• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Pustynia

Status
Zamknięty.

Expertus

User
Listopad 21, 2010
Liczba reakcji
3
Bla bla... i tak nikt tego nie czyta. Map? zrobi?em bo dopad?o mnie beznecie pospolite i strasznie mi si? nudzi?o... wrzucam aby sprawdzi? jak podoba si? taki styl.
ei87rl.jpg

Pozdro dla Dark Magic'a

Odp: Pustynia

Nast?pnym razem zapisuj zdj?cia w formacie .png, to o wiele poprawi jako?? obrazka. Praca jak wida? jest dobra, natura te?, tylko nie podoba mi si? linia brzegowa na ostatnim zdj?ciu, kt?ra jest za bardzo 'prosta'. Detale na swoim miejscu. 7/10.
Pozdrawiam.

Wiem, ?e lewy brzeg jest do niczego ale jako? jak ju? mam neta nie mia?em si?y go poprawia?.

@PS: jak kto? ma pragnienie to mog? wrzuci? do downloadu

No wow. Nawet pozdrowienia dla mnie, jestem w szoku. Heh..

No rzeczywi?cie brzegi niezbyt fajnie, no ale! Za to detalizacja samej pustyni, jak zwykle na twoim poziomie. Fajnie ci to wysz?o, mam t? map? na PC i o wiele lepiej wygl?da gdy samemu si? j? oglada. Zamiast dawa? w neta - zapisuj sobie takie prace, potem skleisz co? fajnego i wtedy wrzucisz. Pozdrawiam

Wspania?o??! ?adna, pomys?owa i zapewne funkcjonalna mapka, czyli taka jaka zawsze. Dobrze mieszasz bordery i fajnie wszystko ??czysz w ca?o??, mam nadziej?, ?e tak zostanie.

Czekam na nast?pne prace, nie ma obijania si?, mappuj! ;)

?adnie zrobione mozesz doda? wi?cej kamieni i jakis wodospad np i jakis resp na ska?ce na pustyni mog? by byc ?wietny

Mapka fajna, ale te brzegi troch? ss?. Jest dobrze, do gry si? nadaj?. Detalizacja jest na dobrym poziomie. Moja ocenka to 8/10.

PS : Ja skorzystam z Twojej mapki ;D

Wodospad jest (pr?bowa?em zrobi? wyschni?ty nie wiem jak mi to wysz?o), ale nie ma na ssie. A co do brzegu to nie troch? ssie tylko ostro bo jest jak ju? pisa?em robiony na szybko.

Nooo ?adnie xD tylko ta linia brzegowa mi si? nie podoba ;/
Ale to jest drobny szczeg??. 9/10

PS. tak jak proponowa?e? m?g? by? rzuci? do downloadu?

no pustynia wysz?a ci nienajgorzej nawet fajnym stylem
zrobiona.

Ziomu? nie marnuj si?, mappuj ile si?, ka?da nast?pna Twoja mapka b?dzie wielkim dzie?em dla Ciebie i innych. Czekam na nast?pne prace.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry