Reklamy dla zalogowanych znikn??y!

Status
Zamknięty.

Kazia

REDRUM
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
262
Cze?? i czo?em!

Pewnie niekt?rzy z was zd??yli ju? zauwa?y? ramk?, kt?ra pojawia si? po prawej stronie strony, je?li przegl?damy forum jako go??, i informuje, ?e w momencie zalogowania si? znikaj? wszystkie reklamy. Nie, to nie jest ?art maj?cy zmusi? Was do zak?adania kont. Doszli?my z firm? TRO Media do porozumienia i ustalili?my, ?e nadmierna ilo?? reklam strasznie utrudnia swobodne korzystanie z forum. Nie mo?emy ich wyeliminowa? ca?kowicie, bo forum przesta?oby na siebie zarabia?, wi?c wypracowali?my kompromis: reklamy s?, ale widz? je tylko go?cie, w momencie zalogowania si?, znikaj? i nikomu nie uprzykrzaj? ?ycia. Tym sposobem wilk jest syty, a owca ca?a. Mam nadziej?, ?e takie rozwi?zanie Was satysfakcjonuje.

By ?y?o si? lepiej,
Administracja Tibia.net.pl

Odp: Reklamy dla zalogowanych znikn??y!

Ten news powinien powsta? p?? roku wcze?niej :)

No wreszcie doczeka?em si?, gratuluj?. Co nie zmienia faktu ?e stracili?cie spor? liczb? u?ytkownik?w. Nie mo?na by?o wcze?niej tylko dopiero jak zobaczyli ?e trac? na tym ludzi?

Adblock < Ten plugin jest taki zuuuuuy, ?e wi?kszo?? z was ba?a si? go zainstalowa??

W ko?cu...

@up
Nie ka?dy chce mie? du?o "szmelcu" na kompie :D

je?li ju? to w przegl?darce ;p

Krok w prz?d, mo?e nawet b?dzie +1 do u?ytkownik?w z mojej strony.

Reklamy, reklamami a plugin?w dalej nie ma ;p

Wszystkich jeszcze niema lecz wi?kszo?? ju? widz? od dawna. Nareszcie reklamy nie b?d? przeszkadza? wi?kszej po?owie user?w tego forum po zalogowaniu.

wgracie kiedykolwiek statystyki, u?yteczna wtyczka szkoda ?e wy??czyli

Wreszcie co? zosta?o z tym zrobione, na pocz?tku nie chcia?o mi si? logowa?, bo tyle reklam, dopiero jak przeczyta?em tego newsa, to postanowi?em pokaza? si? troch? na forum :p.

Nie wiem dlaczego, i czy jest to b??d, ale nawet kiedy zaloguj? si? na tnet dalej pojawiaj? mi si? reklamy w prawym dolnym rogu.

Mi r?wnie? od niedawna pojawiaj? si? reklamy(nie wiem nawet czy nie od dzisiaj lub wczoraj) bo chwile by?o przerwy z reklamami a teraz od nowa ...:/ a chwile by?o naprawde dobrze ; >

Ta reklama nie powinna si? ju? wy?wietla? osobom zalogowanym

Nie ma ju? reklam nie ?ciemniajcie ; D
Albo sobie cookies wyczy??cie.

Notka moderatorska:
Akurat ta si? wy?wietla?a.

Dzi?ki wielkie Eturl, u?atwi to nam ?ycie :P
I pozdrawiam.

reklamy s?, ale widz? je tylko go?cie, w momencie zalogowania si?, znikaj? i nikomu nie uprzykrzaj? ?ycia. Tym sposobem wilk jest syty, a owca ca?a. Mam nadziej?, ?e takie rozwi?zanie Was satysfakcjonuje.

Nie powiedzia?bym...
2nrhwuh.jpg

Z reszt? TRO Media niespecjalnie ucierpi na tym. Dlaczego? Ju? t?umacz?...
Forum ma wi?cej go?ci ni? u?ytkownik?w, mamy godzin? 22:12 w niedziel?, gdzie w?a?nie teraz najwi?cej ludzi buszuje po internecie a tu prosz?... zaledwie 39 zalogowanych oraz 162 go?ci. Bardzo s?aby wynik jak na t? godzin?, ten dzie?. Pow?d? Tnet obecnie nie przyci?ga ludzi do tworzenia kont, nie dzieje si? tutaj nic ciekawego - prosta sprawa. Ostatnia rzecz kt?ra mog?a nieco zach?ci? ludzi do rejestracji lub by?a jak?kolwiek wi?ksz? zmian? na forum, by?y animowane awatary... Kiedy to by?o? 19 Lipca 2012...

erin1g.jpg

Do teraz, poza t? zmian? nie by?o nic poza zmianami kadrowymi... Who cares? Podejrzewam, ?e 3/4 u?ytkownik?w tego forum ( a jest ich tak czy siak niewielu ) ma wywalone na zmiany kadrowe, bo interesuje ich to jak wygl?da to forum, co si? na nim dzieje, co oferujecie u?ytkownikom a nie kto stoi za poszczeg?lnymi nowinkami na forum kt?rych niezmiennie jest ma?o, co pokazuje powy?ej wklejony screen. Z tego co widz?, wi?kszo?? dzia??w w kt?ry jest chocia? jakakolwiek ci?g?o?? pisania przez widz?w to dzia?y albo z ElfBotem albo z og?oszeniami dotycz?cymi poszukiwania teamu, sprzeda?y, zamiany itp. Czyli reasumuj?c, g??wnym atutem tego forum jest udost?pnianie u?ytkownikom powierzchni reklamowej, gdzie mog? umie?ci? og?oszenie. Nic poza tym. Niestety, sami do tego doprowadzili?cie. Jakim sposobem? Nie wykorzystujecie ?adnych pomocy socialowych kt?re obecnie s? najwa?niejsze w polskim internecie.

Szczerze m?wi?c, mi?o patrze? jak forum upada. Przynajmniej wiem, ?e mia?em racj?.

Ostatnia edycja:

@UP,
Ta reklama jest, lecz nie przeszkadza tak jak inne.
Mnie osobi?cie ona nie denerwuje. Jest widoczna, lecz nie przeszkadza.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry