RealTibia 7.4 Projekt TFS 0.4 SVN EKIPA POSZUKIWANA

Status
Zamknięty.

rinamo

New User
Październik 31, 2008
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich serdecznie.

Jako ?e to m?j pierwszy post nazywam si? Patryk a moja przygoda z tibi? zacz??a si? gdzie? w 2001 roku :-)

Wracaj?c do meritum tematu, jaki? czas temu zajmowa?em si? stawianiem serwer?w ale by?y to czas YUROTS'a, bez exhausted z tego co pami?tam :-) . Jak wiecie serwer realtibia.org jest do sprzedania za 200 euro razem z accmakerem. Tak si? sk?ada ?e rozmawia?em z w?a?cicielem i kupi?em te pliki natomiast transakcja nie dosz?a do ko?ca do skutku i jestem w posiadaniu tylko i wy??cznie takiego folderu :
image.png

Niestety w folderze nie znalaz?em pliky sql czyli bazy a wi?c wrzuci?em jak?? z bodaj?e za avesty, przez co prawdopodobnie wyskakuj? b??dy. Poni?ej foto
image.png

Serwer ma olbrzymi potencja?, ?ledz? ostatnie edycje serwer?w takich jak Classicus Originaltibia Czy te? Medivia(tibianic). S? to z tego co wiem dok?adnie te same pliki, te same spawny, ta sama mapa, wszystkie npc.

Dodatkowo podobno silnik w kt?rego jestem posiadaniu tfs 0.4 svn jest najmniej awaryjny.

Szukam osoby z du?ym do?wiadczeniem kt?ra pomo?e mi ruszy? z tym projektem na powa?nie

Odp: RealTibia 7.4 Projekt TFS 0.4 SVN EKIPA POSZUKIWANA

gg 43708363
mail admin@azuu.pl / milan@keex.pl
or pw tutaj
Zapraszam ;)

// source brak? LOL XD

Ostatnia edycja:

Witam wszystkich serdecznie.

Jako ?e to m?j pierwszy post nazywam si? Patryk a moja przygoda z tibi? zacz??a si? gdzie? w 2001 roku :-)

Wracaj?c do meritum tematu, jaki? czas temu zajmowa?em si? stawianiem serwer?w ale by?y to czas YUROTS'a, bez exhausted z tego co pami?tam :-) . Jak wiecie serwer realtibia.org jest do sprzedania za 200 euro razem z accmakerem. Tak si? sk?ada ?e rozmawia?em z w?a?cicielem i kupi?em te pliki natomiast transakcja nie dosz?a do ko?ca do skutku i jestem w posiadaniu tylko i wy??cznie takiego folderu :
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Niestety w folderze nie znalaz?em pliky sql czyli bazy a wi?c wrzuci?em jak?? z bodaj?e za avesty, przez co prawdopodobnie wyskakuj? b??dy. Poni?ej foto
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Serwer ma olbrzymi potencja?, ?ledz? ostatnie edycje serwer?w takich jak Classicus Originaltibia Czy te? Medivia(tibianic). S? to z tego co wiem dok?adnie te same pliki, te same spawny, ta sama mapa, wszystkie npc.

Dodatkowo podobno silnik w kt?rego jestem posiadaniu tfs 0.4 svn jest najmniej awaryjny.

Szukam osoby z du?ym do?wiadczeniem kt?ra pomo?e mi ruszy? z tym projektem na powa?nie
Akurat realtibia.org to najwi?kszy syf 7.4 jaki by? - wiem, mia?em bo GM'a i sprawdza?em otsa...

Zgadza si? tutaj r?wnie? jest u?ywany protok?? 7.72

---------- Tre?? dodana o 08:44 ----------

Akurat realtibia.org to najwi?kszy syf 7.4 jaki by? - wiem, mia?em bo GM'a i sprawdza?em otsa...

Jeste? od czerwca 2015 i masz 70 post?w, nie dziwi? si? jak spamujesz gdzie si? da- nie wnios?e? swoj? wypowiedzi? nic do tematu wi?c prosz? nie tra? mojego i swojego czasu na bzdurne wypowiedzi

Zgadza si? tutaj r?wnie? jest u?ywany protok?? 7.72

---------- Tre?? dodana o 08:44 ----------

Jeste? od czerwca 2015 i masz 70 post?w, nie dziwi? si? jak spamujesz gdzie si? da- nie wnios?e? swoj? wypowiedzi? nic do tematu wi?c prosz? nie tra? mojego i swojego czasu na bzdurne wypowiedzi
Jestem d?u?ej, u?ywa?em innych kont - to jedno. Drugie, nie spamuje. Trzecie - wnios?em tyle, ?e ogarn??e? ?e kupi?e? g?wno za 200 euro czy tam dolar?w bez source i nigdy Ci to nie wypali bo z tego co widz? po po?cie, nie masz ?adnego do?wiadczenia.
Pozdrawiam ;-)

Czekam na konkretne osoby ch?tne do wsp??pracy

---------- Tre?? dodana o 08:09 ----------

Ps. Source jest przecie?.. ots odpalam natomiast nie ma sql

Ostatnia edycja:

Czekam na konkretne osoby ch?tne do wsp??pracy

---------- Tre?? dodana o 08:09 ----------

Ps. Source jest przecie?.. ots odpalam natomiast nie ma sql

W og?le to nie rozumiem tej spiny xd m?j pierwszy post to nie mia?a by? spina ;d
Jak chcesz to gg 50473488, email admin@kerania.eu - co? pomog?, sam aktualnie robi? 7.4.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry