Przedmiot:
RECOVER KEY u Mozis'a
Cena:
Hardcore PvP : 250k
RECOVER KEY u Mozis'a
Cena:
Open PvP : 400k
Optional PvP : 500k
Forma p?atno?ci:
1. Skontaktuj si? z nami poprzez gadu-gadu, msn b?d? email.2. Podaj nam ?wiat z kt?rego chcesz przekaza? GP za nowego RK.
3. Wy?lij odpowiedni? ilo?? Gp na podan? przez nas posta?, do??czaj?c do parcela list z nickiem postaci na kt?r? ma zosta? zam?wiony RK, ?wiat na kt?rym posta? si? znajduje oraz jej lvl.
4. Zaraz po prawid?owym wykonaniu powy?szych punkt?w zamawiamy nowego RK.
Kontakt:
gadu-gadu :32774267
Pytania :
1. Ile czasu czeka si? na nowego CF ?Zazwyczaj 70% list?w dochodzi w oko?o 3-5 dni, 20% w ponad tydzie?, pozosta?e powy?ej tego czasu tak mniej wi?cej przynajmniej chodzi o dni robocze.
2. W jaki spos?b otrzymam nowego CF ?
CF zostaje wys?any automatycznie przez Tibi?, na adres domowy, kt?ry znajduj? si? na pierwszej stronie po zalogowaniu na tibia.com, na swoje konto. List wysy?any jest tradycyjn? poczt? polsk? w?a?nie na ten adres.
3. Czy mog? otrzyma? CF na meila ?
NIE !! Jedyna mo?liwo?? to dostarczenie CF przez listonosza do Twojego domu na adres domowy, kt?ry poda?e? podczas rejestracji konta. !
4. Zam?wi?em RK na posta? X czy mog? go wykorzysta? na posta? Y ?
Oczywi?cie ?e tak, je?eli tylko obie postacie s? na jednym koncie. RK przypisany jest do konta i dzia?a tylko z tym kontem na kt?re zosta? zam?wiony !!
5. Kupi?em na Allegro posta? i chce szybko zam?wi? nowy RK, czy mog? ?
Jasne ?e mo?esz, tylko nigdy go nie dostaniesz. Na koncie s? na pewno dane starego ownera, albo jakie? b??dne. Kupuj?c RK zrobisz tylko komu? prezent. Najpierw zmie? dane na swoje a po 30 dniach zam?w RK dla siebie. Nie polecam zamawia? RK na dane starego ownera z tak zwanym "przekazaniem" listu. Mo?e i kto? przeka?e ci list ale zaraz potem zam?wi sobie drugi i nie do?? ?e stracisz posta? to r?wnie? kolejne 30 z? za list.
6. Ile czasu mam na u?ycie CF z koperty ?
Klucz wys?any przez tibi? wa?ny jest r?wno 60 dni od momentu zam?wienia, b?d? do z?o?enia kolejnego zam?wienia na t? sam? posta?.
7. Czy w li?cie przyjdzie mi RK ?
NIE ! W li?cie dostaniesz CF (cnonfirmation key) za pomoc? kt?rego wygenerujesz nowy RK - przez co tylko ty b?dziesz jedyn? osob? kt?ra go zna !!
8. Czy je?eli mam PACC to dane mi si? zmieni? szybciej ?
NIE ! Wszystkim dane zmieniaj? si? w tym samym czasie czyli 30 dni od momentu zlecenia zmiany.
9. Co zrobi? gdy na tibia.com mam b??dny adres ?
Nale?y go zmieni? na prawid?owy. Aby to zrobi? zaloguj si? na swoje konto, kliknij przycisk EDIT i wprowad? swoje poprawne dane oraz adres zamieszkania. ZMIANA DANYCH TRWA 30 dni po tym czasie nale?y wej?? na konto i zaakceptowa? zmian? r?cznie.
10. Na kt?ry adres zostanie wys?any list je?eli dane w?a?nie si? zmieniaj? ?
List ZAWSZE wysy?any jest na adres kt?ry wida? na pierwszej stronie po zalogowaniu na konto. Nawet je?eli zmieniasz adres a nie min??o 30 dni, list zostanie wys?any na stary adres !
11. Czy istnieje spos?b ?eby przyspieszy? zmian? danych ?
NIE ! Takiego sposobu nie ma a na zmian? danych trzeba czeka? 30 dni. Co wi?cej dane nie wskocz? same. Po 30 dniach nale?y zalogowa? si? na konto i zaakceptowa? zmian? r?cznie !
12. Co je?eli w danych mam polskie znaki a m?j adres si? zniekszta?ci? ?
Na prawd? ci??ko powiedzie?. Nale?y pami?ta?, ?e poczta gubi i dobrze zaadresowane listy a co dopiero z b??dami. Je?eli jest taka mo?liwo?? popraw dane i za 30 dni zam?w RK. Je?eli nie masz mo?liwo?ci musisz ryzykowa?. Nie bior? odpowiedzialno?ci za tak wys?ane klucze !
13. Zam?wi?em RK na swoje dane (ju? po zmianie), a co je?eli stary owner zam?wi? klucz wcze?niej jak jeszcze by?y jego dane ?
Zupe?nie nic. Zawsze dzia?a tylko najnowsze zam?wienie - czyli TWOJE, natomiast stary owner ma ju? tylko bezu?yteczny kawa?ek papieru !
14. Kiedy przestanie dzia?a? stary RK ?
Stary RK przestaje dzia?a? w momencie wygenerowania nowego. Sam fakt zam?wienia nie ma tu znaczenia. Na koncie zawsze musi dzia?a? jaki? RK je?eli konto takowy posiada.