Ranga Zas?u?ony.

Status
Zamknięty.
Odp: Ranga Zas?u?ony.

ale to by?o 4 lata temu : |

No i nic si? nie zmieni?e? XD

#down
Dosta?e?, bo mo?esz si? wypowiada? na nowym koncie, normalnie lecia?yby permy na ka?de Twoje nowo za?o?one konto, wtedy dopiero m?g?by? twierdzi?, ?e owej szansy nei dosta?e? ;]

Ostatnia edycja:

Nie zmienia to jednak faktu, ?e nie dosta?em szansy, aby si? zmieni?. :P

Widz?, ?e tutaj wszyscy ca?kiem zeszli z tematu rangi zas?u?onego.
Postanowi?em sobie lekko od?wie?y? ten temat i napisa? pewn? propozycj? dot. w?a?nie tej rangi o kt?rej tutaj rozmawiamy ju? na 9 stronie lecz sko?czy?o si? chyba na 5.
Ranga na forum jest bodaj?e od samego pocz?tku (nie wiem, najwy?ej mnie poprawcie). Kto do tej rangi kiedy? nale?a?, zosta? z niej wyrzucony, przenie?li go na inn? rang?, nie obchodzi mnie to.
Temat dotyczy wed?ug mnie 'dla kogo ta ranga powinna zosta? przyznana'.
Aktualnie na forum posiadamy zapewne kilku/kilkunastu u?ytkownik?w, kt?rzy nale?? do tej?e rangi. Niestety, w zak?adce 'ekipa forum' nie da si? tego sprawdzi?, poniewa? widniej? tam vip'y, zas?u?onych brak i to mnie tak?e dziwi, dlaczego?
Powracaj?c do mojej propozycji odno?nie tej rangi. Czytaj?c ten temat praktycznie prawie ca?y to niekt?rzy pisz?, ?e userzy dostali t? rang? bez powodu, albo nie zas?uguj? itd.
Ranga ta wed?ug mnie powinna by? przyznawana osob?, kt?re naprawd? by?y spory czas w kadrze, udziela?y si? na forum, posiada?y dobr? frekwencj? i raz za kiedy pisali co? sensownego i przydatnego w dziale dla zespo?u.
Rozdaj?c t? rang? na lewo i prawo niema sensu, przez to w?a?nie si? wtedy zaczynaj? takie k??tnie jak przyk?adowo w?a?nie ta.

Moj? propozycj?, co do tej rangi by?oby zniesieni (wszystkich?) lub cho? cz???, kt?ra dosta?a t? rang? bez powodu po prostu piastowa? t? rang? do nowej rangi, kt?r? administracja mog?aby zrobi? bez problemu.
Przyk?adowa nazwa tej rangi mog?aby by by? np: 'Ex-Kadra', 'Starsi' lub co? w ten dese? w?a?nie.
Wtedy system do??czenia do rangi zas?u?onego zacz??by si? od nowa, zaostrzy?oby si? zasady dostania si? do tej rangi, wypisa?oby si? co nieco na jej temat, jak j? mo?na zdoby? i w og?le.
Przyk?adowymi u?ytkownikami, kt?rych bym zostawi? w randze zas?u?onego to wed?ug mnie mog? by? osoby takie jak: Kazia, Speeder?, eLeXo, innych niestety nie widzia?em pod tym kolorkiem a wiem, ?e Kazia na pewno zas?uguj? na t? rang? bo by?a administratorem i zapewne to 'co?' wnios?a, Speeder jest na forum od 09 lecz jego historii nie znam, a co do eLeXo to te? spory czas tutaj jest i zapewne co? wni?s? w ?ycie forum.
Tak, wi?c droga administracjo. Prosi?bym o przemy?lenie dzia?a tej?e rangi, w??czenie jej systemu do??czenia od nowa i przeniesieni starych do nowej rangi, kt?r? by?cie mogli utworzy? w ka?dej chwili bo to minutka roboty.

Ostatnia edycja:

No ranga istnieje od pocz?tku. Zas?u?onych usuni?to chyba dlatego, ?e by?o ich zbyt wielu w?a?nie w zak?adce "ekipa forum" (tak jako? mi si? kojarzy). Ex-kadra te? by?a, przez chwil? nawet w tym samym czasie co zas?u?eni (po prostu dostawali ja ludzie, kt?rzy moderowali do?? kr?tko, a zas?u?onych mia?y osoby bodaj ze sta?em 3 miesi?cznym w kadrze).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry