Real Map - dyskusja

Status
Zamknięty.

Govern

Advanced User
Czerwiec 6, 2011
Liczba reakcji
35
Witam,

Jaki? czas temu pisa?em posta na temat OTS Karmia Map, lecz zako?czy?o si? to du?ym niepowodzeniem poniewa? jest zbyt ma?e zainteresowanie na tego typu mapy, ka?dy pisze, ?e by pogra? a jak przychodzi co do czego to i tak nikt do gry si? nie przy??cza. Przemy?la?em spraw? i doszed?em do wniosku, ?e stworz? real map?, ale uprzedzam, ?e nie b?dzie to OTS "na kase". Ma?o jest porz?dnych serwer?w, na kt?rych mo?na sobie spokojnie pogra?. Ten temat pisz?, aby dowiedzie? si? od was czego brakuje wam na tego typu serwerach, jak powinno to wszystko wygl?da? waszym zdaniem. Prosz? o jakie? sugestie, a zainteresowanych projektem zapraszam do mnie na PW, poniewa? za jaki? tydzie? b?d? test serwery, na kt?rych b?d? stara? si? wy?apa? b??dy czy niedoci?gni?cia.

Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi.

Odp: Real Map - dyskusja

Ja bym chcia? zobaczy? na otsie real map przede wszystkim exp stage, w kt?rym do 100 nie expi?o by si? mozolnie, tak mniej wi?cej x15, poza tym brakuje rookgaardu na real mapach. Chcia?bym (jako gracz) widzie? na takim otsie bramke lvlow? 999 i jak?? niespodziank? szykuj?c? ;)

Pozdrawiam!

Odp: Real Map - dyskusja

Haha jak zacz??em pocz?tek czyta? to ju? my?la?em, ?e to z?y dzia? dla tego tematu :D

Uwa?am, ?e rl mapa jakby nie patrze? przyci?gnie co najwy?ej botter?w i pseudo fighter?w co pvp ogarniaj? na autohealerze/warbocie. Je?li chodzi o spokojn? gr? to raczej rl mapa si? do tego nie nadaje. Po prostu zazdro?nicy b?d? Ci? DDoSowa?, ?eby ludzie szli na inny serv - tak jest teraz z rl mapami.
Czego brakuje na rl mapie? Unikalnie edytowanego terenu/nowych teren?w albo przynajmniej wolno?ci wyboru mapy(tj. lu?ne wolne p?ywanie statkiem mi?dzy evo/yurem/rl map?/custom wyspami/itp.). Gdyby graczom si? znudzi?a rl mapa nie musieli by wbija? na jakie? evo czy inny serv bo by mieli to pod nosem. Jak to powinno wygl?da?? - Normalnie po prostu doklejenie znanych teren?w do mapy serwera. C??. Nie wiem co zasugerowa? dla rl mapy - tak bardzo si? to powtarza. Nowe tereny i kilka unikalnych quest?w w kombinacji z ogarni?tym supportem to chyba jedyne co mo?esz graczom zaoferowa? hostuj?c rl map?. Co do projektu to nie b?d? mia? czasu.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry