Pytanie dotycz?ce exp rate

kkmks

Active User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
3
nie mam czasu na bajery wi?c zacznijmy od razu

1-9 =0,5
10-19 =1
20-29 =1,5
30-49 =2
50-99 =2,5
100-199 =3
200-299 =3,5
300-399 =4
400-499 =4,5
500+ =5

Co s?dzicie o takim exp stage i mam jeszcze kilka pyta? dotycz?cych takiej nietypowej warto?ci tych danych, jako? i? sam nie gram an otsach. Mianowicie:
1. Jakie wdg. was mog? by? lvl postacie (na razie pytam, o standardowe profesje)po:
a)1 tyg
b)1 mies
c)3 mies
2. Co uwa?asz o takim exp stage?
3. Czy wdg was serwer z takim exp stage utrzyma? by si? co najmniej rok mo?e dwa bez resetu char?w (czytaj do momentu zdobycia 1000lvl najp??niej, ale raczej wcze?niej).

Odp: Pytanie dotycz?ce exp rate

Czy wdg was serwer z takim exp stage utrzyma? by si? co najmniej rok mo?e dwa bez resetu char?w
Tak utrzyma si? i b?dzie 1 online czyli ty ;p
Nie wiem dlaczego ale ty normalnie nigdy otsa nie stawia?e?!
0,5 exp, hahahah gra?e? ty wog?le na RL? Na start masz exp x1 a u Cieie exp x0,5.
Rozumiem ?e chcesz podnie?? poprzeczk? ale na sam widok to co 100 gracz utworzy konto!

1. Jakie wdg. was mog? by? lvl postacie (na razie pytam, o standardowe profesje)po:
a)1 tyg
b)1 mies
c)3 mies
a)5lvl max
b)20lvl max
c)50 lvl -> no lifer jedyny na ots, kt?ry liczy na najwi?kszy lvl na ots
Dlaczego tak nisko?
Ma?o graczy online a ka?dy po 10 minutach zmienia serwer. Zostan? tylko na nim twoi kumple ;)

Moja porada:
Daj na start x1 w g?r? do x15 i b?dzie git, oczywi?cie je?li to nie b?dzie evo tylko jakie? rpg.
Pozdrawiam i ?ycz? przemy?lenia!

Ale wymy?lil Exp hahahh wiesz co ja my?le??
?e ty ju? chyba usypiasz ,,KKmaksu''

dodatkowe informacje:
serwer rpg
za "q?esty" b?dzie przyznawane do?wiadczenie
system staminy zostanie lekko podrasowany na korzy?? gracza (wi?cej zdobywanego expa przez pierwsze kilka godzin)
poza tym b?d? r??nego rodzaju bufy do exp rate jak: expring; exp scrol;l partyexpscroll

a powodem 1-9 x0,5 jest zach?cenie gracza do robienia misji w celu lepszego przyswojenia nowych rozwi?za? techniczny dotycz?cych rozgrywki jakie b?d? u?yte na serwerze

Ostatnia edycja:
Back
Do góry