Przygoda mojego Paladyna na Uniterze.

siwy_unitera

User
Grudzień 22, 2008
Liczba reakcji
1
Witam. B?d? tu zamieszcza? zdj?cia mojego Paladyna. Je?li b?d? pozytywne komentarze to mnie zmotywuje to dalszej pracy i temat na pewno si? rozwinie.:p
Posta? ma obecnie 36lvl i troch? lipne skille, ale mnie do skillowania jako? nie ci?gnie. ;)
palladyn.png

67 dist :p
67dist.png

expcyclopolis.png

Wypad z kumplem na Necro na Yalahar, a p??niej troch? solo. Loot nie dopisa? :)
necrof.png

necrosolo.png

Zach?cam do komentowania :)

#down
Co do eq zainwestowa?em w crown armor, ale raczej szybko przerzuce si? na paladin armor lub kupie bohy. Mam sporo kasy w loocie wi?c powinno szybko si? uzbiera?. Opr?cz rzeczy widocznych na zdj?ciu mam WOI, Dragon Shield kilka broadsword?w i obsidian lance :)
crownarmor.png

Odp: Przygoda mojego Paladyna na Uniterze.

?adna posta?.;)
Tylko mam pytanie. Jak wstawia? pe?nowymiarowe fotki na forum????

Bardzo ladna postac,widze ze sie rozwija:))zakup eq i bedzie git

#up

Pozdrawiam Pallekxd ~~

Ziomek czemu ty grasz na balanced fighting? wez na offensive attack gwarantuje lepsze hity ;> chodzi mi o t? rzecz ( w razie jakby? nie wiedzia? o co chodzi) to co jest ok?o tarczy i masz to na ?u?te a we? kliknij na to wy?ej ?eby by?o czerwone ;P

1. Czemu expisz z balanced? Pora?ka ;D
2. Na 2 screenach masz ca?? man?. Czemu jej nie spalasz? Nie zale?y ci na ml?
3. Zamiast crown arma lepiej by?o kupi? ju? blue robe o podobnej cenie, kt?ry jest l?ejszy.
4. Uciekasz ty w og?le od potwor?w? Jak chcesz sta? obok potwor?w to ci polecam knighta nie pala ^^

Skilami si? za bardzo te? nie pochwali?e?. Lepiej p?aka? i wyskilowa? ni? p?aka? ?e si? nie wyskilowa?o ^^
I inne rzeczy mi si? nie podobaj?. Nie pokaza?e? nic ciekawego.

#up
Dzi?ki za rady. Zrobi?em tak jak radzi?e?.
Tutaj Quest na zabicie 300 tarantul i pierwszy boss. :D
hiden.png

hide2.png

Te? gram na Unitera tyle ?e facc nick Baen 18 Druid, niestety gram na facc.Mo?e kt?regos dnia p?jdziemy na jakiego? ma?ego hunta;)

Back
Do góry