- Liczba reakcji
- 8
Witam, jak wszyscy wiecie wi?kszo?? os?b po nieudanych updatach Cipsoftu odesz?a z RL Tibii. W necie jest wiele wypowiedzi r??nych os?b, ?e "tibia zesz?a na psy" itp. Wiele ludzi uwa?a ?e jedn? z lepszych wersji Tibii, jak nie najlepsz? by?a wersja 7.6 (moje zdanie na ten temat jest takie same
).
I tu pojawia si? m?j pomys? na stworzenie serwera 7.6 jak najbardziej przypominaj?cego RL Tibi? z czas?w 7.6. Wi?c pytanie do was: Czy graliby?cie na takim serwerze, i czy wog?le taki serwer mia?by szans? na przynajmniej 100 graczy? Wszelkie za i przeciw, pomys?y, idee prosz? pisa? w tym temacie
PS: Prace nad takim otsem zosta?y ju? podj?t?. Mam dobry silnik i map? w 95% RL (konwertowana z 8.1) bez czarnych dziur!
).I tu pojawia si? m?j pomys? na stworzenie serwera 7.6 jak najbardziej przypominaj?cego RL Tibi? z czas?w 7.6. Wi?c pytanie do was: Czy graliby?cie na takim serwerze, i czy wog?le taki serwer mia?by szans? na przynajmniej 100 graczy? Wszelkie za i przeciw, pomys?y, idee prosz? pisa? w tym temacie

PS: Prace nad takim otsem zosta?y ju? podj?t?. Mam dobry silnik i map? w 95% RL (konwertowana z 8.1) bez czarnych dziur!