Ranger's Arcani - pisarze poszukiwani!

Status
Zamknięty.

Oskar

Forum friend
Przyjaciel forum
Styczeń 24, 2009
Liczba reakcji
331

Pilnie poszukujemy pisarzy do projektu Ranger's Arcani.
- Do?wiadczenie niekoniecznie wymagane, jednak?e mile widziane.
- Obowi?zkowa znajomo?? j?zyka polskiego, angielski opcjonalnie.
- Obowi?zkami pisarzy b?dzie pisanie dialog?w do misji oraz samo ich wymy?lanie, realizacja mapperska i koderska nale?y do reszty dru?yny.
- Pisarz musi umie? my?le? nieszablonowo, potrzeba nam misji nieliniowych, wielow?tkowych i ciekawych.
- Gwarancja dobrego kontaktu z reszt? ludzi w dru?ynie.

Link do facebooka:​

Odp: Ranger's Arcani - pisarze poszukiwani!

nie polecam hehe

[MENTION=81535]Oskar[/MENTION]
Edytnij te logo w g??wnym w?tku, przecie? da?em ci prze?roczyste :D
Polecam jak najbardziej! Oskar jest strasznie zdyscyplinowany a jego serwer to Cycu? Malinka!

Dlaczego to tak?
Lepszego OTSa pod wzgl?dem skrypt?w nie ma i raczej nie b?dzie.
Mapa te? na poziomie.

Polecam :)

Serwer powstaje od 5 je?li nie 6 lat, sko?czy jak grm/ek/atlantyda.

?e wam si? jeszcze chce...To ju? chyba 4 albo nawet 5 lat od zacz?cia tworzenia projektu XD
Mam nadzieje ?e szybko znajdziecie pisarza i wreszcie wystartujecie z tym serwerem bo za 2 lata to nie wiem czy kto? w tibi? jeszcze b?dzie gra? :D

Jeszcze par? ?adnych latek :)

Z tego co mi wiadomo, serwer tak na powa?nie i z pe?n? pomp? powstaje od oko?o roku, tak?e tamte +/- 4 lata mo?na nie bra? pod uwag?.

Pozdrawiam.

To chyba dobrze o nas ?wiadczy, ?e od kilku lat "mielimy" ten projekt :) Niestety sami nie jeste?my w stanie go sko?czy? dlatego potrzebujemy pomocy.

Wiem ?e offtopic ale jeszcze zapytam bo mnie to ciekawi :D
Na podstawie jakiej wersji tfs jest serwer? O ile zaczynali?cie na tfsie :P

Jakie to ma znaczenie? Je?li kandydujesz na stanowisko pisarza to nie powinno Ci? interesowa? na jakim silniku bazuje nasz projekt.

Nie kandyduje na ?adne stanowisko i nie mam zamiaru, pytam czysto z ciekawo?ci ale widz? ?e odpowiedzi nie dostan?.

Bardzo fajny project wygl?da obiecuj?co ;D
A jak ziomy robio od 4-5 lat to samo to tylko lepiej :>

Kiedy? si? na to czeka?o, teraz? sam nie wiem
Powodzenia

S?dz?, ?e polscy gracze nie zrozumieli, ?e RPG jest fajne i ciekawe. Po prostu nie doro?li do tego. Angloj?zyczni ludzie wyra?aj? wi?cej entuzjazmu ni? polscy, dlatego zamierzam skupi? si? g??wnie na nich, bo, jak wiadomo, polakom nigdy nie dogodzisz.
Przyda?oby si? te? kilku tester?w, kt?rzy maj? pouk?adane w g?owach na tyle, by mie? w?asne zdanie.

rpgi to chyba tylko szwedzi teraz doceni? bo hiszpa?sko i portugalsko-j?zyczna cz??? spo?eczno?ci bardziej woli pokemony a polacy to teraz na tacy wszystko chc? na high expach

S?dz?, ?e polscy gracze nie zrozumieli, ?e RPG jest fajne i ciekawe. Po prostu nie doro?li do tego. Angloj?zyczni ludzie wyra?aj? wi?cej entuzjazmu ni? polscy, dlatego zamierzam skupi? si? g??wnie na nich, bo, jak wiadomo, polakom nigdy nie dogodzisz.
Przyda?oby si? te? kilku tester?w, kt?rzy maj? pouk?adane w g?owach na tyle, by mie? w?asne zdanie.

Tylko, ?e zanim wystartuj? ten serwer minie pewnie kolejne 5-6 lat, tak wi?c przez ten czas mo?e si? du?o zmieni? ;)

S?k w tym, ?e serwer jest prawie gotowy i trzeba sprawdzi? dok?adnie balans potwork?w, bo pisali?my je na nowo. A pisarze s? potrzebni do rozwini?cia w?tku g??wnego. Nie robimy tego sami, bo brak nam do?wiadczenia pisarskiego, a chcemy unikn?? bubli i niedopracowanych czy nudnych zada?.

Og?oszenie wci?? aktualne. Poszukujemy r?wnie? tester?w.

Pisarze i testerzy poszukiwani.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry