• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ranger's Arcani Oficjalny Temat

Status
Zamknięty.
Odp: Ranger's Apprentice Oficjalny Temat

Ca?kiem nie?le Ci idzie ale trudno oceni? Twoje umiej?tno?ci po 3 zdj?ciach. Poczekam na wi?cej

niez?e pomys?y na te dachy ale trudno to oceni? po 3 mapach ale maperem to nawet dobrym jestes ale to mi troche nie pasuje do klimatu Zwiadowc?w ale fajnee;D

Jak dla mnie jest to ?redniozaawansowany. Nie oszukujmy si?.
Nie podoba mi si? pomieszanie dach?w na pierwszym ss .
Za? na 3 mam wra?enie ?e jest pustawo ;c Co tu doda? ? Ja bym doda? wi?cej detali i urozmaice? na i przy dr??kach.

Moim zdaniem mapa jest ?wietna. Wida?, ?e tworzysz map? ?wiadomie - wszystko jest przemy?lane.

Wezcie sie ogarnijcie, popatrzcie na mape rl, tam jest malo detali i jest jakos git a wy tu kurwa marudzicie wedlug mnie kazdy kto juz mapuje jakis czas potrafi cos madrego zrobic.

biber preszesz

zaawansowany?

92e372914896c15b1f98f8c24195b5a6.jpg

Zr?b co? lepiej i wtedy oceniaj ; d co do mapy to super :) 10/10

Moim zdaniem prace MasterHuligans s? lepsze ni? twoje ; d ka?dy ma inny gust.

spoko Mapki ale nie tak se wyobra?al?em ?wiat RA ale mapki s? spoko ale na zawansowanego w?tpie troche ale do mieszania border?w niema co sie przyczepi?;] ale na 1 screenie nie pasuje mi ten zielony g?az na drodze ale podoba mi sie ze nie mydlisz ingame
Pozdro Furion Evul

Fajnie, ?e zn?w co? otworzy?e? Huligans. Co do ?redniaka, owszem zas?uguje na niego, ale na zaawansowanego to bym raczej nie liczy?. Trudna poprzeczka, ?eby zosta? od razu zaawansowanym, mimo ?e kup? lat jeste?my w tej bran?y.

Mapa w miar? dobrze wykonywana i dobrze zdobiona.
Jedna z lepszych map jakie widzia?em na tym forum.
9 / 10

Regards,
Kaisus

Moim zdaniem prace MasterHuligans s? lepsze ni? twoje ; d ka?dy ma inny gust.

dywaguj?c w tematach kt?ry z nas jest lepszy bierze si? pod uwag? opini? wi?kszo?ci ludzi, nie jednej albo dw?ch, sorry :/

Nie mam zamiaru k??ci? si? kto jest lepszy. Mo?e i pan Seabis jest lepszy mo?e i nie, nie mi to ocenia?, ale skoro "wi?kszo?? ludzi" tak s?dzi to mi pozostaje si? z tym pogodzi?. Nie wszystkim musza si? podoba? i dobrze ze si? nie podobaja zawsze to jakas motywacja ;>

1) Oszcz?d? sobie narzucania mi tego a'la protekcjonalnego tonu wypowiedzi. (pokre?lone cudzys?owem "wi?kszo?? ludzi" itd.)
2) W moim ca?ym wywodzie nie chodzi o to ?e te prace s? s?abe, one tylko nie zas?uguj? na poziom "zaawansowany" (s? ?rednie).
3) W sumie ta ca?a nasza dalsza rozmowa opiera si? na tym, ?e jeden z u?ytkownik?w zarzuci? mi ?e robi? prace gorsze od ciebie i obecnie ?adna z moich prac nie dor?wna?a poziomem tym zaprezentowanym w twoim temacie, a co za tym idzie to ja nie zas?uguje na swoj? rang?, a nie ty...
4) Cholera, rozumiem ?e ka?dy ma swoje gusta i gu?ciki, ale je?li ju? si? wyrokuje na temat wy?szo?ci/ni?szo?ci kt?rego? z nas to powinno si? mniej wi?cej co? na temat mappingu widzie?...

Seabis, tak w?a?ciwie to o co Ci chodzi? Stwierdzi?e?, ?e prace nie zas?uguj? na miano "zaawansowanych" (a tak na marginesie, to jakie to s? "zaawansowane"?). Potem jaki? przypadkowy u?ytkownik powiedzia?, ?e jemu jednak przypad?y do gustu. Na co Master spokojnie odpowiedzia? (bardzo m?drze zreszt?), ?e nie jemu ocenia?, kogo prace s? lepsze. Odnosz? wra?enie, ?e na si?? szukasz zaczepki. Tak wi?c z g?ry napisz?, ?e nic do Ciebie nie mam (nie znam Ci?). To tylko swobodne wnioski z obserwacji.
Trzymaj si?!

Je?li chodzi o mapy, to cz??? z nich mia?em okazj? ogl?da? "na ?ywo". Screeny nie oddaj? tego samego, co przechadzka po tych terenach.

Rozwiej? wasze w?tpliwo?ci, jestem lepszy. A na powa?nie, to jest galeria, a w galerii powinno by? wi?cej zdj?? ni? post?w.

Pomys? z ?urawiem zajebisty, wiatrak troch? nie wyszed?, lecz czekam na wi?cej takich smaczk?w.

PS. Droga na ss z m?ynem troch? pusta jak dla mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry