- Liczba reakcji
- 0
RebHigh OTS - START: 20.09.2014, godzina 20:00.
Og?lne informacje:
Client: 8.60
Strona: rebhigh.prots.eu
Forum: rebhigh.prots.eu/myBB
IP: 5.39.90.75
PORT: 7171
Exp Stage: Zale?ny od 'Reborn Stage System'. Wi?cej informacji tutaj: http://rebhigh.prots.eu/?subtopic=rebornstagesystem .
Skill Rate: 3x
Magic Level: 3x
Loot: 2x
G??wne informacje:
- Unikalna mapa - update'owana.
- Punkty na gildi?!
- Zaawansowany reborn system daj?cy nam reborn'y automatycznie po uzyskaniu 700 001 level'a!
- Task System.
- Raid System.
- Players Auctions System - system sprzedawania/kupowania postaci.
- Upgarde System - umo?liwia ulepszanie niekt?rych przedmiot?w.
- Censure System - cenzuruje tre?ci zabronione (reklamy wpisanych ju? ots'?w, itd.).
- Terrain Generator System - generuje mape poprzez losowy uk?ad r??nych powierzchni.
- Lottery System automatycznie co 30 minut!
- Anty-Block System - system, kt?ry zapobiega ci?g?emu blokowaniu niekt?rych przej?? przez graczy.
- Advance-Broadcast System - system nagradzania graczy scarab coins'ami co 500 reborn?w!
- Build System - autorstwa Czupiki - od teraz sam mo?esz wykupi? dzia?k?, oraz wybudowa? na niej sw?j domek!
- Cz?ste aktualizacje.
Jak w ka?dej edycji patrzymy na zdanie graczy i w miar? mo?liwo?ci umilamy im gr?, m.in. st?d te? te liczne zmiany.
Lubisz pekowa?, rozwi?zywa? questy, porozmawia? z mi?ymi lud?mi, czy mo?e expi?? U nas na OTS niczego nie brakuje, nie b?dziesz si? nigdy nudzi?. A je?li
b?dziesz, serwer b?dzie modernizowany tak, aby podoba? si? coraz wi?kszej ilo?ci graczy.
Screeny:
Zapraszamy serdecznie!
Og?lne informacje:
Client: 8.60
Strona: rebhigh.prots.eu
Forum: rebhigh.prots.eu/myBB
IP: 5.39.90.75
PORT: 7171
Exp Stage: Zale?ny od 'Reborn Stage System'. Wi?cej informacji tutaj: http://rebhigh.prots.eu/?subtopic=rebornstagesystem .
Skill Rate: 3x
Magic Level: 3x
Loot: 2x
G??wne informacje:
- Unikalna mapa - update'owana.
- Punkty na gildi?!
- Zaawansowany reborn system daj?cy nam reborn'y automatycznie po uzyskaniu 700 001 level'a!
- Task System.
- Raid System.
- Players Auctions System - system sprzedawania/kupowania postaci.
- Upgarde System - umo?liwia ulepszanie niekt?rych przedmiot?w.
- Censure System - cenzuruje tre?ci zabronione (reklamy wpisanych ju? ots'?w, itd.).
- Terrain Generator System - generuje mape poprzez losowy uk?ad r??nych powierzchni.
- Lottery System automatycznie co 30 minut!
- Anty-Block System - system, kt?ry zapobiega ci?g?emu blokowaniu niekt?rych przej?? przez graczy.
- Advance-Broadcast System - system nagradzania graczy scarab coins'ami co 500 reborn?w!
- Build System - autorstwa Czupiki - od teraz sam mo?esz wykupi? dzia?k?, oraz wybudowa? na niej sw?j domek!
- Cz?ste aktualizacje.
Jak w ka?dej edycji patrzymy na zdanie graczy i w miar? mo?liwo?ci umilamy im gr?, m.in. st?d te? te liczne zmiany.
Lubisz pekowa?, rozwi?zywa? questy, porozmawia? z mi?ymi lud?mi, czy mo?e expi?? U nas na OTS niczego nie brakuje, nie b?dziesz si? nigdy nudzi?. A je?li
b?dziesz, serwer b?dzie modernizowany tak, aby podoba? si? coraz wi?kszej ilo?ci graczy.
Screeny:
Zapraszamy serdecznie!