- BBot Pytanie wzwiazane z bbotem

Status
Zamknięty.

carlos671

User
Wrzesień 1, 2010
Liczba reakcji
0
Mam pytanie, nigdy nie kupowa?em bot?w, jedynie na tibia auto, red bot.. jesli chodzi o rl tibie, na otsach uzywalem elfa i chwile, doslownie chwile, bbota na 8.54. Czy Op?aca sie go kupowa? zeby gra? na rl tibi ?
Teraz neobot pad? wiec zastanawiam sie nad kupnem tego bota.
Jakby?cie mogli mi napisa? czy op?aca sie go kupowac i jakie boty teraz dzia?aj? z tego co wiem to redbot, tibia auto, bbot.
jak z?y dzia?, prosze o przeniesienie ;d

Odp: Pytanie wzwiazane z bbotem

Polecam ci kupi? BBota poniewa? bardzo ?atwo si? go u?ywa , lecz zdarza sie czasem zacina?. Tani , i g??wnie u?ywany do zarabiania kasy , bo rzadko kto odwarzy si? zaryzykowa? swojego maina na delete. Do?? czesto wykrywalny ale nie tak jak Tibia Auto.

Najmniej wykrywalnymi i bardzo przyjemne w u?ywaniu to RedBot i IBot.

IBot - Stworzyli go tw?rcy NeoBota i podobny w obs?udze , ale bardziej sk?plikowany. - Trudny zakup , poniewa? tylko z br mo?na kupi? , ale s? specjalne aukcje gdzie mo?na kupi? w polsce.

Redbot - Nie u?ywa?em , ale chyba te? co? takiego jak IBot. Te? trudny w zakupie.

BBot - tak jak wspomnia?em , ?atwy w obs?udze , g??wnie do zarabiania , minusy to do?? cz?sta wykrywalno?? i zacinanie.

Tibia Auto - Najgorszy bot jaki istnieje , lecz s? osoby kt?re normalnie u?ywaj? i unikaj? delejt?w.

S? r?wnie? boty typu XenoBot , ale tych ju? nie polecam bo g?ownie br u?ywaj? wiec bardziej trudniej zakupi?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry