Reklamy zwin/rozwin.

Status
Zamknięty.

hiroh

Senior User
Lipiec 25, 2011
Liczba reakcji
25
A ja mam taki problem, czyli sprytne reklamy zwin/rozwin, co takie sprytne ?e adblock nie jest w stanie ich ogarn??.

Te szare co? to ju? zablokowana reklama...

addvblock.png

Odp: Reklamy zwin/rozwin.

Sciagnij nowa paczke filtrow z neta, powinno blokowac, tez mialem niedawno ten problem, ale akurat robilem formata, po nim sciagnalem nowe filtry i blokuje sie normalnie, nic mi nie przeszkadza.

W Adblocku dodaj sobie zestaw filtr?w EasyList Germany+EasyList (Deutsch), znajdziesz go na li?cie proponowanych.

Dodatkowo wgraj (o ile nie masz) filtry z tematu o usuwaniu reklam znajduj?cego si? w tym dziale.

To ju? nawet zwija? si? nie da? -.-
Ta reklama zas?ania mi u?yteczne cz??ci forum
Gdzie ten przycisk?
98506073.jpg

Oj tam oj tam. Ja nie mam ?adnych reklam, nie modyfikuje adblocka i nie aktualizuje i jest git. Pozdrawiam producenta.

Zbizu zwijac sie da, adblock zablokowal ci czesc reklamy w ktora sie klika zeby ukryc reszte, a tej reszty nie xd
Poprostu sciagnij kilka zestawow filtrow i tyle. Mi zadne reklamy nie wyskakuja...
Jedyny zestaw filtrow ktorych uzywam to ten:
filtr.png

Domyslnei przy instalacji mozna wybrac ;< Zadneych dodatkowych nie uzywam a reklamy tu nie mam ani jednej... Zreszta nigdzie nie mam reklam, bardzo zadko jakas pojedyncza sie trafi, ale to naprawde jakas dziwna juz jest...
Moze macie stara wersje przegladarki, stara wersje adblocka i stara wersje filtrow... Wystarczy aktualizacja i tyle. Jak komus sie nie podoba nowy wyglad to jest dodatek ustawiajacy stary wyglad w nowym ff, sam uzywam bo sie przyzwyczailem do tego starego juz dawno temu.
Aha i jeszcze mozecie wylaczyc opcje zezwalania na nie natretne reklamy, nie wiem konkretnie ktore ta sa, ale zawsze to cos dodatkowego... I opcja ta jest domyslnie wlaczona chyba.

Nak?adka css, kt?ra blokuje t? reklam?:
Kod:
div[style|="position: absolute; z"] {
display: none !important;
}
Instrukcja jak tego u?y? na googlach ;d

Ja polecam adblocka na google chrome. Darmowy plugin, jest ?wietny, nie trzeba ?adnych filtr?w instalowa? bo sam program wszystko sam usuwa. A je?li jaka? reklama si? pomimo wszystko znajdzie to wystarczy u?y? na niej owego pluginu i wszystko ?miga.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry