sta?o si? tak wiele, ?e potrzebowaliby?my godziny lub nawet wi?cej, na to aby Ci wypisa? ile zmian dosz?o, gdy Ciebie nie by?o. To prawda, bardzo du?o os?b pozwala sobie na tak du?o, ?e potrafi? wjecha? nawet na Twoj? rodzin?, ale to ?wiadczy tylko o poziomie inteligencji i o dziecinno?ci. To, ?e kto? Ci? jako? przezwa?, a nie inaczej to powiniene? mie? g??boko tam gdzie s?o?ce nie dochodzi, czyli wiesz gdzie

.
Z ca?? pewno?ci? ma tutaj najwi?ksz? racj? Avrellius oraz Frags. Forum za spraw? Speedera rozwija si? w niesamowitym tempie. Co z tego, ?e od czasu do czasu jaki? dzieciak wjedzie na Ciebie i Twoje ambicje, wa?ne, ?e jest (dla os?b nowych i nieznaj?cych wi?kszych szczeg???w) to, ?e niekt?rzy ludzie czuj? si? dobrze, a typowe b?azny na tym forum umilaj? nam ?ycie
@Tam wysoko
Nie musicie pokazywa? jacy wysocy jeste?cie, i ?e wszystko Wam wolno, wywy?szacie si? waszymi odzywkami, niby "m?drymi" wypowiedziami, ale liczy si? to jacy jeste?cie na prawd?, a nie kogo udajecie. B?d?cie sob?, a nie dzie?mi, kt?re udaj? zajebistych geniuszy, nie chodzi mi o to, ?e na forum s? tylko dzieci, bo to nie jest prawda, na tym forum przesiaduj? tak?e ludzie pe?noletni, poznali znajomych, chod? nie chc? ju? mie? wk?adu w tym forum, ale czasem jest mi?o wej?? na sb i pokonwersowa?
btw. Z tym tematem b?dzie tak samo, jak z wo?aniem o pomoc Lifeless'a, debile zaczn? si? k??ci?, wejdzie ojciec dyrektor zamknie temat, a Wy p?jdziecie si? obra?a? i m?drzy? si?, jacy to Wy nie jeste?cie, c??... "Life is brutal, full of zasadzkas and somethimes kopes w dupes.
~Ra.