Pytanie Czy zagraliby?cie na..

Status
Zamknięty.

Klyyto

Active User
Styczeń 18, 2009
Liczba reakcji
2
Witam. Oko?o Lutego 2012 roku Powstanie Polski projekt OLDrltibia. (nazwa mo?e nie przyci?gaj?ca.. ale) B?dzie to Sie? 3 serwer?w 2 pvp i 1 non pvp
Kt?ry wystartuje na kliencie 6.5 i b?dzie co 4 miesi?ce updatowny Tak jak na rl tibi a? do klienta 7.81. Oczywiscie RL map itp.

I mam pytanie . Czy graliby?cie na takowym?

Odp: Pytanie Czy zagraliby?cie na..

Gra? bym gra?, zale?y to te? od sms shopu, jak pacc b?dzie drogi, to podzi?kuj?.
Ale nie ma co si? ?udzi?. Jeszcze nie zacz?li?cie, projekt nie wypali.

ja osobi?cie nie,
teraz nawet na 8.54 nie wbijam.
8.6 rox

Klyyto ja na pewno wejd?, tylko chc? wiedzie? ile b?dzie kosztowa? PACC bo jak 90 z?otych to baju baju :P B?d? mia? okazj? zobaczy? jak si? gra na wersji 6.5, poniewa? zacz??em swoj? przygod? na wersji 8.0 :confused:

No nie wiem nie wiem ... Na pewno bym tam by? gdyby pacc by? za free, ale jak b?dzie za kase to raczej nie bo nie mam zamiaru wydawa? nawet 0,01PLN na tibie :P

Chwil? bym pogra? ale nie zagrza? bym miejsca na d?ugo, zniech?ci?a by mnie grafika i brak udogodnie? typu brak hotkey czy to ?e speary trzeba podnosi?. Niby fajnie wspominam te czasy z tibi 7.6 ale to nie lubi? zmienia? czego? na mniej wygodne brzydsze itp.

Nie zagralbym ;/ Chcialbym grac palkiem a trzeba by?o by podnosic speary ;/

Oczywi?cie! stara tibia by?a zajebista... ja z pewno?ci? bym zagra?... by?by to sork (w starej tibii nie trzeba by?o mie? lvl'a do u?ywania run) ale to, czy bym gra? zale?a?oby tak?e w du?ym stopniu od tego, czy by?yby lagi na serwerze, od ceny pacca i od istniania sms shopu (sms shop jest do bani)

Nie gra?bym na takowym, gdy? nie jest to m?j klimat, po prostu nawet bym si? nie zalogowa?.

@Ravegon2 Fakt. Zgadzam si?. Lubi? old tibi? albo przyzwyczai?em si? do nowej ;P

@Topic nie pisz? bo w wcze?niejszym po?cie ju? pisa?em ;D

Ja bym oczywi?cie ?e zagra? poniewa? to by?oby tylko 1 taki serwer i nikt by takiego nie mia? my?l? ?e du?o os?b by tam gra?o .

Dobry pomys?, jednak to kwestia gustu. Ja osobi?cie nie zagra?bym bo nie przepadam za star? wersj? tibii. Jednak je?li to w og?le wypali to troch? graczy mo?esz mie?, bo takiego serwera jeszcze nie ma.

Mo?e wszed?bym ale tylko z ciekawo?ci jak to wtedy wygl?da?o.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry