• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Razonia.com START 05.07.10 18:00 CET<<Zobacz>>

Status
Zamknięty.
Odp: Razonia.com START 05.07.10 18:00 CET<<Zobacz>>

cos mi sie wydaje ze ots padnie po slynnych 36 godzinach (tyle trwa podobno free dedic [demo] ) czyli powinien pasc jutro w nocy :D okolo godziny 1:00 gm se zarobi z 200 zl itd ... znam to bo sam to robilem xd i tak 90% gm-ow robi hahaha :D 10% to tylko normalne ots-y :D takie ktore trwaja wiecej niz 36 godzin :D
najbardziej to mnie pogniotlo ze do wygrania play station 3 :D jak to przeczytalem to spadlem z krzesla ze smiechu huasuhasuhauhsuh
wiesz ile takie rzcezy kosztuja gm ??? przecietny polski rodzic na taka zabawke musi pracowac 30 dni :D
... zobacze :D specjalnie pojde spac o 1:00 zeby zobaczyc czy padnie ots jutro o 1:00 :D czyli za 36,5 godzin

To ots padl by juz dawno bo strona stoi juz od ponad tygodnia :D Dedyk jest wlasny nie ma ograniczenia na miesiac czy cos. Ots predko nie padnie.

JUZ WSZYSTKO DZIALA! PRZEPRASZAM! NAPRAWDE PRZEPRASZAM! PEWNIE JESTEM JESZCZE BARDZIEJ ZDENERWOWANY TA SYTUACJA NIZ WY

Our partners and their custom servers:

Zr?b to tample na spokojnie sam przetestuj wszystko i nie?piesz si?.

czemu az 7 graczy juz jest a ja niemoge sie zalogowac co ??????????????

Naprawia? szybko to bo mi a? si? r?ce telepi? :D (?art) ale na serio r?bcie to szybko

Currently 5 players are online on Razonia.

Country Name Level Vocation
Chiracle Piffko 8 Druid
Elit Ek 8 Knight
Erint 8 Paladin
God Razon 36 None
Jakub 8 Knight

O CO CHODZI ???????????????????????????

Jest pare bledow ktore trzeba naprawic, pewnie bedzie potrzebny res charow, nie stracicie punktow w sms shop.

Fajnie:) 3 osoby sobie skilluja a reszta sie nie moze zalogowac... czekam do 19 30 jak nie wystartuje to nie gram

No to robcie resa szybko:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom