What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pytam si? i ??dam odpowiedzi bo mnie nerwica biere.

Status
Not open for further replies.

Rews

Senior User
Reaction score
64
Odp: Pytam si? i ??dam odpowiedzi bo mnie nerwica biere.

Ehm. Tnet to ju? stare forum, kt?re zatrzyma?o sw?j rozw?j dawno dawno temu. Ile ju? by?o bajek, ?e b?dzie portal, nowy unikalny design po aktualizacji na 4.x VB. I co gdzie to? xD
Gdzie te konkursy? Jeden konkurs z tego co pami?tam by? zrobiony przez Korzonka i to na jakie? gunwo. Anyway, nie wiem po co tutaj te niusy wrzuca?, Kikimora co? tam napisa?, ?e by si? pozycjonowa?y tematy, spoko tyle, ?e jak kto? gra w tibi? (global) to raczej pierwsze o czym us?yszy to o tibiopedii, a nie jakim? forum o wszystkim i o gunwie. ?eby tu co? si? zmieni?o to...

Sir Budo

Advanced User
Reaction score
36

Mo?e kt?ry? z moderator?w te bezsensowne wypowiedzi niekt?rych u?ytkownik?w forum usun?? i zadba? za to forum?
Je?eli chodzi o temat to my?l? ?e je?eli by zrobi? rekrutacj? na tak? osob? co by si? zajmowa?a takim dzia?em i aktualizowa?a go w miar? mo?liwo?ci to nie by? by to taki g?upi pomys?.

Hakeq

Banned
Reaction score
6

Jo prosza o zrobienie porzadka z tym chopem wyzej, a przy rekrutacji go nie wybierac, blagom wos.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Moze jak by byly regularnie, szybko i na poziomie tlumaczone newsy z t.com to by sie dzieki dobremu pozycjonowaniu znalezli nowi uzytkownicy na forum. A w skali roku to moglo by byc wiecej niz kilka stalych osob ktore przy okazji moze by rozruszaly dzialy zwiazane z rl tibia.
Ale lepiej tylko kurwa siedziec i narzekac, ze nie gra, ze na forum malo ludzi, ze nic sie nie dzieje, ehh...

S?uchaj, grasz na globalu ?e masz takie poj?cie o tym wszystkim? Tutaj ludzie maj? wyjebane w rl tibie wol? otsy i inne pierdo?y, widocznie jeste? ?lepy skoro tego nie widzisz, te newsy g?wno zmieni? to forum nie jest na tyle popularne ?eby wprowadza? takie zmiany. To niestety nic nie da, wi?c nie wiem po chuja to rusza?. Temat do dupy zamknijcie to w cholere. Tibiopedia jest najbardziej ogarni?ta wi?c uwierz ?e nikt tutaj nie bd wchodzi? ?eby czyta? newsy... Czyta? b?d? tylko te osoby kt?re ?yj? tym forum. By? pomys? ze stworzeniem tej stronki z tym wszystkim ale nie wysz?o i pojebali, wi?c nie wiem po cholere ci?gle porusza? ten temat. Jak macie takie mega ch?ci to stw?rzcie sw?j w?asny temat i tam sobie dodawajcie newsy czy inne syfy, zobaczymy jak d?ugo wam to si? b?dzie chcia?o robi?.

Last edited:
Status
Not open for further replies.