- Liczba reakcji
- 331
Witam wszystkich, zaczynam robi? questy na zam?wienie.
Oto zasady, kt?rych TRZEBA przestrzega?, za nie dostosowanie si? do regulaminu wysy?am moderatorom raport, kt?ry grozi otrzymaniem punkt?w ostrze?enia.
Btw Do moderator?w, nie jestem pewien czy taki temat mo?e powsta?, je?li jest to niezgodne z regulaminem to prosz? o ?agodny wymiar kary.
//MagicOto zasady, kt?rych TRZEBA przestrzega?, za nie dostosowanie si? do regulaminu wysy?am moderatorom raport, kt?ry grozi otrzymaniem punkt?w ostrze?enia.
Czekam na zam?wienia.Oskar1121 napisał:# Zam?wienia wykonuj? tylko na silniki sql (8.1 i wy?ej),
# NPCty, kt?re uczestniczy? b?d? w Que?cie b?d? pisane pod wersj? 8.42 i wy?ej,
# Sk?adamy JEDNO zam?wienie naraz, dop?ki go nie wykonam ka?de nast?pne zlecenie zostanie przeze mnie zignorowane,
# Mo?na z?o?y? zam?wienie tylko z ilo?ci? post?w przewy?szaj?c? liczb? sto, aby unikn?? ataku tzw noob?w,
# Ka?dy kto b?dzie mnie poganiac automatycznie znajdzie si? na mojej czarnej li?cie i nie wykonam dla tej osoby ju? ?adnego zlecenia,
# Nie robi? map, tylko je oskryptowuj?, wi?c musisz mi szczeg??owo opisa? co trzeba zrobi? w tym Quescie, cho?by mia?oby Ci to zaj?? kilka godzin to NALEGAM by tre?? zam?wienia by?a dok?adna i szczeg??owa,
# Nie jestem robotem wi?c nie oczekujcie gotowego skryptu na nast?pny dzie?,
# NIE ROBI? QUEST?W, KT?RE ZNAJDUJ? SI? NA RL.
Btw Do moderator?w, nie jestem pewien czy taki temat mo?e powsta?, je?li jest to niezgodne z regulaminem to prosz? o ?agodny wymiar kary.
Przyklejam na pr?b? ; )
Je?li pojawia si? zam?wienia to zobaczymy czy przejd? pr?b? 
Prosz? Pana Magic o ukaranie os?b, kt?re nie b?d? przestrzega? regulaminu.
#down
7.6, takowych nie tworz?.

Prosz? Pana Magic o ukaranie os?b, kt?re nie b?d? przestrzega? regulaminu.
#down
7.6, takowych nie tworz?.