Pytanie

Status
Zamknięty.

herkes

Active User
Październik 4, 2009
Liczba reakcji
4
Mam takie pytanie czy jak rozpoczne quest np quest do 20 lvl i wezne misje to czy bede mogl dokaczyc ta misje po 20lvl a jesli quest sie sklada z wiekszej ilosci misji brac nastepne?:S

Odp: Pytanie

@up
Wszelkie questy od 20 lvl s? g??wnie dozwolone dla tego poziomu do?wiadczenia, je?li chodzi o misj? u NPC.
Pozdrawiam,
Arts

Np Desert quest jest od 20 lvl a mo?na go zrobi? nawet na 50lvlu Pozdrawiam All

20 lvl dalem dla przykladu
np biore misje na zabicie 5k mino i mam 39 lvl quest jest do 40 to na 100 lvl moge zakaczyc i zabic bosa czy juz nie

@up
Ograniczenie tylko do 20 lvl, ale spr?buj.Cz?owiek si? uczy na w?asny b??dach.
Pozdrawiam,
Arts

Pewnie ?e tak nie wiem dok?adnie jak z tymi nowymi questami ale te tibia talesy itp to tak

Od nie do...

Od nie do...

Quest s? np. od 40lvl a nie do..
Oczywi?cie ,?e mo?esz wykonywa? taki Quest nawet na milion pi??set sto dziewi??setnym lvl :)..

Ostatnia edycja:

Mo?esz bez obawy robi? questy od 20 lvla na lvlu wy?yszym ni? dany.

Chyba chodzi o misie u tego sorka ko?o thais, gdzie trzeba by? jego asystentem. Tam mo?na robi? tylko do 20 lvla, my?l? ?e jak zacznie si? pierwsz? misje i wbije 20+ lvl to mo?na j? doko?czy?, ale nie b?dzie mo?na zrobi? nast?pnej...

Chyba chodzi o misie u tego sorka ko?o thais, gdzie trzeba by? jego asystentem. Tam mo?na robi? tylko do 20 lvla, my?l? ?e jak zacznie si? pierwsz? misje i wbije 20+ lvl to mo?na j? doko?czy?, ale nie b?dzie mo?na zrobi? nast?pnej...
Thx o to mi chodzilo a nie questy po 20 -.-

No to pisz o co ci chodzi bo ja nawet nie wiedzia?em o co ci chodzi ... Spr?buj czasem wlaczyc szare koomorki i napisa? co? co wszyscy zrozumiej? ...

Nawet je?li zaczo?e? misje u tego sorca, to nie mo?esz ju?jej doko?czy?, poniewa? wchodz?c do jego domku i staj?c na tym ogie?ku, nie teleportuje cie on do ?rodka poniewa? masz poziom wy?szy ni? 20.

20 lvl dalem dla przykladu
np biore misje na zabicie 5k mino i mam 39 lvl quest jest do 40 to na 100 lvl moge zakaczyc i zabic bosa czy juz nie

Czytajcie ze zrozumieniem. Akurat ten task tak. Ale wszlekie romy np Eclecius wezmiesz misje przed 20 lvlem i po 20 lvlu do jego domu NIE WEJDZIESZ

Status
Zamknięty.
Back
Do góry