-Tibia 8.10 [Pytanie]

Status
Zamknięty.

DragoxTeam

Active User
Lipiec 1, 2014
Liczba reakcji
0
Witam, tak wi?c chcia?bym zapyta? czy jest mo?e 5 albo 10 os?b lub mo?e wi?cej ch?tnych pogra? na serwerze pod tibie 8.1 ?
Wiem ?e jest to troch? stara wersja ale pewnie ka?dy z was chcia?by sobie przypomnie? dawne czasy :)
Tak wi?c zapraszam do komentowania i pisania co o tym s?dzicie.

Aha dodam jeszcze ?e jak uzbiera si? chocia? 5 os?b to podam dalsze szczeg??y co i jak :)

Niestety Hamachi .;(

Pozdrawiam all !!

Odp: [Pytanie]

1. Malutko os?b gra na 8.1
2. Co wynika z 1 punktu, ?e ma?o os?b gra, a co dopiero na hamachi.

Sory to nie te czasy. teraz vpsa masz za 20zlotych

Niby tak, ale szukam tak po prostu ch?tnych os?b do pogrania tak na chilloucie ;)

Zapomnia?em doda?: Moje gg: 53789845 :D

jasne ?e pogra? bym, sam tu doda?em swoj? data pack z swojego servera pod 8.10 za tamtych czas?w gra?o tam 50typa. wystarczy reklama godny uwagi serv i vps ! nie hamachi bo pod 8.1 by?o spoko pvp, a jak bedzie te 5typa to pvp nie bedzie xdd jak masz sw?j pomys? na serv pod 8.1 co na 100 wypali to mo?e znajdziesz kogo? kto ci to postawi . tylko z w?asn? mapk?, script, poprostu unikat. bo ?ci?gane wyro to lipaa !! 3mam kciuki ! bo czekam na serv z starsz? wersj? jeszcze moj? ulubion? "8.10"

Tak dok?adnie w?a?nie jestem w trakcie robienia takiego serwera tzn, robi? mapk? a przynajmniej staram si? zrobi? wszystko w?asne czyli od zera, dobrze ?e zainteresowa?o ci? to i mam nadziej? ?e jako? mi si? to uda :). Pozdrawiam !

Tak dok?adnie w?a?nie jestem w trakcie robienia takiego serwera tzn, robi? mapk? a przynajmniej staram si? zrobi? wszystko w?asne czyli od zera, dobrze ?e zainteresowa?o ci? to i mam nadziej? ?e jako? mi si? to uda :). Pozdrawiam !

Po prostu olewaj to, jak Ci odradzaj?. Jak ludzie zobacz? ile pracy w?o?y?e? to b?d? gra? ;)

pokaz jakis screen z twojej mapy, depo temple etc.

DragoxTeam. Jak bys by? ch?tny na 8.1 evolution by ka?ach. to pisz priv. Byc moze nie znane ale toche opisz?. Ca?e miasto evolution usuni?te i zmappowane od nowa. Tp room usuni?ty zmappowany od nowa. 20 nowych potwor?w. 50 expowisk+ 10vip. Orginalne questy. Spelle jakich nie znajdziesz nigdzie i takie tam. Wi?cej info gadu:gadu; 53822479

Macie screeny z mapy nie jest to idealne i wgl ale mo?e kogo? zainteresuje :)

1PNG_wwrwsqe.png

2PNG_wwrwsqa.png

3PNG_wwrwapp.png

4PNG_wwrwapn.png

5PNG_wwrwapw.png

6PNG_wwrwapa.png

7PNG_wwrwahr.png

8PNG_wwrwahs.png

:D

---------- Tre?? dodana o 11:13 ----------

~~REF~~

Status