R??ne potwory...

mateusz852

New User
Kwiecień 3, 2010
Liczba reakcji
0
Witam

Mam propozycje ?eby na Rookgaardzie (na Faccu) by?o co? takiego
jak ,,D?wignia zjawisk" to by by?o co? takiego , by?o by to na 1 pientrze,
aby si? tam dosta? musisz zabi? 5 orck?w, to by by?o co? takiego
gdy przesuniesz dzwigni?
pojawiaj? sie 2 potwory np. orc i minotaur
zale?y to od poziomu ktury masz...

My?l? ?e to dobry pomys?

Pozdrawiam

xd12355

Notka moderatorska:
Tak jak kolega Kamil, nasze forum nie ma wp?ywu na decyzj? CipSoftu. Kosz

Odp: R??ne potwory...

Czyli co chcesz zrobi? aren?? Tak jak ju? m?wi?em to nie jest oficjalne forum ?e mamy jaki? wp?yw na to co dzieje si? w grze, zatem z tymi pomys?ami to id?cie na t.com. Moim zdaniem pomys? s?aby, z reszt? jak wi?kszo?? z aktualizacj? rooka.

Ej skoncz juz te bezsensowne tematy przeciez i tak dobrze wiesz ze cipsoft tego nieuzna
Zalozyles juz hyba 6 takich tematow z twoimi pomyslami zamiast zrobic jednego i wszystko opisac w jednym poscie a nie spamowac i zakladac wiele tematow . A wogule to byly by w tej arenie same bugi bo jesli chcesz do danego lvl wyznaczone potwory to moga zdarzac sie rozne bledy niz np. zrobic arene i bedzie ... etapow i np. 1- minos 2-2orki i spearman 3-2roty 4-2minosy i ork 5- 3minosy i poison spider 6- ........itd to by bylo lepsze ale i tak jak juz wczesniej muwilem cipsoft nie uzna tego na roku ewentualnie zrobi takie cos na mainie choc jest juz nawet arena svarground :)

Teraz zauwazylem ze masz 10- postow i wiecej niz polowa jest na zakladce rookgaard

Mysle ze cip powinien bardziej rozbudowac rookgard pare questow nowych porobic a nawet noowe potwory

Czyli co chcesz zrobi? aren?? Tak jak ju? m?wi?em to nie jest oficjalne forum ?e mamy jaki? wp?yw na to co dzieje si? w grze, zatem z tymi pomys?ami to id?cie na t.com. Moim zdaniem pomys? s?aby, z reszt? jak wi?kszo?? z aktualizacj? rooka.

Dok?adnie. Poco rozbudowywa? roka, jak to ma by? tylko wyspa do wbicia 8 lvla ?

Dobrze jest na roku jak jest. Fajnie si? expi rokstayerem. Ja nie mam zastrze?e? i nie potrzebne s? te r??ne wygody. Jedyne co mo?na by zmieni? to troch? cz?stsze najazdy bos?w.

Back
Do góry