What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

R?kawice do fist figting

Status
Not open for further replies.

cm geh

New User
Reaction score
0
Fist fighting:rolleyes:???... Przeciez z fista odziwo wali sie nawet gdy stoi sie kolo jakies sworka i nawala sie z rozdzki. Kompletnie swirniete.
A co do rekawic, to chyba nie jest to zly pomysl... kazda profesja ma swoja bron. Skille przeznaczone sa dla kazdej profesji inne i jak juz by mieli dac jakies bronie na fista to raczej powinni dodac tez nowa profesje... takie jest moje zdanie. :):rolleyes:;):D

Pozdrawiam.:)

Czempion

Senior User
Reaction score
68
My?l?, ?e Cipsoft napewno nie doda takich r?kawic, powinni doda? jakie? r??d?ki dla druta i maga x )

Reaction score
0
sparing

sparing

w sumie co? takiego mia?o by przysz?o?? wystarczy?o by ?eby cipy zrobili jaki? ring do tego co? jak arena gdzie dw?jka graczy mog?a by si? zmierzy? na pi??ci za ustalon? ilo?? gp, got?wka ta pow?drowa?a by za? do zwyci?zcy:D

M@rtin

#mistrz
Reaction score
115
Pomys? mi si? podoba. Sam kiedy? my?la?em ?e mogli by takie co? zrobi?. Narazie ludzie trenuj? fist fighting tylko po to by by? w statystykach. Jest on praktycznie bezu?yteczny. Ale gdyby wymy?lili r?kawice :).

Anderson

User
Reaction score
0
Czemu to mo?e nie jest taki g?upi pomys?, z ta aren? wtedy mo?na szybciej zdoby? kas? , albo j? straci? ale pomys? nie jest z?y ;)

Knight

Advanced User
Reaction score
21
Tak r?kawice m?dre Cipy i tak nie wprowadzi i tak. Bo po ch*j komu? to je?li i tak skilluje dla zabawy fista? Masz Axa,Cluba,Sworda i r?zgi i to Ci starczy.

vooden

User
Reaction score
1
Wg mnie powinni zrobic zeby fist dawal wieksza szanse na blok i na atak ze koles ze skillami 60/60 i fistem 50 czesciej by blokal atak i zadawal blood hita niz koles ze skille 60/60 i 30 fistem wtedy byl by potrzebny do czegos ten fist a tak to do go... xd potrzebny ten fist

Status
Not open for further replies.