• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

PvP - Hmmm ?

Status
Zamknięty.

Alonix96

Advanced User
Siema.
Kolega ostatnio mowil mi ze "do dobrego pvp mi troche brakuje" ;(
I mam pytanie do was czy da sie tego jakos nauczyc haha XD moze i dziwne pytanie ale jak dacie jakies porady to napiszcie tutaj dam reputa
Pozdro :)

Our partners and their custom servers:

Odp: PvP - Hmmm ?

Nie wiem co Ci inni doradz?, lecz moim zdaniem, najlepszym "treningiem" by?aby gra na kilku r??nych serwerach PvP-Enforced w wersji 7.6.

@down:

7.6 nadal jest dobrym treningiem. Bardziej ni? szybkie wciskanie hotkey'ow przydaje si? tak?e "ciut strategii". Graj?c na war/enfo 7.6 b?dziesz musia? sobie radzi? bez tych "dennych hotkey'?w".

Ostatnia edycja:

7.6 to niez?y trening ale ju? nie teraz.
poprostu pograj troche na war servach i zacznij ogarnia? u?ywaj M Walli trapuj i parali?uj b?d? zawsze krok przed wrogiem nigdy nie daj si? zaskoczy? i nigdy nie panikuj.

zr?b sobie na jakim? ots chara i testowa? najlepsze sposoby pk'wania Czary itd. Jeszcze jedno trzeba po trawi? wszystko ogarnia?.

Wymyslacie...
Wejdz na otsa war najlepiej z 8.4 albo 8.4+
Pamietaj,zeby gralo na nim minimum 30 osob. Wybierz postac i w droge.
Grajac na takim ots co kilka dni wyrobisz sobie skille w pvp.
Mnie na rl gonilo 4x 100+ a mialem 60ed i nie mogli mnie zabic. Wystarczy trenowac.

Najlepszym sposobem na dobre pvp, jest ?wiczy?. Wbijaj na war ots'y, i tam si? podtrenuj. A dobre pvp przyjdzie z czasem xd

Id? na dobre potwory, do kt?rych zabicia jest potrzebna pewna technika, gdy nauczysz si? podstaw walk id? na jaki? noob war ots, we? najwi?kszego lvl'a jaki zosta? dost?pny i id? si? bi? :d!

Padniesz 50x, ale w ko?cu staniesz si? coraz lepszy w walce gracz vs gracz. Ci??ko doda? co? jeszcze :p

Najszybciej nauczysz si? peczy? na warze :d

Zgadzam si? tutaj ze wszystkimi, trening na War OTSach robi swoje, a jak i tak zbytnio si? nie nauczysz samej walki to zawsze kiedy zobaczysz PK to nie b?dziesz panikowa?, sp?jrzmy na m?j przyk?ad: m?j 35 paladyn vs. 70rp i 60ms na PoHu mi?dzy GSami i cyklopami i jako? prze?y?em. A m?j kolega 43 knight na 50ms w ?rodku miasta, ko?o depo i pad?... Trening czyni mistrza, nawet w grach internetowych :)

je?eli kolega jest takie "ogar w PVP" to zapro? go na forum ;] a co do tematu. Jak chcesz ogarnia? PVP to wydaje mi si? ?eby? sobie tam pyka? z ch?opakami, albo od czasu do czasu wpad? do nas na Ventrilo (tak to tenetowski ;]). Teraz gramy na servie na pewno si? za?apiesz na jak?? akcje.
Ch?opaki co do 7.6 to by?o w tedy dobre jak nie by?o jescze bot?w do 7.6 ;] no ale to swoj? drog?. ?eby? ogarnia? musisz wybra? kim ci si? najlepiej gra je?eli jest to typowa profesja magiczna i grasz MS-em, to polecam Ci gra? ED poniewa? Elder si? bardziej przyda poniewa? mo?e paralizyowac ;] a MS jest tylko pionkiem w grze kt?ry napierdala w hotkeye no... je?eli m?wi ?e masz s?abe pvp ten kolega, to wydaje mi si? ?e nawet M-walli nie masz na hocie ;] Od tego czanij, Mwalle , pralyze , f bomb , utevo res "Fire.....", Musisz mie? wszystko na hotach je?eli lecisz na akcje ;] a ?eby opanowa? pvp musisz gra? z jakim? temem bo je?eli ten kolega m?wi ?e masz s?abe pvp to poka? mu ?e tak nie jest ;] Jak b?dzie gra? na jaki? serverach RPG typu : Fania, Antormia, Melania....."<-- Rl map. To wbij lvl i karaj ?yd?w za?ap si? do jakie? gildi kt?ra dobrze ora , popro? o namiary : Ventrilo , Team Speak, Skype>? w ostatecznosci to ostatnie... i s?uchaj i przygl?daj si? gdy bend? cie brali na jakie? wsp?lne wpadanie po ?yd?w ;]

Te? si? zgadzam, je?li chodzi o War OTS'y. Nie praktykuj? niestety 7.6, gdy? i tak b?dziesz gra? na wy?szych i u?yjesz hotkey?w. Je?li chodzi o profesj?, polecam palla, gdy? wg. mnie jest on najlepszy na pvp.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom