What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Realne zmiany?

Status
Not open for further replies.

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78
Odp: Realne zmiany?

Dla mnie Kuzyn to powiniene? zatrudni? si? jako hejter dla jakiej? partii. Pis podobno oferowa? 1-3 z? za komentarz.

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

Ja popieram [MENTION=329399]Shikate[/MENTION]. Open Tibi? zajmowa?a si? kiedy? ogromna ilo?? os?b bo kiedy? to by?a kultowa gra dzi? tak nie jest. Ka?dy ze starszych os?b na tym forum widzi jak to si? zmieni?o w ci?gu ostatnich kilku lat.
[MENTION=406296]Kuzyn[/MENTION] nie masz co por?wnywa? tibia.net.pl do i twoje por?wnania s? kompletnie bez sensu por?wnujesz forum OpenTibi do.... czekaj jak ci to narysowa?

Tibia.net.pl - G??wnie open tibia, poradniki, tutoriale, strony www, grafika (mi?a atmosfera i ci?g?e konkursy kt?re organizuje kadra)

torg,? - Arty?ci, Prawo i finanse, Sprz?t i oprogramowanie, Filmy, seriale i telewizja, Wsparcie, Lol, Us?ugi, Inne gry, Szko?a i nauka, Motoryzacja, Tibia,

nie masz co por?wnywa? liczby post?w i wy?wietle? bo wi?kszo?? ogl?da to z ciekawo?ci i wcale si? tym nie interesuje.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

[MENTION=413002]Webo[/MENTION]
Ca?y czas pr?buje Wam pokaza? jak bardzo macie b??dne my?lenie o ca?ej spo?eczno?ci a wy dalej swoje. Nawet po prostym temacie o projekcie mojego serwera, gdzie wida? o ile wi?cej os?b interesuje si? jakim? tam projektem.

nie masz co por?wnywa? liczby post?w i wy?wietle? bo wi?kszo?? ogl?da to z ciekawo?ci i wcale si? tym nie interesuje.
Przecie? to jest oczywiste, ?e tematy ogl?da si? z ciekawo?ci, a niby z czego innego? Na tnecie ju? nawet nikt nie jest niczego ciekawy bo wi?kszo?? co mia?a co? do zaoferowania albo by?a ciekawa, po prostu sobie posz?a.

Ka?dy ze starszych os?b na tym forum widzi jak to si? zmieni?o w ci?gu ostatnich kilku lat.
Co si? zmieni?o? Nic si? nie zmieni?o. Po tych wszystkich g?wnoburzach jakie sie tu zogrywa?y co roku, wi?kszo?? ambitnych os?b posz?a sobie st?d. Te forum od zawsze by?o pe?ne jadu bo jedna kadra obrzuca?a drug? gromadz?c wok?? siebie fanboj?w a w rzeczywisto?ci, ani jedna ani druga nie zrobi?a nic po?ytecznego dla tego forum.

Jeszcze setny raz powt?rz?, s?abe wyniki tneta to nie jest wina upadaj?cej Tibii bo jako? inne forum nie odczuwaj? tego a? w takim stopniu. To jest ca?y czas wina kadry, mo?ecie mnie dalej hejci?, ?e sam nic nie robi? ale powied?cie mi co ja mog? zrobi?, jak to forum ma problem z wybraniem normalnych ludzi do kadry od 8 lat? To wy powinni?cie co? robi?, a nie wymaga? od u?ytkownik?w, ?e sami zrobi? z tego forum jakie? fajne i popularne miejsce.

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

Zamkni?te na pro?b? autora.

Status
Not open for further replies.