• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Refugia Friends Thread~

Xoyoch

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
35
Witam.
Po namy?l? z u?ytkownikiem Viper pomy?leli?my, aby stworzy? w?asny temat. Zaczyna si? powoli i normalnie, tak jak ka?dy temat, trzy regulaminowe fotk. Tak u?ywam bota.
Z mojej strony obiecuj?, ?e awanse, zabawy, hunty b?d? na pewno ?apane w postaci screena.
Ja gram Druidem, Viper gra Palladynem. Miejmy nadziej?, ?e gra b?dzie owocna, be? ?adnych hack?w, z?odziejstwa...
Dobra zacznijmy od trzech regulaminowych fotek.
4 mlvl

5 mlvl

Stan Postaci

Za nied?ugo Viper da swoje fotki, wyczekujcie ;-)

Pozdrawiam,
Xoyoch

Odp: Druid Xoyoch and Viper Shotter life on Refugia!

i po co nast?pny taki temat.... My?lisz ?e masz bota Ng i wybocisz ten 20 lvl na facc i przestaniesz gra? :). Masz dopiero 12 lvl. jak bedziesz wbija? 5 lvl dziennie to na faccu jescze na non-pvp b?dziesz koksem :< . Z Bogiem. ;]

Lool? Czego biegasz z serpent swordem skoro grasz druidem? Next botter? Co to za satysfakcja jak wbijasz jaki? poziom do?wiadczenia za pomoc? programu (oszustwa)?
Btw. mlvl wbij wi?kszy. Ja mia?em na 11 lvl 11 mlvl kiedy?, z tego co pami?tam. ;)
Na razie ma?o fotek, wi?c wi?cej nie napisz? na razie w tym temacie.
:D
Pozdrawiam,
GregoRex.

Najpierw dobij konkretny level, osi?gnij co? a dopiero potem dawaj fotki. Bo ogl?danie takich s?abych postaci jest, ?e tak powiem nudneeeeeee.

Tak przy okazji powiedz mi jedna. Po kiego chodzi ze swordem je?li jeste? druidem? :huh:

Witam.
Tak przy okazji powiedz mi jedna. Po kiego chodzi ze swordem, je?li jeste? druidem? :huh:

Pomy?l.. wychodz? na dw?r, id? do szko?y, jad? do miasta, zostawiam kompa w??czonego. Jedzenie si? ko?czy, a nie chodz? ci?gle najedzony. Wi?c niestety, je?eli bym biega? z rodem, w?tpi?, ?ebym przesiedzia? p?? dnia, bez fooda.

#2up
Popatrz wy?ej dlaczego biegam druidem z swordem. Tak botter jestem, ale nie b?d? marnowa? swojego czasu na gr?, wol? r?cznie pogra? w niedziele, czy te? w sobot? i si? pouczy? wcze?niej, ni? traci? czas na Tibi?, takie mam zdanie.

#Oser
i po co nast?pny taki temat.... My?lisz ?e masz bota Ng i wybocisz ten 20 lvl na facc i przestaniesz gra? :). Masz dopiero 12 lvl. jak bedziesz wbija? 5 lvl dziennie to na faccu jescze na non-pvp b?dziesz koksem :< . Z Bogiem. ;]
Oj, Oser, nast?pny temat jest po to, poniewa? ja tak chcia?em i b?d? go prowadzi? systematycznie. My?l?, ?e mam bota ng i wyboce ten 20 lvl na facc, ale nie przestane gra? ;-). Spokojnie b?d? wbija? lvle, za?o?y?em ten temat na razie, na pocz?tek, a po drugie Viper mnie poprosi? o za?o?enie tematu. Oserku zajrzyj do tego tematu za jaki? tydzie?, dwa, a zobaczysz zmiany, m?j kochany bot char, b?dzie ju? dobrze wyszkolony, aby w?ada? r?dem.

#Edit
Nowy zakup..

Pozdrawiam,
Xoyoch

Ostatnia edycja:

A o mnie to nikt nie pomy?la??? :D ...

@topic

?adne zdj?cia, gratuluj? advens?w i ?ycz? wysokiego lvl'a ;)

Pozdrawiam,
Rozbrykany

Ciekawo b?dzie nied?ugo,jak sko?cze skillowa? narazie zadow?lcie si? tym co jest xD od czego? trzeba zacz??.

RookGard​
#Level 2

#Level 3

#Level 4

#Level 5

#Level 6

#Level 7

#Level 8

D
zisiaj,lub jutro dodam zdj?cia ze skilli postaci(nie boce),ekwipunku,kaski i magic levela.Jak b?d? oceny-b?d? screeny bo po co dodawa? jak nikt nie komentuje?:)

#prawie all up
Gadanie sranie, a sami nic wi?cej nie osi?gneli?cie pewnie na rl.
Krecioo ty to te? lepiej zamilcz, bo expisz z pacem na Mintwalin to si? nazywa inteligencja kup mi lepiej paca to ci poka?e gdzie si? exp ^^ rotfl.
I jak dla mnie to mo?e on sobie umieszcza? fotki z dedami swoimi, a was to g?wno powinno obchodzi?.
#topic
No ?adnie wam idzie nie ma to jak bot Xoyoch NG czy elf crack? Wbijaj dalej levele je?eli chodzi o bota mam elfa, wi?c jak co? to pisz 4001914.
?ycze wam jak najwi?cej advenc?w i jak najmniej ded?w.

Archimonde popieram cie w 100% je?li macie jakie? problemy co do tego, ?e on boci to po co sie tu w og?le wypowiadacie? Nie podoba si? nie wchodz?ie tutaj.

@Topic:

R?wnie? ?ycze advenc?w i jak najmniej ded?w czekamy na nowe ss : P

Ma?o Screen?w!
Nie ma co si? rozpisywac, dawaj wi?cej screen?w i powodzenia.
Jak jakie? pytania, gdzie mozesz expisz czy cos to wal ;]

Witam.
Co? na od?wie?enie tematu. Po d?u?szym zastanowieniu si?, m?wi?, no chuj siedz? na tych trollach, lvl nie idzie jak szalony, ledwo zipie, ten char wbija? 14 lvl ju? drugi dzie?, ale po tych m?czarniach wreszcie jest ten chory 14 lvl, a ja zmieniam miejsc?wk?, raczej na dwarfy.
Zastanawiam si? te? nad kupnem na 30 dni pacca, aby po boci? na Darashi, ew. Jakie? inne miasto, zobaczymy. Przemy?la?em te? gdzie nast?pnie boci?, zastanawiam si? nad Fibula, ale to jeszcze si? pomy?li, wiem, ?e zabawie si? w 5k minos?w, ale to co najmniej na 20 poziomie.

14 lvl

Podsumowanie zdobytego z?ota z trolli. Nie jest tego du?o, ale zawsze jest.

Id? teraz zrobi? 2-3 questy z Tibia Tales. Jak zrobi? dam edita ;-)

#Edit
Prosz? moderatora o zmian? tematu na
` Refugia Friends Thread `
Done //xem

Pozdrawiam,
Xoyoch

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No, gz, nie radzi?bym Ci tak oficjalnie m?wi? o tym, ?e bocisz.. R??nie bywa z konfidentami.. (nie m?wie tutaj o nikim kto sie wypowiada? w tym temacie, ani o nikim konkretnym z tego forum)

Odp: Refugia Friends Thread~

Witam.
Postanowi?em od?wie?y? temat i wstawi? dwa zdj?cia, co? czuj?, ?e jeszcze zdarz? zrobi? zdj?cie mojego 11 mlvla, wi?c editne posta. Og?lnie nie botowa?em dzisiaj, bo czasu nie by?o. Rozmawiaj?c z Viperem, powiedzia? mi, ?e jutro wstawi fotki, wi?c trzymajmy go za s?owo, dobra koniec owijania w bawe?n?, a o to zdj?cia;

10 mlvl​
15 lvl​

Prosz? o komentarze!

@Edit
Jak obieca?em, o to screen mlvla.

Pozdrawiam,
Xoyoch

Ostatnia edycja:

No, gz, nie radzi?bym Ci tak oficjalnie m?wi? o tym, ?e bocisz.. R??nie bywa z konfidentami.. (nie m?wie tutaj o nikim kto sie wypowiada? w tym temacie, ani o nikim konkretnym z tego forum)

a powiedz mi kto by nie chcial raportnac kolesia skoro ty np. wbijesz 100lvl recznie bez bota i jestes z siebie dumnny a taki inny koles wbije w 2 miechy 100lvl i bedzie cieszyl miche bo jeszcze przegoni Cie .
@topic
jak narazie sie rozkrecasz i oby tak dalej , zycze tobie zebys wbil 30lvl na tym bocie a potem recznie robil .
Tak wiem do 30lvl gra jest monotonna ale potem rozkreca sie wszystko

Ksojoch zagrozi? mi, ?e mnie pobije dlatego musz? wrzuca? screeny :<

Co? z starszego
2hfjh47.jpg

ermjro.jpg

I co? ?wie?utkiego

2jg9pbr.jpg

106lx81.jpg

Dodaje kilka screen?w
Level wbi? przy skillowaniu:

i 1 Mlvl

~Komentujcie to potem dodam wi?cej:)

Komentuje!!
Jak narazie ?redniawka, wiadomo ka?dy zaczyna, ale ju? si? zbli?aj? levele 20+, wi?c b?dziecie mogli si? wybra? na co? razem ;]

Witam.
No i zacz??o si? od rana, a? do tej pory, wbi?em par? lvli i par? mlvli. Nie b?d? owija? w bawe?n?, a o to screeny.
Mlvle​

Lvle​

I tutaj kasa z dzisiejszego dnia

Pozdrawiam,
Xoyoch

Dodaje par? nowych ss?w
#45 Distance

#2 Magic

#3 Magic

Back
Do góry