Real map Project v0.8

Status
Zamknięty.
Odp: Real map Project v0.8

mi tez wyskakuje ten blond a mam ustawione na 5;/a sa jakies pasy na gm czy samemu trzeba zrobic?

@odswierzam

Wszystko elegancko chodzi dzieki ci wielkie tylko musze komendy naprawiac ale i tak dzieki ci Wielkie :thx:

Co do ladowania sie mapy to mi na 1k ramu ?aduje si? 133.375 seconds.Wiec nie tak d?ugo:p

Dzieki Ziomek,wszytko mi dobrze dzia?a ;] Tylko d?ugo si? ?aduje mapa ;d ale pr??cie? to rl big map do?o si? ?aduj? , + do ciebie :]

A ja mam taki problem ze robie baze danych oK i odpalam na mysql to wyskakuje mi spam czegos takiego :
Cytat:
[10/10/2009 21:46:02] > MySQL ERROR mysql_real_query: SELECT `id` FROM `tiles` WHERE `x` = 32298 AND `y` = 31793 AND `z` = 7 No database selected

A jak robie SqLite to sie wlacza server i probuje lognac na acc managera to mi sie crashuje server.

Help PLAX !! :(

gdy daje group id5 to wyskakuje blad ;/ :B??d

zapytanie SQL: Edytuj

UPDATE `melaniaot`.`players` SET `group_id` = '5' WHERE `players`.`id` =2 LIMIT 1

MySQL zwr?ci? komunikat: Dokumentacja
#1452 - Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`melaniaot/players`, CONSTRAINT `players_ibfk_2` FOREIGN KEY (`group_id`) REFERENCES `groups` (`id`))

dacie linka do acc makera do pobrania bo szukam ale nie umie znalesc xD :P

Ehh.. nie lubie real mapy po prostu one s? g?upie my?lisz ze dlaczego zrobili otsy ? ?eby nie by?o tej zakichanej mapy a inni tylko odgapiaj? od innych mapy. !! Ka?dy powinien robi? w?asne mapy od 0 jak co? to troch? znam si? na robieniu mapach. Za gm/a mog? robi? mapy dla servera

A tak wogole mapa do kitu to samo co Arkan Shandown ocena 6/10 te 6 za ch?ci i real mape. nie wiem czy to twoja ale nic z tym. :p:p

Jakie minimalne wymagania kompa potrzerbuje zeby udzwignac 50+ osob na takiej mapie?

Witam ustawilem all tak jak bylo opisane w config.lua
odpalam otsa i mi wyskakuje takie cos..
FATAL: [OTBM loader] Could not open the file data/world/forgotten.otbm.
mogl by ktos powiedziec ocb?
mogl by ktos napisac na gg 2380922 :o

Jest dosy? du?o bug?w :(

Np. W drodze na poi jest z?y tp.

Na inq tp w og?le nie dzia?a.

I pare innych by sie znalaz?o.

Annihilator quest te? nie dzia?a

5/10

Dobrya Mapa i Sie Nawet Szybko Wczytuje od 1-5 min :D to hyba dobrze nie?? Przetestuje go Dok?adnie i Dam Reputka ;)

Sa na tej mapie qesty jak:

Inq
Poi
yalahar qest
oraz demon oak?

Posiada duzo bugow ta mapa?

Zaraz przetestuje serwer dawno w tibie nie gra?em. Mam pytanie. Czy na 4gb ramu i 1mb/2mb b?dzie sta? serw bez lag?w? Prosz? o szybk? odpowied?. Pozdrawiam :)

Wszystko dobrze + ale po co te source sa?? i jak zrobic baze danych?

co do bazy danych s? poradniki na forum.Co do silnika jest troche bug?w o mapie ogolnie ma?o informacji ?rednio 5/10

Bo mam problem przeczytalem 7 razy ten sam poradnik i niewiem ktory plik to baza danych w tym ots pomoz prosze a moze w tym source jest ona?

Dzieki ale zrob refresha downloadu bede wdzieczny

czemu tak jest chce przerobic Thais i wczytala sie mapka w rme i nie ma thais :( jest tylko Svargrond czemu tak jest??

Silnik Online, wszystko git, ale jak loguje na ACC to wypieprza mnie do windy z raportem typu "nie wysy?aj". M?g? by mi kto? dok?adnie powiedzie? jak zlikwidowa? ten b??d oraz gdzie stworzy? GM-a? Z g?ry dzi?ki

Status
Zamknięty.
Back
Do góry