-Inne PSoul - Z?ap je wszystkie.

Status
Zamknięty.
Odp: PSoul - Z?ap je wszystkie.

Pobieram klienta , dam zna? za godzine jak si? gra i czy zostaje ;3

Serwer na prawd? fajnie si? prezentuje. Wpad?bym do jakiego? polskiego teamu, ale zale?y od ilo?ci os?b, bo jak 3 osoby w??cznie ze mn? to sobie odpuszcz?, no i zale?nie od wieku. Piszcie na PW jakby co? si? znalaz?o lub w temacie z g?ry dzi?ki mordy. ;3

Tylko raz w ?yciu gra?em w na pokemon ots i mi si? og?lnie nie podobaj? takie OTsy i bym powiedzia? ?e do dupy jest taki serwer, ale PSoul jest inny, gdybym gra? w gry to bym zagra? na 100%

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie!!! Nick : Rayzo, robimy polsk? gildi?!!!

Wszed?em, zobaczy?em i zosta?em. Fajny ots, bardzo ciekawe systemy.
Chcia?bym si? spyta? autora czy ten ots jest tworzony przez Polski team? Oraz jaka jest mniej wi?cej cz?stotliwo?? wprowadzanych zmian, gdy? gotowy event na halloween napawa mnie optymizmem.
A co do npc to rzeczywi?cie jest to troch? uci??liwe, wola?bym aby by?y w jakich? domkach, obrze?ach miasta albo np. na jakie? g?rce, oczywi?cie jest to tylko moje subiektywne zdanie.

Wszed?em, zobaczy?em i zosta?em. Fajny ots, bardzo ciekawe systemy.
Chcia?bym si? spyta? autora czy ten ots jest tworzony przez Polski team? Oraz jaka jest mniej wi?cej cz?stotliwo?? wprowadzanych zmian, gdy? gotowy event na halloween napawa mnie optymizmem.
A co do npc to rzeczywi?cie jest to troch? uci??liwe, wola?bym aby by?y w jakich? domkach, obrze?ach miasta albo np. na jakie? g?rce, oczywi?cie jest to tylko moje subiektywne zdanie.

Autor nie jest w stanie odpowiedzie? wi?c ja to zrobi? :D
Niestety ots nie jest tworzony przez polski team lecz przez brazyliski, natomiast brazole mi?o nas witaj? i z ch?ci? pomagaj? cudzoziemcom.
Zmiany wprowadzane s? dosy? ci??ko, je?eli znajd? jakikolwiek bug(o kt?rych rzadko s?ycha? bo praktycznie ich nie ma) lub jest jakie? ciekawe wydarzenie b?d? usprawnienie dotycz?ce gry.
Mam nadziej?, ?e to wszystko dzi?kuj? i zapraszam!
A i pytanie jaki masz nick? M?j Rayzo dodaj do VIP :)

Hej, hej kiedy? ju? widzia?em ten ots konkretnie jaki? rok temu, zaczynam grac bo musz? odsapn?? od pewnego pokemon otsa m?j nick to Empireo :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry