• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ralaa vs Xedrium

Ralaa vs Xedrium

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Xedrium

Active User
Liczba reakcji
8
Temat: Wie?a obserwacyjna
G?osowanie b?dzie 2 dni.
140by14.jpg

beztytuujz.png

Odp: Ralaa vs. Xedrium

Te? mi pytanie (bez obrazy) o wiele lepsza jest praca nr.1 co chyba wida?, dlatego oszcz?dz? sobie zb?dnego komentarza.G?os na prac? pierwsz?

Ja te? g?osuje na jedynke Jest po prostu lepiej zrobiona :)

Praca numer dwa oczywi?cie, mia?a by? wie?a i tutaj jest. Praca numer jeden ma dwie wie?e obserwacyjne i w dodatku autor skupi? si? na otoczeniu, zamiast na g??wnym temacie, tak w og?le nie widz? wej?cia na te wie?e.

G?os na drug? prac?.​

Zdecydowanie praca nr.2
Chocia? obie prace s? marnie wykonane, a praca numer 1 jest o wiele lepsza oddaj? g?os na prac? nr.2. W pracy nr.1 bardziej przypomina to bram?. Nie widzia?em jeszcze wie?y obserwacyjnej na pustyni. Przewa?nie stawia si? je w lasach lub gdzie? na obrze?ach miasta, ale na pewno nie na ?rodku pustyni. Nast?pna sprawa to wysoko?? takiej wie?y. W pracy nr.1 na takiej wie?y du?o by si? nie zobaczy?o. Wed?ug mnie praca nr.1 nie pasuje kompletnie do tematu.

Obie wie?e zbytnio nie nadaj? si? na wie?e obserwacyjn?, zbyt ma?o miejsca na niej. Na drugiej wie?y zbyt du?o tych beczek z wod?. G?os oddam na prac? nr 1 bo og?lnie wygl?d pracy jest lepszy.

Praca nr 2 zag?osowa?bym na ni? ale z deka olana jest ca?a sprawa. 1 Praca nie na temat do ko?ca , jest wie?a ale dok?adniej dwie, oddaje g?os na prace nr 1 poniewa? autor postara? si? o jej wyko?czenie.

Praca nr 2.Dlatego ze w pracy nr 1 s? 2 wie?e dlatego wed?ug mnie ta praca odpada.
Ale og?lnie obie prace s? ?adne.

G?osuje na prace nr 2 poniewaz bardziej przypomina wieze obserwacyjna.Na pracy nr 1 autor nie skupil sie w ogole na wiezy obserwacyjnej (wiezach obserwacyjnych).Praca nr 2 tez nie jest za dobra ale bardziej przypomina wieze obserwacyjna.

Glos Praca nr 2

Mo?e i praca numer jeden wygl?da ?adniej i przyjemniej, ale nie wiem, kto i kogo obserwowa?by z takiej wie?y. G?os oddaj? na prac? numer dwa, ze wzgl?du na to, i? przypomina bardziej wie?? obserwacyjn?, a wykonanie i tak jest ca?kiem niez?e.

a wi?c tak praca nr.1
najgorsza nie jest ale nie za bardzo wygl?da to na wie?e obserwacyjn? nie ma tam ?adnych wej?? ani nic

praca nr.2
jest du?o lepsza tylko jedyny minus to za du?o beczek z wod?

ocena
praca nr.1
4/10
praca nr.2
9/10

G?osuje na nr.2

zdecydowanie jest fajnie prace 2

Oczywi?cie , ?e praca numer jeden , wida? od razu , ?e jest lepsza , przyci?ga wzrok i m?wi ` zag?osuj na mnie ` . Bardziej estetycznie jest wykonana , du?o posiada urozmaice? i szczeg???w. W pracy numer jeden tak jako? pusto - nudno.
Dwa

Temat: Wie?a obserwacyjna

Bardziej Wie?? obserwacyjn? oddaje praca #2 . Dlatego na ni? oddaj? g?os. Praca nr.1 jest bardzo ?adna,ale bardziej przypomina mi Bram? do zamku. Odda?em g?os na prac? nr.2 poniewa? bardziej na niej jest widoczna "wie?a obserwacyjna" lol

Wygrywa praca numer 2 wynikiem 9-4, mojego autorstwa.Dzi?kuj? za pojedynek i mo?na zamkn?? temat.

Status
Zamknięty.
Do góry