• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Reklama

Status
Zamknięty.

KrychaXX

User
Maj 31, 2008
Liczba reakcji
0
Witam,

Czy nie mo?ecie jako? poprawi? tych reklam? a mianowicie co wejd? na jak?kolwiek stron? to wy?wietla mi si? na ?rodku strony reklama internet explorera

No kurwa ma?.. co wejd? to musz? zamkn?? t? reklam?..

I przepraszam za s?owa :p

Odp: Reklama

ooo, popieram to, mo?na by to ograniczy? do hmm, 10 wy?wietle? na dzie?. Tu na forum zagl?da w uj ludzi, wi?c tak czy siak pieni?dze b?d?.

Reklamy to tak?e zarobek, a ka?dy z was pewnie wie, ?e lepiej zarabia? :)
Dla mnie reklamy mog? zosta?, ale opr?cz tych co wy?wietlaj? si? automatycznie po ka?dym od?wie?eniu tak jak wspomnia? o nich za?o?ycielem tego tematu.

Tutaj macie dla Firefoxa AdBlocka:
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/

Ostatnia edycja:

Reklamy to tak?e zarobek, a ka?dy z was pewnie wie, ?e lepiej zarabia? :)
Dla mnie reklamy mog? zosta?, ale opr?cz tych co wy?wietlaj? si? automatycznie po ka?dym od?wie?eniu tak jak wspomnia? o nich za?o?ycielem tego tematu.

popieram. Reklamy mog? zosta? ale jedynie te kt?re nie wy?wietlaj? si? przy ka?dym od?wie?eniu strony to strasznie denerwuje. Z tego co pami?tam to ten temat by? poruszony o boisko.pl to zamiast to usun?? to jedynie zmienili tre?? reklamy. Hehehe

Za du?o chc? zarobi? na tym forum.Jak b?dzie tyle reklam to odstrasz? user?w i ch**a zarobi?.
Brakuje jeszcze tylko czekoladowego telegramu i oblania kube?kiem zimnej wody

Nie wiem dlaczego, ale ze wszystkich stron Tro, na tnecie jest najwi?cej reklam xd. Temat z wyskakuj?cymi reklamami by? poruszany wcze?niej, ale jak zapewni? nasz administrator, reklama boisko.pl mia?a by? "do jutra". Faktycznie, by?a, ale po niej dodali now? - w r?wnie wkurwiaj?cy spos?b.

Zainstalujcie sobie jakiego? ad blocka i po k?opocie... Ja ?adnej reklamy nie mam (google chrome stable + adblocks plus).

PS. Tnet ma przynosi? zyski firmie tro~.

PS. Tnet ma przynosi? zyski firmie tro~.
Ta ma przynosi? ale jak nie b?dzie user?w to g?wno im przyniesie.
Nie m?wie tutaj o usuni?ciu wszystkiego, jedynie tylko te denerwuj?ce reklamy kt?re wy?wietlaj? si? przy od?wie?eniu. User=jaki? g?os na forum. Tutaj nie chodzi o to aby forum si? rozpad?o tylko rozwija?o w dobrym kierunku.

Poparcie

Poparcie

Popieram autora ta reklama jest strasznie denerwuj?ca a rzek?bym nawet wkurwiaj?ca. Administracja w poprzednim bardzo podobnym do tego w?tku informowa?a nas, ?e napisze w zwi?zku z tym do Tro~ jednak od pocz?tku wiedzia?em, ?e nie da to zbyt wiele. C?? mo?na zrobi?, jedynie przecierpie? to i czeka? na zmiany pozytywnie wp?ywaj?ce na ?ycie forum mi?dzy innymi usuni?cie reklam.

Regards,
Sourbi.

Ostatnia edycja:

Jajebie, co Wam daje zak?adanie takich temat?w. Tro nie zainteresuje si? tym tak czy siak. To jest firma kt?ra si? w tym specjalizuje, wi?c dlaczego mia?aby z tego rezygnowa?? Pami?tacie mo?e reklam? na ca?e forum, kt?re przykrywa?o logo (chyba desert opierations)? Nie zosta?o usuni?te pomimo wielu skarg. Wycofana zosta?a zgodnie z umow? - ilo?c zarejestrowanych z danego linku osi?gn??a liczb? ustalon? przez w?a?cicieli.

Powiem jasno - reklam Wam nie usun?, musicie si? z tym liczy?. Je?eli dobrze zap?ac? - reklama si? pojawi, pomimo sprzeciwu u?ytkownik?w i kadry. Eot.

Temat wyczerpany, wi?c raczej do zamkni?cia, czy? nie?

Ta ma przynosi? ale jak nie b?dzie user?w to g?wno im przyniesie.

To nie u?ytkownicy przynosz? dochody, tylko reklamy. Dobrze wiemy, ?e stali u?ytkownicy nie odejd? z forum przez jakie? g?upie reklamy (w ko?cu to jedno klikni?cie wi?cej, ludzie!), a nowi u?ytkownicy b?d? zawsze, chocia?by przez to przekonanie, ?e 'graj?c w Tibi? dobrze jest mie? konto na Tnecie'.

Ja tam mam AdBlocka i mi nic nie przeszkadza. Polecam wam r?wnie? go ?ci?gn?? i cieszy? si? wolno?ci?. ?adnych reklam ani facebook?w! Jest darmowy no i ?atwo go u?ywa?.

Tak. Reklamy zostaj?, ale i tak denerwuj?. Tak jak pisali o g?ry mo?na sobie pobra? AdBlocka. A jeszcze chcia?em doda?, ?e pojawi?a si? "Niewidzialna Reklama" tzn. wida? tylko X do zamkni?cia.
Tak czy siak, nie przeszkadza to wielu osobom wi?c mo?e zosta?.

Pozdrawiam
Rey Mysterio

A jeszcze chcia?em doda?, ?e pojawi?a si? "Niewidzialna Reklama" tzn. wida? tylko X do zamkni?cia.
Tak czy siak, nie przeszkadza to wielu osobom wi?c mo?e zosta?.

Ten krzy?yk mi bardziej przeszkadza ni? wszystkie reklamy bo zas?ania mi pole do pisania na SB :|

Nie wycofaj? tego, bo zapewne ju? podpisali umow?, chocia? mog? si? myli?. Od siebie jeszcze dodam, ?e takie reklamy ostro wkurwiaj?, ale za to przynosz? zajebiste zyski :)

Nie wiem dlaczego, ale ze wszystkich stron Tro, na tnecie jest najwi?cej reklam xd. Temat z wyskakuj?cymi reklamami by? poruszany wcze?niej, ale jak zapewni? nasz administrator, reklama boisko.pl mia?a by? "do jutra". Faktycznie, by?a, ale po niej dodali now? - w r?wnie wkurwiaj?cy spos?b.
Na tnp najwi?cej bo pewnie najwi?cej os?b tu jest. Co do reklam, to mi si? co? wali i widz? tylko sam "x" bo mam prze?roczysta reklame :x

@Down
Te boisko.pl co reklamowali to jest ich nowy portal.

Ostatnia edycja:

Fail, tnet nie jest najbardziej popularn? stron?. Jest po prostu ostatni? inwestycj? Tro (chyba, ?e ju? to si? zmieni?o), wi?c nie do??, ?e musz? si? zwr?ci? koszty zakupu, to jeszcze chc? na tym zarobi?.

TRO MEDIA SA - Zakres dzia?alno?ci / dzia?alno?? portali internetowych

@down
Skoro chcesz si? wypowiedzie? w tym temacie to rusz swoje szanowne cztery litery i przeczytaj wszystkie posty, jakie tu pad?y, bo nie ma ich du?o..

Ostatnia edycja:

Nie czyta?em wszystkiego, ale moj? propozycj? jest zrobi? tak...

Reklamy umie?ci? w dolnym rogu strony czy?by nie by?o wtedy lepiej serfowa? po forum :??

Nie czyta?em wszystkiego, ale moj? propozycj? jest zrobi? tak...
Reklamy umie?ci? w dolnym rogu strony czy?by nie by?o wtedy lepiej serfowa? po forum :??
Tu nie chodzi o serfowanie. Reklama w takim miejscu nie by?a by widoczna, co powodowa?oby mniejsze zarobki gdy? ludzie nie przejmowaliby si? tym bo wcale by im to nie przeszkadza?o.

Tibia.net.pl jest w?asno?ci? Tro Media i to oni ustalaj? ilo?? reklam oraz miejsce i czas wy?wietlania. Niestety, p?ki co nic nie zdzia?amy, mo?ecie u?y? programu AdBlock plus, kt?ry zablokuje niechciane reklamy. Mini poradnik znajdziecie w podpisie Eturla.

Temat zamykam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry