Reaktywuj? projekt z roku 2009-2013

Arts18

Signed...
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
227
Reaktywuj? Nivir World'a. Nivir World jest wszystkim znany. Protok?? to 10.76, co do grafik to nie mam poj?cia czy si? pojawi?. Historia projektu, c?? r??nie to bywa?o. W du?ej mierze sporo pracy wykonywali tylko nieliczni, a inni si? opieprzali i to by?o powodem zako?czenia prac nad Nivirem. Fabu?a, fabu?y typowej nie b?dzie, ale te? nie stawiam na typowy grind. Gracz b?dzie mia? wolny wyb?r w eksploracji teren?w. Questy pojawi? si? z ORTs'a i paru innych pomniejszych projekt?w + w tym te w?asne. Systemy b?d? takie jakie s?, mo?liwe ?e pojawi si? co? nowego. Nie wiem kiedy ostatecznie OT wystartuj?, ale do?o?? stara?, ?eby wystartowa?.
[MENTION=10900]pop[/MENTION]RAWI?EM!!

Odp: Reaktywuj? projekt z roku 2009-2013

Kurwa stary, ja sie staram na prawde, siedze tu i analizuje slowo po slowie, robie co w mojej mocy, ale za chuja nie jestem w stanie komfortowo i ze zrozumieniem przeczytac twojego posta...
No bo...
jest wszystkim znany, a innym mo?e mniej znany
Historia projektu, no co nieciekaw? historie mia? m?j projekt.
Nie stawiam ostatecznie kiedy OT wystartuj?, z kt?rym tylko zapowiadam

Ja wiem, rozumiem, nie jestem zle nastawiony i w ogole... Tak, polski jezyk jest jednym z najtrudniejszych. Ale KURWA. Tak pisac? No tak pisac, zeby sie tego przeczytac nie dalo?
Wez moze wroc i napisz ten temat jeszcze raz jak nie bedziesz pod wplywem niewiemczego...

Nivir World jest wszystkim znany.

Nooo ;D Nie bardzo sobie przypominam;D
Ale wypromieniuje sobie w my?lach przy piwerku. :wink:

Niestety ale r?wnie? nie kojarze tego :D

Nivir World a z czym si? to je? bo nawet w google nic o tym nie s?ycha? :/ ale wida? idziem za biegiem czasu, ju? nie 8.6 a 10++ aff;/

Najnowszy TFS jest o wiele stabilniejszym silnikiem od innych dystrybucji z TFS'a.

Tw?j Nivir mia? ju? okazj? si? ukaza?, mystera? czy jako? tako?. Ze zbizem robi?e?. Nie wypali?, daj sobie spok?j. Ju? lepiej postaw co? innego. Byle nie nivir, konkurencja jest o niebo lepsza.

Mystera sta?a i si? jako? nam trzyma?a. Pomys? reaktywacji Nivira podsun?? mi kumpel, sam zreszt? te? my?la?em. A tym bardziej, ?e ten serwer b?dzie jaki b?dzie, to mam zamiar co? postawic. Jak co? trzeba dokonczyc to ju? doko?cze to co mam. Chocia? w tej chwili mam dwa projekty, to Nivirem zajmuj? si? w wolnej chwili i z pasj? oczywi?cie.

20 os?b? Widocznie nie umiesz si? pogodzi? z przegran? zak?adaj?c ?e te 20 to by?o p?? mc a reszta Wy.. Spierdoli?e? sobie 4 lata czekaj?c na jak?? sklejk? map chuj wie ilu mapper?w.. We? si? za co? porz?dnego.. Za twojego Nivira, b?d? lepsz? wersj? mo?na si? zaopatrzy? w 48h na otlandzie lub mniej :)

Back
Do góry