Real Map + Yalahar

Status
Zamknięty.
Odp: Real Map + Yalahar

dzieki tego potrzebowalem ;pp

A mo?e jaki? skan do tego ??:D

Mapka z OTland.net -.-

A i ?eby odpali? t? mapk? na jakimkolwiek ots trzeba mie? naprawde DOBREGO KOMPA i co najwa?niejsze procek x64 lub x86 bo na x32 nie odpali sie (pow?d) system nie mo?e przeznaczy? wi?cej ni? 2gb ramu na jedna aplikacjie

pzdr.. a mapka naprawd? warta UWAGI !

juz widzialem cos takiego na tym forum

a questy tez sa?? i jak mam ta mape wrzucic na mojego serva?

No nie dam reputa bo to najprawdopodobniej Ctrl+c i Ctrl+v. MOJA OPINIE ;)

Pozdro,
Magnus14

ale konkretnie mozna na niej grac da sie ;p ?

a czemu mi otwiera ca?? map? opr?cz Yalahar (tak, jakby by?a wyci?ta) :confused: z g?ry dzi?kuj? za odpowied?

Map? wystarczy wklei? do folderu world i b?dzie dzia?a? ??

a czemu mi otwiera ca?? map? opr?cz Yalahar

eee moze nie ma yalahary! zaraz sprawdze sam :) mo?liwe, i? ci nie wczyta?o albo to gdzie? w k?cie jest :) poszukaj kazdy zakatek edytora

a no z otland.net to jest, sprawdzalem
nawet nazwy nie zmieniles
i skanu niema

Mapka z OTland.net -.-
A i ?eby odpali? t? mapk? na jakimkolwiek ots trzeba mie? naprawde DOBREGO KOMPA i co najwa?niejsze procek x64 lub x86 bo na x32 nie odpali sie (pow?d) system nie mo?e przeznaczy? wi?cej ni? 2gb ramu na jedna aplikacjie
pzdr.. a mapka naprawd? warta UWAGI !

wi?kszych farmazon?w to dawno nie czyta?em, doucz si? z podstaw budowy i dzia?ania PC, nie ma czego? takiego jak procek x32, s? procki z architektur? x64, x86-64 (AMD 64bit) oraz x86 (Intel), systemy operacyjne natomiast maj? oznaczenia x32 lub x64, mylisz poj?cia, najprawdopodobniej chodzi?o Ci o system, ?e powinien by? 64 bitowy, poniewa?, jak s?usznie zaywa?y?e?, systemy 32 bitowe nie mog? zaadresowa? wi?cej ni? 2GB pami?ci na jeden proces, natomiast same obs?uguj? max do 3,5 GB pami?ci...

a tak wracaj?c do samej mapki, RLki s? bardzo popularne wi?c postawienie OTS z tak? map? jest ca?kiem niez?ym pomys?em, taki OTS na pewno przyci?gnie wi?cej graczy :)

Nie,no mapa zajebista,a? patrze? i podziwia?.dzi?ki za wstawk?.

Wielkie dzi?ki to jest to czego szukam THX.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry