• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Razonia.com START 05.07.10 18:00 CET<<Zobacz>>

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Razonia.com START 05.07.10 18:00 CET<<Zobacz>>

pewnie nigdy :D to byla tylko taka podpucha zeby zrobic nam napal albo wiara juz stracila kase na sms shop i gm ma na to wyjebane poprostu :D

mo?liwe... ciekawe kto ju? na sms shop pieni?dze wyr?bal?? :D

pewnie nigdy :D to byla tylko taka podpucha zeby zrobic nam napal albo wiara juz stracila kase na sms shop i gm ma na to wyjebane poprostu :D

Ej prosze Cie poraz drugi WYJDZ I NIE WRACAJ... I nie zapomnij ze masz wejsc o 1 w nocy sprawdzic czy ots dziala.

Wypowie sie ktos z teamu na temat startu?

Ja moge sie wypowiedziec. Najpierw admin powinien wszystko dopracowac i dopiero pozniej wstawiac go do dzialu "Zapowiedzi" , a wtedy to juz kosmetyczne poprawki by naniosl i serwer by spokojny start mial , bez niewskazanych niespodzianek. To tyle ode mnie na temat startu.

* Na numer 73068 o tresci AP.RAZONIA3 za 3.66 zl brutto, a za kod dostaniesz 100 punktow premium.
* Na numer 79068 o tresci AP.RAZONIA9 za 10.98 zl brutto, a za kod dostaniesz 400 punktow premium.
* Na numer 92568 o tresci AP.RAZONIA30 za 30.25 zl brutto, a za kod dostaniesz 1200 punktow premium.
* Na numer 76068 o tresci AP.RAZONIA6 za 7.24 zl brutto, a za kod dostaniesz 200 punktow premium.

POWIEM TYLE :D TRZEBA BYC GLUPI ZEBY WYDAC 6 ZL NA GLUPIA GRE A CO DOPIERO 30 ZL :D

Co robicie z tym otse? wypowie sie ktos?

@down

ja tez prawie zawsze mam eq z sms shopa i tez nie za swoje pieniadze... czateria:)

Ostatnia edycja:

Dziecko* dla ?cislo?ci a tak na prawd? to ja zawsze jak na jakich? serwerach gram to zawsze mam eq z sms shopa za kt?re ani jednej zlotowki niewydalem , ale sa tacy co lubia odrazu miec dobre zeczy ale to juz ich sprawa i ich pieniadze.

Teraz tylko czeka? a? zrobi? reset char?w i od nowa start zrobi?.

Przepraszam zaraz server zostanie odpalony. Prosilbym o wyrozumialosc ,oraz zebyscie mnie zabardzo nie krytykowali... ;p mam zly dzien(nie chodzi tylko o sprawy ots'a) i robilem wszystko w pospiechu ,poniewaz zostalo malo czasu i bledy za mna sie ciagnely =\ co naprawilem 1 rzecz to 2 rzecz sie zje**la. . . =\ Naprawde prosze o wyrozumialosc;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom