Radio internetowe - TNET FM!

Status
Zamknięty.

Fluos

We are many!!!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
249
Cze??!
Na wst?pie chcia?bym, aby?cie nie pisali, ?e takich temat?w by?o mn?stwo, bo bardzo dobrze o tym wiem, ale nikt porz?dny si? za to nie zabra?.
Ka?dy wie jak? specyfik? dzia?ania posiada internetowe radio, by?a by puszczana muzyka w przer??nych gatunkach muzycznych - by? by podzia? na kilka gatunk?w-.
Pewnie zastanawiacie si? nad ide? sensu tworzenia takiego radia, ja my?l?, ?e by?a by to bardzo dobra rozrywka. W radiu prezentowaliby?my najnowsze wydarzenia ze ?wiata Tibii i naszego forum, na przyk?ad:
"W?a?nie przed chwil? Krzysieq przekroczy? magiczn? ilo?? miliona post?w, serdecznie gratulujemy!

By?oby to o tyle ciekawe, ?e nie do??, ?e lud m?g?by sobie pos?ucha? ciekawej i na czasie muzyki, to dodatkowo m?g?by us?ysze? kilka s??w o swoim zainteresowaniu czyli Tibii. Dodatkowo prowadzone by?y by przer??ne wywiady, pozdrowienia, konkursy, rebusy. Mo?na by?oby wykupi? reklam? swojego serwera za drobn? cen?.

Zastanawiacie si? dlaczego pisz? to w propozycjach zmian i czego bym oczekiwa?. Chcia?bym jakiego? w?asnego dzia?u po?wi?conego radiu oraz zaanga?owanie ze strony w?adz o wr?czanie reputacji z konkurs/rebusy.

Pozdrawiam!

Odp: Radio internetowe - TNET FM!

Tja, a licencj? ZAiKS z dupy wyczarujesz? ;)

Jestem na tak. Dlaczego? Na gorsze to nie wyjdzie, a na pewno wzbudzi ogromne zainteresowanie tych nowych jak i starych u?ytkownik?w.. Tylko teraz jest pytanie. Kto by to prowadzi?? Z pewno?ci? jest tu du?o "dj'?w" lecz kto by podj?? to wyzwanie? Radio by dzia?a?o 24godz. w tygodniu ? Czy w r??nych odst?pach czasu?

/liter?wka ;d

Ostatnia edycja:

Tja, a licencj? ZAiKS z dupy wyczarujesz? ;)
Mog? mie? miesi?cznie za 50 z?. Swoj? drog? ju? nie b?d?my tacy uczciwi...
Kto by to prowadzi??
Odby? by si? nab?r na prezenter?w radiowych, nam nie potrzeba zawodowych dj?w.

Swoj? drog? ju? nie b?d?my tacy uczciwi...
Hah. Ju? my?la?em, ?e znalaz?em pierwszego jelenia, kt?ry na TNET chce wydawa? sw?j hajs.

Twoje radio, twoja sprawa, twoja kasa. Jak serio ci si? chce, to ja te? jestem na tak.

Dodam jeszcze, ?e mog?yby si? odbywa? przer??ne g?osowania na TopListy.

yy No dobra ale, trzeba ustali? jakie? godziny, bo jak prowadz?cy ma wchodzi? kiedy chce to FAIL. Poza tym mog? zebra? du?? list? dobrych utwor?w z gatunk?w rap/hip-hop/reggae (+ download dla prowadz?cego).

Propozycja jest dobra, je?li b?dzie sponsor, osoby odpowiedzialne za radio i jakie? ciekawe programy muzyczne, dostosowane do gust u?ytkownik?w, to jestem na tak.

Regards,
Dasper

Mo?na by?oby wykupi? reklam? swojego serwera za drobn? cen?.
Z tym si? zgodz?.

Dodatkowo prowadzone by?y by przer??ne wywiady, pozdrowienia, konkursy, rebusy.
No a z tym niestety, nie. To nie przejdzie na takim forum.

Jak za darmo mam sobie pos?ucha? dobrej muzy, to czemu nie. No ale jak macie mi pieprzy? o rebusach, tibijskich zagadkach i ?yciu prywatnym kadry, to zostan? przy moim winampie :P

Je?li masz ochot? ?eby si? za to zabra? oraz czas, kas? radio za darmo to czemu by nie.

Sam fakt takiej propozycji jest wielkim plusem, ale nie s?dz?, ?e wykonanie tego, by by?o proste. Rozumiem, ?e chcia?by? otworzy? rekrutacj? do takiego radia, ale musia?by? wzi?? pod uwag?, ?e prezenterem nie m?g?by zosta?, byle kto, jest du?o argument?w, jednym z nich jest to, ?e osoba nowa, kt?ra chcia?aby zosta? prezenterem radiowym musia?aby wiedzie? co? o tnecie, a jak wiadomo osoba, kt?ra jest na forum dwa miesi?ce nic o nim nie wie, r?wnie? osoba, kt?ra mo?e by? tutaj rok, a nie ma ?adnych post?w, nie interesuj? si? ?yciem forum, nie mo?emy go bra? pod uwag?.
Sam od czasu do czasu pos?ucha?bym audycji, lecz z umiarem, bo nie s?dz?, abym wytrzyma? s?ucha? jak kto? pieprzy, ?e Krzysiu wjeba? milion post?w w sw?j spamerski licznik. Powiem szczerze, nie mam na ten temat zdania, poczekamy zobaczymy.

Sam od czasu do czasu pos?ucha?bym audycji, lecz z umiarem, bo nie s?dz?, abym wytrzyma? s?ucha? jak kto? pieprzy, ?e Krzysiu wjeba? milion post?w w sw?j spamerski licznik.
I bez tego jestem s?awny.

Uwa?am, ?e pomys? jest super.
Ale jak wiadomo z wykonaniem b?dzie miliard razy gorzej.
My?l?, ?e takie radio przyci?ga?o by wiele os?b na forum, co jest wielkim plusem, prawda?
Oczywi?cie jestem za.

Powodzenia ;d

Jestem za, z ch?ci? pos?ucha?bym radia Tnetu, sam kiedy? z koleg? robi?em forum na kt?rym by?o nasze radio i uwa?am ?e to ?wietny pomys?. Lecz przyda?o by si? zrobi? g?osowanie na piosenki kt?re by u?ytkownicy chcieli pos?ucha?.

Ja te? jestem za! Fluos, je?li faktycznie mia?oby to wypali?, musisz to porz?dnie obgada? z Mi?oszem, a najlepiej ElDiamondem (wyzwanie numer jeden - akceptujesz?) - skoro i tak kosi kas? z reklam, to dofinansowa? radio tnetowskie mo?e. Zw?aszcza, je?li mia?oby to przyci?gn?? wi?cej u?ytkownik?w.

yy No dobra ale, trzeba ustali? jakie? godziny, bo jak prowadz?cy ma wchodzi? kiedy chce to FAIL. Poza tym mog? zebra? du?? list? dobrych utwor?w z gatunk?w rap/hip-hop/reggae (+ download dla prowadz?cego).

No way!! Tzn z klasyki rocka i metalu mam nadziej?, ?e te? co? b?dzie xD

Jestem za, ale my?l? ?e jest to nie?atwe zadanie..

Na pocz?tku audycje prowadzi? b?d? ja, piosenki b?d? wybierane przer??ne, powy?ej poda?em temat, w kt?rym umieszczajcie swoje najlepsze piosenki, ja wszystkie pobior? i b?d? mia? du?y wyb?r.
to dofinansowa? radio
Nie ma co dofinansowa?, je?eli stworzy?by osobny dzia? by?o by na prawd? dobrze.

No way!! Tzn z klasyki rocka i metalu mam nadziej?, ?e te? co? b?dzie xD
Jestem za, ale my?l? ?e jest to nie?atwe zadanie..

Przeczytaj dok?adnie temat.

by? by podzia? na kilka gatunk?w

R?wnie? lubi? rock, ale znam du?o kawa?k?w z rapu, hh.

#Down

To po co si? wypowiadasz?

Ostatnia edycja:

@up.
G?wno nas to obchodzi.

@top.
Pomys? dobry, oczywi?cie jak ju? napisa?em popieram.
Mam pytanko - w jakich godzinach radio by?o by online?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry