• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ranger's Arcani Oficjalny Temat

Status
Zamknięty.
Odp: Ranger's Apprentice Oficjalny Temat

Fajnie, ?e zdecydowa?e? si? co? pokazywa?. Bardzo si? ciesz?.
Rozwia?a si? dyskusja, kogo mapy s? lepsze, seabis'a czy twoje. Zatem postanowi?em nawi?za? do tego i wypowiedzie? si? na ten temat.
Po pierwsze, to nie mo?ne tego stwierdzi? jednoznacznie z bardzo prostego powodu. Seabis do swojej galleri dodaje zdj?cia in-game (o?wietlone ?adnie, tam gdzie trzeba), ty dodajesz zdj?cia z Map Edytora.
Ja osobi?cie ciesz? si?, ?e w taki spos?b pokazujesz swoje prace, bo lepiej mo?na oceni? map?, ale w ocenie innych przez to mo?esz by? gorszy, bo mapa z ME nie odda tego klimatu co in-game.

Przejd? do oceny. Osobi?cie uwa?am, ?e niekt?re screeny zas?uguj? na prefix "zaawasnowany", ale nie koniecznie ca?a galeria. Masz lepsze i gorsze pracki, cho? pokazane in-game na pewno ludzie uznali by za zaawansowane. To jest w?a?nie ta magia in-game. :(

Je?eli pragniecie rozstrzygn??, kt?ry z was jest lepszy zapraszam do tego dzia?u: Mapper-Arena

Ja dobrze wiem jak wygl?daj? pracki MH in - game, i przyznam z ca?kowit? szczero?ci?, ?e reszta mo?e si? przy nich kry?. Kto wie, mo?e b?dzie Wam dane je zobaczy? w RL =)

Dobra to ju? prawdopodobnie b?dzie jeden z ostatnich moich post?w w tej galerii....
1) Spo?eczno?? tego zapyzia?ego forum jest tak niewyobra?alnie prze?arta hipokryzj? (co doskonale wida? w tym temacie), ka?dy ma sw?j gust i swoje zdanie ale jak powiesz co? co nam si? nie spodoba zostaniesz od razu skarcony.... Przez to rodzi si? rzesza ludzi kt?rzy nie potrafi? sami oceni? swoich mo?liwo?ci, hermetyczne zadufane w sobie towarzystwo kt?re nie dopuszcza do siebie jakiejkolwiek krytyki tworzy tego typu "laleczki" (Przyk?ad takiego zachowania mamy w poscie wyzej "podoba mi sie to i tylko to a cala reeszta to scierwo).
2) Skoro prawie ca?a mapa, tylko pr?cz tych malutkich screenik?w (hahahaahah) zas?uguje na poziom zaawansowany to dlaczego nie pokazecie tego ludziom i nie rozwiejecie wszystkich (wedlug was) blednych opinii.
3) W ca?ym tym zabieraj?cym pare post?w wywodzie nie chodzi?o mi o to ?eby na si?e przekona? was do swojego zdania i pr?bowac w jakikolwiek sposob umniejszyc umiejetnosci MasterHooligans, jedyne co probowalem zrobic to obroni? sam siebie przed negatywnym przyj?ciem mojej krytyki i gimbusiarskimi ripostami typu "zrob lepiej".

Pozdrawiam, seabis.

G?sty Las​

HEHE g?stego lasu innaczej si? nieda zrobi? wiem wygl?da to tak ?rednio ale ujdzie i wkoncu troche przypomina klimaty RA;D pozdrawiam podoba mi si?;]]

HEHE g?stego lasu innaczej si? nieda zrobi? wiem wygl?da to tak ?rednio ale ujdzie i wkoncu troche przypomina klimaty RA;D pozdrawiam podoba mi si?;]]

Tak si? zastanawiam co przypomina klimaty RA? xD

Co do screen?w, mo?e zaczn? od ko?ca:
las - bardzo mi si? podoba, jednak?e tych ciemniejszych p?l trawiastych zrobi?abym mniej
drewniana chatka ze ska?ami - ?wietne
m?yn - troch? ?wieci pustkami, przyda?oby si? co? doda?. mo?e jak?? zniszczon? chatk?, jej zgliszcza? albo powstaj?c? chatk??
to z ??deczkami - podoba mi si? pomijaj?c ?cie?k?, bruk czy co to jest. po prostu wg mnie nie pasuje to do domk?w i ca?ej reszty
ska?ki - ciekawi mnie czy s? one w sta?ym po??czeniu? w sensie widz?, ?e niekt?re s? po??czone drewnianym mostem, a czy reszta ??czy si? np. pod ziemi?? by?oby to interesuj?ce. i doda?abym troch? wi?cej drzewek, krzaczk?w
lasek - przywodzi mi na my?l jakie? tropikalne tereny, troch? elfickie. bardzo fajne.
przedmie?cie - znany mi fragment. szczerze powiedziawszy tak to sobie wyobra?a?am :)

og?lnie prace oceniam, swym kobiecym okiem, na du?y plus. w niekt?rych uzupe?ni?abym puste pola i zmian? ?cie?ek - tak jak opisa?am powy?ej.
gratuluj? i oby tak dalej.
czekam z niecierpliwo?ci? na dalsze screeny :)

no c?? ja si? zgadzam z Seabisem,ca?e to forum a w?a?ciwie ten dzia? jest tak
nasi?kni?ty hipokryzja ?e sam pobyt tutaj odrzuca,dzieje si? tak gdy? ka?dy ma swoje zdanie i wypowiada si? w tym
dziale cho? g?wno na tym si? zna. [wi?kszo??]
Poo za tym Seabis to wszystko ju? powiedzia?.
+ Co do map . Nie interesuj? mnie ?adne prefiksy ka?dy si? czuj? na takim poziomie jakim uwa?a ?e jest
- G?sty las prezentuje si? w dobrym ?wietle raczej si? nie da?o lepiej tego wykona? ,chyba ?e upi?kszy? go du?ymi drzewami [4035-4040]
- Ta g?ra wygl?da jakby by?a robiona auto-borderem lecz w sam raz dobrana detalizacja.
- Wiosk? lepiej wygl?da bez tego spamu na dachach ,trzeba by tu wzi??? na sam? logik? ?e w ?redniowieczu rzadko kiedy dachy by?y za?miecone.
Przynajmniej tyle pami?tam z lekcji historii.
- Miasto ma styl playable za co zawsze podziwia?em mapper?w ?e tworz? pod gr? takie cude?ka.

Z mojej strony to tyle. :] Pzdr.

Ostatnia edycja:

Eh, MH.... ty si? w og?le zorientowa?e? si?, ?e RA zmieni?o nazw? w 2012 roku? :P

A mapki spoko, zawsze mi si? podoba?y.

Ostatnia edycja:

Widzia?em gdzie? ju? niekt?re te mapki z RA. Fakt masz dobre i z?e mapy, jak ka?dy mapper zreszt?. Te? zajebisty nie jestem i nie uwa?am siebie za zaawansowanego, cho? przyznam si?, ?e du?o mi nie brakuje ?eby nim zosta?. Pracuj dalej, and anyway - masz jeszcze m?j stary numer GG?

Mapa spoko jak zwykle, ale prosze MH popraw nazwe tematu na w?a?ciw?...

Te? mnie to wkurza. B?d? musia? jako? sam poprawi? bo MH nie chce :D A mapka ?wietna.

Odp: Ranger's Arcani Oficjalny Temat

Do tego klimatu zupe?nie nie pasuj? te schody jako dach ju? ?adniej by wygl?da?y bambusowe schody :)
praca niczego sobie bardzo ?adnie wykonana nic jej nie brakuje ;p

Wykorzystanie schod?w jako dach, bardzo fajny i oryginalny pomys?.
Co do reszty nie mam uwag, bardzo ?adne.

Pozdrawiam i czekam na wi?cej.

nooo te? zwr?ci?am uwag? na schody jako dach. super pomys?. i idealnie pasuj? do reszty :)

Jak zawsze ?wietnie :) Cho? mam wra?enie, ?e to nie jest widok z najwy?szego pi?tra, przez co wida? pe?no uci?tej g?ry, a to brzydko wygl?da na zdj?ciu :/

Status
Zamknięty.
Do góry