-Tibia 7.60 Pvp enforced 7.6

Status
Zamknięty.

Miffek

User
Listopad 5, 2010
Liczba reakcji
0
Siemcia!

Mia?em robi? serwer enfo ale razem z mapperem postanowilismy zmieni? koncepcje na zwyk?e pvp z elementami RPG. Mapa jest jeszcze nie gotowa ale prace nad ni? ida pe?n? par?.

Informacje:
IP: -- narazie nie kupi?em domeny, bo nie wiem ile mi sie z otsem zejdzie
Port: 7171
Client: 7.6
Mapa: w?asna
Exp: 15x (moze nieznacznie ulec zmienie ew. exp stage ma?y bedzie dodany)
Server Type: PVP
Uptime: 24/7/365
Host: Polska, Jastrzebie Zdr?j (??cze 60mb/s)

Informacje o grze:
-Serwer pvp z zadaniami rpg. R?cz?, ?e 99% procent nigdzie nie znajdziecie gdy? s? autorskie.
- Jedyne co bedzie p?atne za PLNy to pacc w stawkach:
* 3 dni - sms za 1z? + vat
* 7 dni - sms za 2z? + vat
* 14 dni - sms 3z? + vat
* 21 dni - sms 5z? + vat
* 30 dni - sms 6z? + vat
- Exhausted bedzie normalny czyli nie ze ktos macro w?aczy i nawala 300 sd na sekunde czy cos, bez fast attacku.
- W miare mo?liwo?ci bed? banowa? graczy korzystaj?cych ze wspomagaczy, ew. wgram jeden system kt?ry to zrobi za mnie, ale musze najpierw go sprawdzi?

Korzy?ci z posiadania p?atnego konta:
- Outfity premmium (te stadardowe)
- Ulepszone trainery
- Nowe wyspy.
- i wiele innych kt?rych teraz nie wymienie bo sa w planach aczkolwiek nie s? gotowe.

Screeny z mapy:
3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

oczywiscie to nie wszystko, to dopiero pocz?tek mapy :)

PS. Poszukuje programisty cpp (c++)

Zapraszam,
Miffek

Odp: Pvp enforced 7.6

W sobot? b?d? rozpocz?te prace nad mapk?, a nied?ugo pewnie wrzuce screeny z accmakera :) oczywiscie projekt idzie ca?y czas do przodu tylko martwi mnie troche zaanga?owanie czytelnik?w ;d

Mo?e si? nie znam ale jak to powiedzie? czy ta mapa nie jest strasznie ma?a ?
Chyba ?e b?dzie dopiero zwi?kszana jak znajdziesz mappera to wtedy ok

Super Czapa- Mi te? si? tak zdaj? ?e ta mapa jest za ma?a. Chyba, ?e chce mie? ma?? liczb? graczy,je?eli chcesz wi?cej to powi?ksz chocia? exp.

mapa bedzie inna zapewne, ta s?u?y?a jedynie jako taki ala wz?r do pisania skrypt?w. zobacz? jak? wizje bedzie mia? mapper.

a co s?dzicie o samej koncepcji?

o expie?

Mapa s?abej jako?ci, znajd? dobrego mappera albo sam si? naucz robi? ?adnych mapek. Pozdrawiam

No szukam ca?y czas mappera, ja sie tym nie zajmuje, ja pisze skrypty bo to mnie bardziej ciekawi :| w dziale zespo?y jest temat o tym i je?li ktos by by? zainteresowany to niech pisze, ew. na pw.

Co do test?w to mia?y byc dzisiaj ale niestety mam ma?e problemy z kentan? bo na tym bedzie serwer sta? i staram sie je rozwi?za? ;/

UWAGA! Zmienilem koncepcje serwera z ENFO na PVP. Prosze o zmian? nazwy tematu.

Dodatkowo dodam ze szukamy programisty cpp. jesli ktos jest ch?tny to pw.

A mappera ju? masz? bo jak nie to moge w paru prazach pom?c ale niebede ca?ej mapy tworzy?.

mam mapera i narazie potrzebny jest tylko programista.

niby wstawi?e? nowe screeny, ale moim zdaniem nawet jak na enfo to mapa na niekt?rych screenach straszna. Nie r?bcie wszystkiego na czas, aby szybciej, lepiej powoli a lepiej, no i wtedy b?dzie efekt ;0

Pozdrawiam

Ps.: nie chc? nikogo obrazi? tylko m?wi? jak jest ;)

Dobrze ?e jeszcze kto? robi takie ots'y ...

Zatrudni dobrego mapera a ots wypali ;)

sluchajcie, to nie bedzie enfo, bo za ma?o by?o chetnych, to bedzie normalne pvp z elementami rpg. a mapa kt?ra wstawi?em to by?a zrobioniona przez 1,5 dnia az kazdym dniem jest coraz lepsza :) i jak juz mowilem to szukamy programisty CPP

Ja tam widz? same kwadraty. A co robi pustka na wodzie a na niej he?m, troch? to nie pasuje do RPG/PVP. Znajd? dobrego mapera i wtedy r?b ots'a . Bo na razie nie s?dz? ?e b?dzie kto? gra?

mape z aktualizuje na dniach bo wyglada? bedzie inaczej :)

tamta mapa by?a pod enfo ale z elementami rpg a to juz porzuci?em :)

Co za r?znica czy pod enfo czy pod rpg, tak czy siak niemoze to byc kwadrat i na nim kawa?ki g?wna;/ pozdrawiam rbs

Status
Zamknięty.
Back
Do góry