Redbagi

Status
Zamknięty.

Grimekk

memsoria.pl
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
55
Witam.
Ot?? czasem jest tak, ?e niekt?re posty zas?uguj? na solidnego redbaga, a z jakiego? niewiadomego mi powodu mo?liwo?? ich przyznania zosta?a u?ytkownikom odebrana. Ujemne reputacja jest bardzo u?yteczna, bo po og?lnym poziomie bag?w mo?na wywnioskowa? czy user z kt?rym mamy do czynienia jest prawdom?wny i bezpieczny.

Mam nadziej?, ?e propozycja dodania redbag?w zostanie wzi?ta pod uwag?.

~Grim.

---------- Tre?? dodana o 20:25 ----------

Do tego przyda?aby si? te? opcja ignorowania niekt?rych user?w. Wtedy nie b?d? musia? czyta? komentarzy kt?rych tre?? jest mi znana z g?ry, ze wzgl?du na ich - najcz??ciej - niezbyt inteligentnego autora.

Odp: Redbagi

Ostatnio zmienili w og?le reputacje, ?e niby jakie? nagrody za to itd.
Co do ignorowania u?ytkownik?w to si? da, wchodzisz na profil u?yszkodnika i klikasz "Dodaj do listy ignorowanych"

A bra?e? pod uwag? to. U?ytkownik A podpad? U?ytkownikowi B. U?ytkownik B odnajduje wszystkie jego posty i dodaje pod nimi ujemn? reputacj?. Jak temu zapobiegniesz?

A bra?e? pod uwag? to. U?ytkownik A podpad? U?ytkownikowi B. U?ytkownik B odnajduje wszystkie jego posty i dodaje pod nimi ujemn? reputacj?. Jak temu zapobiegniesz?
Limitem dziennym? Geniuszu?

I w?a?nie o takie posty mi chodzi m?wi?c o rzucaniu redbagami...

Ostatnia edycja:

Tak samo jak z reputacj?, nie da si? non-stop dawa? temu samemu u?ytkownikowi

Ujemna reputacja, bardzo fajne, ale, dodali teraz jaki? system ?e za repy mo?na kupi? jakie? Duperele, wi?c w?tpi? ?eby to wprowadzili.
Jestem jak najbardziej Za!

Pozdrawiam.

Jestem za. Prawilna propozycja jak zawsze Grimu?.

Czy kto? z kadry mo?e odpowiedzie? co o tym my?li?

1. Wed?ug mnie pomys? jest ciekawy, ale typowy user pewnie szybko by zapomnia? jaka jest funkcja redbag?w i czasami niewinna osoba mog?aby zosta? poszkodowana.
2. Je?li post na reputacj? nie zas?uguje to jej nie otrzyma i taka "reputacja na minusie" jest teraz brakiem reputacji, wi?c opcja jest zb?dna.

Mam nadziej?, ?e moja odpowied? Ci? zadowoli?a, je?li nie to trudno.
Pozdrowienia, [user]dami1310[/user]~

Lipa, od razu bym dosta? redbagi, w sumie Dziki ju? mi daje, wi?c nie potrzebuje wi?cej. Jestem na nie.

A ja jestem na tak ale tylko wtedy je?eli te minusowe b?d? musia?y zaczeka? na zaakceptowanie przez moderator?w. Zapobieg?o by to temu ?e kto? robi mcki i rozdaje ujemne lub/i specjalnie zani?a komu? pkt.

#ni?ej
Tutaj r??nie bywa. Podpadniesz komu? i zaraz go?ciu przy?le armie gimbus?w kt?ra zrobi pierdylion kont i da ci pierdylion punkt?w na minusie. ; DD

Ostatnia edycja:

omg, na torgu redbagi istnieja od ~10 lat? i jakos nie maja takich problemow jak tu...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry