• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Quest Room

Status
Zamknięty.
Odp: Quest Room

Czego by cz?owiek nie zrobi? i tak zmieszaj? go z b?otem ahh ta polska :D

Jebnij kopie mapy z popularnego serwera gdzie 2/3 mapy wyglada jak skopiowane 1 do 1 i miej pretensje, ze ktos zwraca uwage na to, ze nie masz wlasnego pomyslu, stylu i wykonania a kopiujesz. Jebany polaczek zlodziej, a do tego nie podoba mu sie krytyka w jego kierunku. GZ podejscia.
Jest jak pisalem od poczatku, bys powiedzial od razu, "Inspirowane nowym roomem z vestii, ale podpicowane moimi pomyslami, lepiej czy gorzej, podoba wam sie?" i by bylo ok. Ale nie. Ty twardo przy swoim, ze twoja praca jest calkiem inna. Prosze cie :/

Jak widze jestes do mnie negatywnie nastawiony ;_;

Nie a? tak negatywnie. Po prostu trzeba wyt?p?rowac takie co? gdy? te 3 screeny nie doko?czone ?ci?gni?te i B?g wie co jeszcz? nie zas?uguj? na SREDNIAKA. Trudno poj?c to co ca?y czas proboje ci wyt?umaczyc?
@@@Up@@@
Stu-procentowo zgadzam si? z plackiem krowy :smile:

Jaki z?odziej ? Co ja t? mapke podjeba?em : o nie mam w?asnego pomys?u ? por?wnaj mape z vesti a po?niej sp?jrz na moje to samo? Nie s?dz? + nie nabijaj ju? sobie post?w : ) kollo

Nie mam zamiaru ju? si? udziela? pod tymi postami bo to nic nie warte, kiedy? TNP to by?o co? teraz tylko stos hejt?w , i to nie wa?ne czy pod dzia?em z mapami czy skryptami czy co tam jeszcze oferujecie w zestawie happy meal.Wstawi?em to jako galerie nie doko?czone ?eby kto? udzieli? mi wskaz?wek na za? typu" no w miare ale zr?b. to popraw tamto"tak? odpowiedz szanuje.
Ale do ku*wy n?dzy niech nikt mi tu nie pluje jadem :D ?e zgapione z vesti czy czego? tam Raz w ?yciu ich mape widzia?em na oczy : o.
Kolejna sprawa doda?em jako ?redni ~ bo my?la?em ?e za Amatora mnie zjecie a tu na odwr?t.
-Typowe Polaczki-
"chu*owe,nie podoba mi si?," takie opinie te? szanuje chocia? w gru?cie rzeczy bezpodstawne biadolenie.
i dziwi mnie te? fakt ?e pomimo ju? dobitych Czterystu Ods?on jest tu
garsta komentarzy.

Pozdrawiam Nie Hejtuje ; >

Ostatnia edycja:

Chcesz porad, prosz?:
1) Poczytaj poradniki Shirako odno?nie mappowania.
2) Przyjrzyj si? swoim pracom (chodzi g??wnie o ska?y i natur?, w tym wodospad).
3) Por?wnaj z tym w poradniku i oce?, co jest w Twojej pracy ?le.
4) Popraw wszystko uwzgl?dnione w punkcie 3.
5) Zapreznetuj efekty.

Po zobaczeniu "poprawek", b?dziemy mogli oceni? czy Twoje pierwsze prace by?y wzorowane na vestii, ale robione od podstaw samemu czy po prostu ?ci?gn??e? mapk? iaj? przerobi?e?.

TAK WI?C DZIA?AJ I POKA? TYM HEJTUJ?CYM, ?E NIE MAJ? RACJI :)

Nie wiem czego by? si? spodziewa?, ale Twoje prace zosta?y negatywnie ocenione. Niestety ziom, ale musisz przyj?c krytyk?, nawet tak? na klat?.

Jaki z?odziej ? Co ja t? mapke podjeba?em : o nie mam w?asnego pomys?u ? por?wnaj mape z vesti a po?niej sp?jrz na moje to samo? Nie s?dz? + nie nabijaj ju? sobie post?w : ) kollo

Nie mam zamiaru ju? si? udziela? pod tymi postami bo to nic nie warte, kiedy? TNP to by?o co? teraz tylko stos hejt?w , i to nie wa?ne czy pod dzia?em z mapami czy skryptami czy co tam jeszcze oferujecie w zestawie happy meal.Wstawi?em to jako galerie nie doko?czone ?eby kto? udzieli? mi wskaz?wek na za? typu" no w miare ale zr?b. to popraw tamto"tak? odpowiedz szanuje.
Ale do ku*wy n?dzy niech nikt mi tu nie pluje jadem :D ?e zgapione z vesti czy czego? tam Raz w ?yciu ich mape widzia?em na oczy : o.
Kolejna sprawa doda?em jako ?redni ~ bo my?la?em ?e za Amatora mnie zjecie a tu na odwr?t.
-Typowe Polaczki-
"chu*owe,nie podoba mi si?," takie opinie te? szanuje chocia? w gru?cie rzeczy bezpodstawne biadolenie.
i dziwi mnie te? fakt ?e pomimo ju? dobitych Czterystu Ods?on jest tu
garsta komentarzy.

Pozdrawiam Nie Hejtuje ; >

HAHAHAHAHAAH... to nie s? hejty a krytyka, prace s? za przeproszeniem chujowe(czy to b?dzie doko?czone czy nie i tak zostanie takie) zak?adaj?c galerie musisz ale to musisz wbi? sobie do ?ba tego twego ?e ka?da krytyka jest do przyj?cia i nie trzeba wchodzi? w takie g?wnoburze a robi? swoje i robi? coraz lepiej XD
To co pokaza?e? wieje amatorszczyzn? i prostot? ''zauwa?one jak wygl?da zrobi? podobnie a co mi tam'' bardzo w chuj nie podobaja mi si? bordery g?r to nie rok 2005 ?e co? takiego przejdzie, po?wicz nad kompozycj? detali na mapie bo mieszasz to bardzo strasznie ss3 pokazuje to czarny/PJASKOWY/fioletowy halloween/grin grass i wiele element?w, ogolnie jak to ma by? questo room to tak szczerze 4 sqm do chodzenia to za ma?o troszku.. a mo?e by doda? poziomowo to Pomy?l i popraw to i owo :)
[MENTION=157748]Raa[/MENTION] .. niby chujowe ale lepsze od twoich ''dr?g'' je?li mog? to tak nazwa? :)

Moje drogi s? ?liczne i unikalne. :(
Wypraszam sobie.
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic.
Still 2/10.

Nie rozumiem o co chodzi?
Popraw te jebane prace lub daj nowe.
Nie poprawiasz to spadaj :smile:

z tego co wida? coraz wi?cej #Imag?w si? wy?ania z czelu?ci internetu by pokaza? swoje niedobitki ;X
po 1 kreatywno??
po 2 zaanga?owanie
po 3 po?wi?cenie czasu
3 podstawowe informacje kt?rych tutaj nie wyczyta?em a kt?re warto zastosowa? :)
B?d? lepszy od #imaga postaraj si?!
[MENTION=157748]Raa[/MENTION] .. wy??cznie dla ciebie, takie co? by?o ?adne w 2005 roku ;)

W 2005 nie wiedzieli nawet co to mieszanie border?w. : /
A jest mi zarzucane w?a?nie przesadno?? w tym.

Status
Zamknięty.
Do góry