Rapidshare

Status
Zamknięty.

Frox

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
33
Elo,
Zak?adam ten temat w?asnie TU, bo chodzi mi o wypowiedz kilku/nastu uzytkownik?w.A wiec mam NEO 1MB, kiedys (jakies 3tyg temu) sciaga?em gry z rapidshare mia?em predkosc 120-125, teraz mam po 50-85.Co dziwne jak chce sciagac plik na rapidshare to pokazuje taki licznik (jakby predkosci), dla free user?w jest ma?a predkosc, a dla user?w z premium swietna.Zastanawiam sie czy ja tak mam tylko, szuka?em w necie i nikt nie rozpisywa? na ten temat.

Ja te? tak mam bo porostu rapid zmieni? szate graficzn? strony. Ja mam premium bo kumpel kupi? a do 4 os?b mo?e na premium legalnie ?ci?ga?. Nie wiem dok?adnie jak to jest, ale wydaje mi si?, ?e nie ma ogranicze? transferowych dla free user?w. Ja obecnie ?ci?gam na premium z pr?dko?ci? 131kb/s. Chocia? ten licznik wolny dla free m?gl by wskazywa?, ?e s? ograniczenia na pr?dko?c r?wnie?.

Poprostu ci co maja free na rapidzie maja tak podstawowe prawa do sciagania jak to tylko mozliwe

spos?b na rapida jest prosty, za??? sobie internet w neostradzie i co ?ci?gni?cie pliku resetuj router ;p I pobieraj nast?pny :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry