Red Stone MMORPG

Status
Zamknięty.

Kakizuu

Active User
Październik 25, 2009
Liczba reakcji
5
Witam wszystkich!

Tym, kt?rzy jej nie znaj? przedstawiam gr? Red Stone MMORPG 2D.
Gra jest bardzo podobna do Diablo II w gameplayu jak i r?wnierz graficznie. Jest bardzo du?o ciekawych quest?w i wiele profesji. Konto mozna za?o?y? na oficjalnej stronie redstone - http://redstone.ogplanet.com

Screeny z gry:
9.jpg

12.jpg

Red Stone • Strona g??wna
Stworzy?em forum o tej grze wi?c zapraszam do rejestracji wszystkich nowych graczy i takich, kt?rzy posiadaj? ju? jak?? wiedze, kt?ra jest bardzo cenna w rozwoju foru - redstone.cba.pl

Odp: Red Stone MMORPG

Gra s?aba, pusta.
Pierwsze skojarzenie Diablo II po screenie ale potem zauwa?y?em ?e ogien w 2 pochodniach jest taki sam wi?c wiem ?e jest o wiele gorsze od diablo II.
3/10 dla tego co to napisa? a dla reszty 0/10.

@Frost_Dragon
Nie rozumiem Ci? :> Oceniasz gr? po pochodniach? Dlaczego oceniasz j? na 0 punkt?w?

@Topic
Naprawd? polecam Red Stone wszystkim, kt?rzy chc? sobie pogra? w jakiego? MMORPGa. Gra jest wci?gaj?ca, na grafik? nie ma co narzeka? (szczeg?lnie gracze tibijscy), bo jak na 2d jest bardzo dobra. Jeszcze raz zapraszam do rejestracji na forum - redstone.cba.pl

Je?elei to ma "Bardzo dobr?" grafik? to pewnie nie widzia?e? gier typu GetAmped 2 itp.
Nie polecam

A wed?ug Ciebie ten tw?j "Get Amped 2" ma bardzo dobr? grafik?? Sorry, ale tam jest gorsza grafika od Red Stone, nie m?wi?, ?e nie jest dobra. Gra kompletnie r??ni si? gameplayem od Red Stone wi?c r?wnie? mo?na zastosowa? inny typ grafiki. Nie wciskaj kitu, bo grafika w Red Stone jest na poziomie bardzo dobrym je?li chodzi o gry 2d widok "z g?ry".

I poraz kolejny nie wiem jak mo?esz "nie poleca?" gry skoro w ni? nigdy nie gra?e?? Nie spodoba?y Ci si? pochodnie?

Ja dla r?wnowagi oczywi?cie poraz kolejny polecam gr? i zapraszam na forum - redstone.cba.pl

Status
Zamknięty.
Back
Do góry